Back home

92 4 0
                                    

Zayn ging naar beneden en ik hoorde hem met mijn vader praten. Dat gaf me genoeg tijd om mijn favoriete jeans, grijze pumps, beige trui, zwart topje, notebook (die heb ik zoo gemist) , en nog een paar andere spullen mee te nemen.

Mijn rugzak zat propvol. In de woonkamer lag mijn boekencollectie, zonder die vertrok ik niet. Ik ging langzaam de trap af en het gepraat werd luider. Ik hoorde het nieuws op de achtergrond, waarschijnlijk zat mijn vader in de zetel (zoals gewoonlijk) Ik keek het hoekje om en ik zag hem met een biertje in zijn hand zitten.

Ik bukte me en nam een paar boeken van de salonkast:
Divergent check
Hunger Games check
Huis van de Nacht check
The fault in our stars check
Dat volstond

Mijn pa had nog altijd niets door. Hij zat daar argeloos het nieuws te kijken terwijl hij in een teug het biertje opdronk. Eenmaal terug in mijn kamer gooide ik mijn propvolle tas naar beneden en Max ving hem moeiteloos op.

Ik liet me rustig door het raam zakken en hij ving me op. Hij liet me niet los en kuste me in mijn nek. Zijn ogen keken me stralend aan. 'En is het gelukt?' Zei hij.

'Jup, maar nu wil ik wel naar huis' zei ik uitgeput. 'Wil je je moeder dan niet meer zien?' Vroeg hij terwijl hij mijn zak in de koffer laadde. 'Pfff, misschien een andere keer zonder die pitbull in huis' lachte ik. Max glimlachte en trok me dicht tegen hem aan, daarna nam hij me mee naar een afgelegen steegje...

MarkedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu