There's Nothing Like You And Me

663 22 2
                                    

Cesaretimi topladım ve telefonu elime alıp şu mesajı yazdım.

''Benden kaçmana izin vermeyecem, çünkü seni seviyorum.''

Bi yanım göndermemi diğer yanım ise göndermememi istiyordu. Mesajı sildim ve ''Yarın seninle buluşmam mümkün mü yani yine bana gelebilir misin?"diyerek mesaj yazıp gönderdim.

Ahh Tanrım yerimden kalkamamam ne kötü. Sakat olmasaydım eminim herşey çok farklı olurdu. Telefonumun titreşimiyle kendime gelip gelen mesajı okudum.

''Neden!!Yeniden laf işitmek istemiyorum.''demişti. Off böyle olmayacak en iyisi aramalıyım dedim ve aradım. ''Efendim Marco.''diyişi bile tüm sinirimi yatıştırmaya yetti. Bana neler oluyor anlamıyorum.

''Merve lütfen beni dinle. Ben böyle olsun istememiştim, gerçekten. Victoria adına senden özür dilerim. Emin ol böyle olmasını istemezdim.''dedim. Gerekirse yalvarabilirdim.

''Sevgilin adına özür dilemek zorunda değilsin.''dedi. Ahh lanet olsun o benim sevgilim değil, Victoria benim sevgilim değil!! Bunu ona da söyledim.

''Peki tamam öyle olsun benden ne istiyosun Marco. Hem sen değil miydin benim yüzümü görmeye tahammül edemeyen?"dedi. Haklıydı. Bunları söylemeden önce düşünecektim.

''Tamam haklısın kırıcı olmuş olabilirim. Ya off lütfen Merve lütfen beni kırma. Sana herşeyi açıklayacam. Lütfen!!"dedim bi kaç saniye sessizlikten sonra ''Peki tamam.''dedi. İşte bu.

''Yarın görüşürüz o zaman.''dedim o da ''Tamam.''dedikten sonra kapattım. Eminim yarın herşeyi halledecem. Yani öyle umuyorum.

-Merve'nin anlatımı-

Off. Ben napıcam ya. Keşke bugün hiç yaşanmamış olsaydı. Gerçi ne fark ederdi ki. Elimde olmadan ona çoktan bağlanmıştım. Bana ''İnatçı.'' demesini bile özledim. Hatta yüzüne karşı ''Sarı kafa.'' demeyi de...

Kendine gel Merve. Saçmalama. Hem senin Marco gibi biriyle ne işin olabilir ki. Zaten aşık olmayacağına aylar öncesinden söz vermiştin. Sana aşık olmak yasak. Hem sen herkesi kendin gibi zannediyorsun, saf ve temiz kalpli.

Kim bilir o sarı kafa kaç kızı böyle kandırmıştır.. Of iyice saçmaladım. Ben napıcam ya. Onunla olsam olmuyo olmasam hiç olmuyo. Allahım nolur bana yardım et.

...

Tanrım nolur bana yardım et. Merve'yi asla kaybedemem. Marco sen bu hallere düşecek insan mıydın. Sen hiç gerçekten kalpten aşık olmazdın ki.. Noldu sana. Acaba yarın başlamadan bitirsem mi. Belki de en iyisi budur.

Hem sen Türklerden hiç haz etmezdin noldu sana Marco. Bula bula Türk bi kızı mı buldun. Off kendi kendime konuşunca saçmalıyorum.

Ama ama onsuz off ne bileyim.. Daha tanışmamız 1 haftayı doldurmamışken sanki senelerdir onu tanıyormuşum gibi hissetmek ona olan sevgimin nasıl ileri düzeyde olduğunu ispat ediyordur sanırım.

Derin bi of çektim. Telefonuma mesaj geldi. Mervedendir diye heyecanla açtım ama Victoria'dan gelmişti. ''İstersen sana geleyim, film izleriz ya da başka bişeyler yaparız ;)'' Ahh Tanrım bu kız benim sabrımı sınıyor.

Tabiki cevap vermedim. Telefonumu kapattım bi daha mesaj atarsa sinirlenmeyeyim diye. Ahh bana ne güzel de ''Sarı kafa'' diyor öyle değil mi... Ona ''İnatçı'' demeyi özledim. Sanki senelerdir diyormuşum gibi...

-Merve'nin anlatımı-

Hadi Merve yapabilirsin ondan hoşlandığını söyleyebilirsin. Hem en kötü ihtimal senle dalga geçer o kadar. Yani ne var ki bunda. Hem insan aşık olamaz mı. Ben biraz tutarı aşıp imkansıza aşık oldum o kadar.

Büyütecek bişey yok ki değil mi. Hadi Merve hadi yapabilirsin ondan hoşlandığını söyleyebilirsin. Bu sayede sende rahat etmiş olursun ondan da kesin bi cevap almış olursun. Evet evet bunu yapmalısın.

Bütün cesaretimi topladım ve gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım. Telefonumu elime aldım ve Marco'yu aradım evet Merve herşeyi itiraf etmenin zamanı geldi.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Yarın sadece bir bölüm paylaşacam ama emin olun harika bir bolum olacak. Aksiyon, romantik, heyecan ve korku bir arada olacak :) :)

NOTHİNG LİKE USWhere stories live. Discover now