00

522 9 3
                                    

Proloog (epiloog van Opbouw)
-25/09/2018- Arkel, Nederland.
"Doei pap, ik ga." Sien zag de grijze Audi van Matthijs de straat in komen rijden.
"Doei lieverd, veel plezier." Glimlachte Tijl. Sien had alles verteld wat er rond ging in haar hoofd en wat er met Matthijs was. Tijl had geconcludeerd dat het goed was dat Sien toch nog met hem op date ging.

"Hoi Matt." Glimlachte Sien waarna ze een kus op Matthijs' lippen drukte. Waarom? Dat wist ze zelf eigenlijk niet eens. Matthijs pakte Siens koffer aan en legde die in de kofferbak. Sien zwaaide naar Trudie, die weer voor het raam stond. Ze zou binnenkort haar wel weer een bezoekje brengen.
Sien en Matthijs namen plaats in de auto. Matthijs reed richting Limburg, waardoor Sien probeerde uit te vogelen waar ze heen gingen. Matthijs was consequent en liet niets los.

Na een tijdje kwamen ze aan bij de voet van de Vaalse berg. Sien glimlachte. Ze dacht terug aan het moment dat ze vertelde dat ze nog nooit bij het drielandenpunt was geweest. Sien en Matthijs lagen toen op de bank, zij bovenop hem.

Matthijs parkeerde bij de receptie van een huisjespark en liep daar naar binnen, nadat hij Sien had laten beloven dat ze in de auto zou wachten tot hij terug was.

Annick Diekman
Hoe is het daar? Doet hij een beetje lief voor je?

Sien Ottink
Het gaat hier prima, we zijn naar Limburg gereden en Matt is nu de sleutels aan het ophalen van een huisje.
Ik zie nu trouwens wel dat hij op de foto moet met een hele groep kinders, vet grappig.

Annick Diekman
Haha, ja wen er maar aan, gaat vaker gebeuren.
Leuk om te horen dat het goed gaat daar!

Sien Otttink
Ik had eigenlijk ook niets anders verwacht, hahaha!
Ik app of bel je als het uit de hand loopt!
Matt is nu klaar met foto's maken, spreek je later!

Sien had net haar telefoon weggestopt toen Matthijs de auto weer instapte. "Nummer 910." Matthijs draaide de auto het pas weer op en reed naar rij negen. Dat was de laatste rij in het park, en nummer 910 was dan ook het laatste huisje van het park. Sien stapte uit en Matthijs overhandigde haar de sleutels. Sien liep naar de voordeur toe, terwijl Matthijs de koffers uit de kofferbak viste.

"Maak maar open." Glimlachte Matthijs naar het meisje waar hij zo enorm verliefd op was. Sien opende de deur en scande de gang. Niets bijzonders vond Sien. Ze liep verder naar de eerste deur. Toen ze hem opende moest Matthijs, en Sien ook, lachen. Het was het toilet, niets bijzonders eigenlijk.
De volgende deur was de badkamer, dat was ook een doorsnede badkamer. Tenminste op het eerste gezicht. Als je de hoek om liep, was daar een weet ik niet hoeveel persoons bubbelbad.
Aan de andere kant van de gang waren de deuren tot de slaapkamers. Eentje met een tweepersoons bed en eentje met twee eenpersoonsbedden.
"Wil je bij mij slapen?" Vroeg Matthijs voorzichtig. Sien knikte. Dat was het veiligst, vond Sien. Matthijs liet de koffers achter in de kamer met het tweepersoonsbed.
Sien opende de laatste deur. Daar was de woonkamer en de keuken. Matthijs zei dat hij nog wat uit de auto ging halen. Sien liep door de woonkamer en zag een laatste deur. Ze opende hem en zag een zwembad. Ze glimlachte en was blij dat ze haar bikini nog snel bovenop had gegooid.
Hoe Matthijs op dit huisje was gekomen, wist Sien niet precies. Wat ze wel wist, was dat het nu niet meer mis kon gaan.

-

"Matt, dit is zo lekker." Matthijs had die avond spinazie-pesto gekookt en Sien had net haar eerste hap in haar mond. Matthijs had het vaker gemaakt voor Sien, maar het bleef lekker. Sien glimlachte, ze hield zo erg van hem. Matthijs glimlachte ook. Hij was blij dat Sien met hem mee wilde. En hij had zich voorgenomen om vanavond te doen wat hij al enorm lang wilde doen.

-

"Matt, kom." Sien lag in het zwembad. Ze was blij dat het verwarmd was.
Matthijs grijnsde. "Je weet waarvoor je nu gevraagd hebt, eh?"
Sien schudde haar hoofd lachend. Matthijs nam een aanloop en maakte een perfect bommetje.
"Matt, het plafond is nat, sjonge." Riep Sien verontwaardigt.
Matthijs kwam naar haar toe zwemmen. "Maar je vond het wel leuk." Grijnsde hij. Sien schudde haar hoofd. "Dan heb je straf." Grijsde Matthijs en drukte zijn lippen op die van haar.

"Sien, wil je mijn vriendinnetje zijn?"

VoltrefferWhere stories live. Discover now