FİNAL

521 32 7
                                    

Love me like you do şarkısını hikaye bitene kadar okuyun..

...

Marco'nun Anlatımı

Camdan bahçeyi izliyordum.. Anna köpeğiyle oynuyordu. Yüzümde hafif bir gülümseme belirdi. Derin bir nefes alıp bahçeye gittim. Anna beni görür görmez koşarak yanıma geldi. Yere diz çöktüm ve kollarımı açtım bana sarıldı.

"Benim güzel kızım napıyomuş bakalım.."

"Baba Robin amcanın köpeği çok tatlı onunla çok eğleniyorum.."

"Sana istediğin zaman köpeğiyle vakit geçirebileceğini söylemişti zaten.."

"Evet baba hadi sende gel bizimle oyna."

"Tamam olur."

Robin'in Anlatımı

Özge'yle birlikte onları izliyorduk. Marco, Merve'nin ölümünden sonra iyice Anna'ya düşkün olmuştu. Sürekli onunla vakit geçiriyordu. Annaa, annesine o kadar çok benziyordu ki.. Onun güzelliğini, saflığını herşeyini barındırıyordu..

Merve ve Marco'nun düğününde Victoria denilen o alçak Merve'yi vurmuştu. Zaten evleneceklerine yakın Victoria Merve'yi gizli numaralardan arayıp, tehdit mesajları atıp, takip ettirip korkutuyordu, ama onun olacağı aklımızın ucundan bile geçmemişti.. Merve toparlamayı başarmıştı, Marco'da zaten Victoria'ya gereken karşılığı vermişti.

Ancak.. Ancak Merve bir türlü tam anlamıyla iyileşememişti.. Hamileliği bile çok zor geçmişti, zaten Anna'nın doğduğu gün Merve daha fazla dayanamayıp ölmüştü. Marco'da o günden sonra hep iyimser biri olmaya çalışıp hayatını kızına ayırmıştı..

Özge'yle beraber bahçeye gitmiştik. Annaa babasına düşkün olduğu kadar bana da düşkündü. Benim de ona düşkün olduğum gibi.. Koşarak yanıma geldi ve onu kucaklayarak havaya kaldırdım..

"Ee kim çikolatalı dondurma istiyor bakalım??..diye sordu Özge hep birlikte bağırdık tabiki. Özge gülümseyerek içeri gitti..

NOTHİNG LİKE USHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin