You'll never walk alone

660 25 0
                                    

Ben bu lafın altında tabiki kalamazdım. Neymiş hala utanmıyomuşum araba kullanmaya. Şimdi görürsün sen.

Arabaya binmeden sinirli bi şekilde sarı kafanın yanına yürüdüm. Yanındaki iki kat boyalı Sürtük hala gülüyodu. Marco ise o yamuk ağzıyla sırıtmaya devam ediyordu.

''Bana bak senin benimle derdin ne ha!? Sanki sana bilerek çarptım be. Amma uzattın küçük bi meseleyi.''diyerek onu iteledim.

''Aslında haklısın benim seninle hala muhatap oluyor olmam da ayrı bi fantezi sanırım. Hey sen!'dedi Özge'ye bakarak.''Hani söz vermiştin şu arkadaşın bi daha karşıma çıkmayacak diye, baksana hala karşımda.''dedi rahat bir tavırla.

''Hey hey! Yeter artık uzatmayın.''dedi Marcel araya girerek. Olayın daha fazla uzamasını istemediği her halinden belliydi.''Hem eminim Merve'de sana bilerek çarpmamıştır. Medyada da çok yankı uyandırmadı zaten. Bence artık konu burada kapansın.''dedi kendinden emin bir şekilde.

Aslında haklıydı çok abarttı o sarı kafa. Bana kalsa çoktan kapanırdı ama, kendini beğenmiş bi kere illa konuyu abartıp beni ezik durumuna düşürecek.

''Ayy yeter artık Marco hadi eğlenmeye gidelim. Burada çok vakit harcadık.''dedi o yanındaki süslü. Bi de koluna giriyo salak. İşim yok sanki sizi kıskanacam.''Haklısın Victoria bencede gidelim. Neyse umarım seni son görüşüm olur. Şu suratından pek haz etmiyorum da.''

''Ben sana çok bayılıyorum sanki. Salak ya off neyse Özge hadi gidelim.''dedim ve arabaya binip gittik. Ne salak, gıcık, gerizekalı bi insan ya. Yanındaki o Victoria mıdır ne boktur bi tuhaf zaten.

Her neyse saçma sapan bi geceden sonra eve gelmenin mutluluğunu yaşıyordum üzerimde. Duş alıp geceliklerimi giydiğimda ayrı bi mutluydum. Özge'ye ve kendime sıcak çikolata yaptım ve koltukta oturup film izledik. Aslında buna izlemek denilmez sürekli geceyle ilgili konuştuk.

İkimizin de sinirleri bozulmuş olmalı ki ağlanılacak halimize kahkalar atıyorduk. ''Ya baksana aslında Marcel ve sen harika bir ikili olabilirsiniz.''dememle yastığı kafama yemem bir olmuştu.

''Bu cümleni gecede yaşadığın o saçma diyaloglara veriyorum Merve. Ben ve Marcel mi?? Buna kahkaha bile atmam emin olabilirsin.''dedi.

''Ya ne var Allah Allah bence dedim zaten, yani kendi fikrimi söyledim. Off neyse bugün benim için bayağı zordu en iyisi uyumak.''

''Mmm sanırım ben film izleyecem.'' ''O zaman iyi geceler.''diyerek odama çıktım.

-Marco'nun anlatımı-

''Victoria sanırım bu gece bu kadar yeter. Hem partide yeterince eğlendiğimizi düşünüyorum. Benden bu kadar.''dedim. Bu kadar eğlence yeter hem Victoria'yla eğlenmek fikri hiçte iyi bir fikir değil gibi görünüyor.

''Ya ama niye ne güzel eğlenecektik işte.'' ''Mmm o zaman sen git eğlen benim dinlenmem gerek. Neyse sana iyi eğlenceler.''diyip kaçarcasına arabama bindim. Bugün olanlardan sonra geceyi uzatmak daha kötü olabilirdi.

Eve geldiğimde kendimi takım elbiseyle yatağa attım. Çünkü antrenman, parti ve yaşadığım o saçma olay beni yormuştu. Yatakta uzanırken birden bana çarpan kız yani Merve aklımda geldi tabi bi de bana söyledikleri...

''

NOTHİNG LİKE USWhere stories live. Discover now