Nooope

113 3 0
                                    

Na de marteling om met Peter samen te werken ging ik naar anatomie. Peter had gelukkig Nederlands.
Fjoee, Daar was ik al vanaf.

Meneer Jakobs die eind 50 was ging met ons iets ontleden. Iedereen was nieuwsgierig en sommigen schuifelden nerveus met hun stoel heen en weer. 'Pak allemaal jullie handschoenen' zei hij streng. Hij ging naar de kast en kwam met een grote doos terug. Hij haalde er groene dozen uit en legde er een per twee banken. 'Ik hoop dat jullie niet te veel gegeten hebben' lachte hij. Elena die naast mij zat opende de doos en er lag een kikker in. 'No way, dat ga ik niet doen' riep ze uit...

Nadat deze horror voorbij was, keerden we allemaal lijkwit uit het klaslokaal. Elena had bij het ontleden de kikker moeten aanraken van meneer Jakobs. Dat was niet bepaald vlot verlopen. Ze had namelijk bij het aanzicht van de kikker de bank slash kikker ondergekotst.

Na deze vermoeiende dag gingen we terug naar onze kamer. Ik kleedde me om en ging snel iets eten in de cafetaria met Elena. Ik pakte een broodje en ging met haar op de bank zitten.

We hadden een mooi uitzicht op het park en een deel van de parking. Elena had haar kam uit haar tas van Michael Kors gepakt en begon haar blonde haar te kammen. We keken door het raam ik zag Een Range Rover de parking op rijden... Die auto kwam me bekend voor.

'Het zal toch niet waar zijn he' Ik was nog altijd boos op Ian omdat hij me in de steek had gelaten. 'Als die naar binnen durft te komen zal hij zich dat beklagen' zei Elena terwijl ze haar mouw opstroopte. Ik moest glimlachen en herinnerde me eraan hoeveel dat ze veel voor me betekende.

Bedankt aan alle lezertjes, dat betekent veel voor mij💖🎀

MarkedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu