45.Bölüm

440 20 6
                                    

*Merve'nin Anlatımı*

Reus'un eşyalarını falan halletmiştim ne de olsa bugün gitme vakti gelmişti. Artık son hazırlıkları yapıyorduk. Reus'un annesi eve gitmişti, hizmetçilerle falan ilgilenmek için. Babası Bay Thomas, ben ve Lisa hastanedeydik.

''Ay yani şurda iki gün olmadı kalalı ama bi an önce gitmek istiyorum, hayır yani sen nasıl bu kadar zaman buradan hiç ayrılmadan kalabildin Merve?''dedi hayretle Lisa.

''Benim yerimde sen olsaydın aynısını yapardın.''dedim.

''Ne fark eder ki o da benim kardeşim.''

''İşte asıl fark orda. O senin kardeşin, benim hayatım. Aşıksan anlamışsındır ama değilsen olduğunda beni gayet iyi anlayacaksın.''

''Vay be! Reus ne derler sizin oralarda hah! Kedi olalı bi fare tuttu sonunda. Yani senin gibi bi kızı bulmuşken elinden kaçırırsa tamamen kaybeder benden söylemesi.''dedi. Buna güldüm açıkçası.

''Neyse hadi bi an önce gidelim Reus patlamak üzere.''dedim ve odaya girdik. Reus yavaş yavaş ayaklanmaya başlamıştı.

''Keşke kalkmasaydın baban daha gelmedi dinlenseydin.''

''Eğer biraz daha oturursam daha farklı şeyler olacak, bi an önce çıkmak istiyorum ya burdan.''dedi ve Lisa ile ben birbirimize bakıp güldük, gerçekten usndığı belliydi.

O sıra Reus'un babası geldi. İşlerimi hallettiğini artık burayla bi işimizin kalmadığını söyledi. Son kez doktoruyla da konuştuktan sonra kameramanların görmemesi için arka kapıdan arabaya binip eve geldik.

Eve geldiğimizde herkes oradaydı diyebilirim. Marcel, Robin, Özge, Reus'un takım arkadaşları Jurgen Kloop falan..

Hummels:

''Seni yeniden böyle görmek güzel.''

''Daha tam toparlanmadım ki, biraz daha toparlanayım sonra tam anlamıyla geri dönecem.''dedi.

Aubameyang:

''Kısa sürede tamamlarsın sen merak etme, bunu atlattıysan devamı da gelir.

Erik:

''Yalnız yerinde olsam öyle toparlanmak için o kadar heves etmem ne de olsa Kloop bunların acısını senden çıkaracak.''dedi ve herkes güldü.

Kloop:

''E tabi Erik haklı. Bizi bu kadar korkutmanın, üzmenin cezasını çekmen gerek.''diyip güldü.

Nuri:

''Ama merak etme herkes yaptığının cezasını çekecek.''dedi Nuri. Önce anlamadım ama sonradan konuyu açtıklarında Reus'un kaza yapmasına sebep olan o futbolcunun hakkından gelmişler sanırım. Yani ceza falan almış.

''Ya ben onunla tek ilgilenmek istiyodum böyle cezayla falan uğraşmak isteyen kim, ben direk kısa yoldan halledecektim.''dedi Reus. Hala akıllanmadı ya.

Kloop:

''Bunları konuşmuştuk seninle Reus, bi daha bu konuların açılmasını istemiyorum ona göre.''dedi sanırım Reus mesajı almıştı.

...

Akşam olmuştu. Takımdakiler falan gitmişti. Aslına bakılırsa Reus'un anne ve babası da bu gece uçakla geri döneceklerdi. İşleri nedeniyle.. Aslında kalmak istediler ama artık yardım gerekmeyeceğini anladıkları için uçak biletlerini almışlardı.

Lisa burada kalacağını söyledi ama sanırım onun burada evi varmış, evine gidecek yani. Reus'un anne ve babasını yolcu ettik. Evde biz bize kalmıştık.

NOTHİNG LİKE USWhere stories live. Discover now