I Love You, You İgnorant

607 22 0
                                    

Marco'ya herşeyi itiraf etme vakti geldi sanmıştım ama yanılmışım. Telefonu kapalıydı. Bütün gece onu düşündüm. Sadece onu...

Sabah alarmın bangır bangır ötmesiyle uyandım. Ne de olsa Marco'yla buluşacaktım. Kalkar kalkmaz duş aldım ve giyeceğim kıyafetleri ayarlamak için dolabına göz attım.

Sanırım sade şeyler giyecektim. Beni güzel görsün diye kokoş kadınlar gibi süslenecek değilim. Her neyse saçlarım ıslak kıyafetlerimi seçerken Özge yanıma geldi.

''Ne o, hazırlık mı yapıyosun :) ''dedi. Eline bi malzeme verdim ya geçecek dalgasını. ''Özge ben ne giysem acaba bir türlü karar veremedim.''dedim. ''Ay tamam sen bana bırak o işi seni bi güzel süslerim ben merak etme.''diyip güldü.

''Ay sen kendine bak Allah Allah ya. Sende süslen sende Marcel Marco'nun yanında olduğumu fırsat bilip senin yanına gelir belki.''diyip gülerek göz kırptım.

''Uff her neyse sen saçlarını yap, kıyafet seçimini bana bırak.''dedi. ''Sakın öyle dekolteli bişey seçme partiye gitmeyecem evine gidecem kot t-shirt falan seç sana belli olmaz. Hem ben eğlenmeye gitmiyorum.''dedim hayır baştan söyliyim de :)

''Ay tamam Allah Allah şaka yapmıştım zaten hadi sen saçını yap. Bu arada gurur yapıp öyle kavga edercesine konuşma sonra sen üzülürsün. Hatta bugün senin için önemli bi gün. Kendini belli etmen lazım hatta.''dedi.

''Saçmalama yani her ne kadar hoşlansam da ona belli edemem, yani bu cesareti gösteremem Özge bunu benden bekleme.''demeyi tercih ettim.

''Yaa tabi o yüzden dün gece ona herşeyi söylemeliyim, aramalıyım diyodun demi.''dedi ama o bunları nerden biliyor ki... Bu soruyu tabiki de sordum.

''Kızım sen resmen aptal aşık olmuşsun. Kendi kendine konuşuyodun dün taaa sesin bana geliyodu :)"dedi. Off ben aptal aşık falan değilim.

Her neyse sonunda hazırdım. Siyah dar pantolon ve beyaz gömlek giymiştim saçlarımı da maşa yapmıştım. Sade bi makyaj ve aksesuar taktıktan sonra montumu alıp evden çıktım. Kapıdan "sakın yanlış bişey yapma.''dedi Özge ''Umarım.''dedim ve arabama binip evden çıktım.

...

Eve vardığımda tam kapının önüne geldiğimde "sakın içeri girme.''diye bi ses işittim. Merak etmeyin bu iç sesimdi. Ama herşeye rağmen derin bir nefes alıp zile bastım. Çok geçmeden hizmetçi kadın kapıyı açtı. Ama montu üzerindeydi, sanırım gidiyordu. Doğru tahmin ben içeri girdiğimde o da çıktı.

Oturma odasına gittim ve Marco elinde telefonla uğraşıyordu. ''Selam.''dedim ve geldiğimi belli ettim. ''A geldin mi ben hizmetçi gitmiştir diye seslenme gereği duymadım.''dedi bende ''Önemli değil.''diyerek kesip attım.

''Hoşgeldin.''dedi o güzel gözleriyle bana bakarak. ''Hoşbulduk.''diyip  oturdum. ''Sanırım konuya direk girmek istiyorum Merve.''dedi ve devam etti.

''Bak gerçekten dün olanlardan dolayı çok üzgünüm. Herşeyi yanlış anladın sen. Yani tamam kesinlikle haklısın sonuna kadar ama benim bi suçum yok gerçekten. Ben Victoria'yı çağırmamıştım. Yani ona vakit geçirelim diye bişeyde demedim. Kendi kendine geldi.''dedi. Gerçekten üzgün olduğu her halinden belliydi.

''Marco gerçekten bana bi açıklama yapmak zorunda'' cümlemi bitirmeden ''Ayrıca o benim sevgilim falan değil.''dedi. ''Her neyse bence bu konuyu yeniden açmamız bile mantıksız.''dedim.

''O zaman bu beni affettin anlamına geliyor, yanılmıyorsam.''dedi ve gülümsedi. Ahh çok güzel gülüyo gerçekten. ''Yanılmıyosun merak etme.''diyip bende gülümsedim.

''Harika buna gerçekten çok sevindim. Baksana seninle bugün birşeyler yapalım yani aslında sana bi teklifim var bugünle ilgili.''dedi heyecanlanmıştım. ''Nedir teklifin merak ettim.''diyip güldüm.

''Mm aslında kabul eder misin bilmiyorum ama sende gördün hizmetçi gitti. Annesi hastaymış ve yanında olması gerekiyormuş. Yarın dönecek ama bu gece gelemeyecek ve ben bu halimle yanlız kaldım.''dedi. Aman Allahım düşündüğüm şeyi mi söyleyecek yoksa...

''Bu gece bana bakıcılık yapabilir misin :) ''dedi ve yeşil gözleriyle masum masum baktı. Ne ama ama bu nasıl olur ki yani off bilmiyorum ki..

''Marco ben yani bilmiyorum şaşırdım gerçekten.''dedim sadece. ''Hadi ama sadece bi akşam benim bakıcım olacaksın. Ne yani bu halimle beni yanlız mı bırakacaksın. Hem harika vakit geçirecez söz veriyorum sana.''dedi.

''Tamam peki. Ama bu haldesin diye kabul ediyorum.'' ''Biliyorum merak etme gerçekten çok eğlenecez.'' diyip göz kırptı.

-Marco'nun anlatımı-

İşte bu!! Hizmetçi planı işe yaradı. İşte başlıyoruz bugün herşey ortaya serilecek.

Hahahah yazarken gerçekten çok eğlendim diğer bölüme biraz komik olacak ama dediğim gibi aksiyon ve heyecan da olacak :) Diğer bölüm ne zaman ?? Merak etmeyin bi kaç saate gelir :) :)

NOTHİNG LİKE USDonde viven las historias. Descúbrelo ahora