Dude, where is my car?

111 3 0
                                    

De pizzahut van oom Tom bevond zich voor ons. 'Bingo' riep Max blij uit en hij rende naar zijn auto en begon hem nog net niet te omarmen. De auto was in zijn normale staat en zag er hetzelfde uit als hoe we hem hadden achtergelaten. Ik haalde opgelucht adem net zoals Jack en Elena die aan het lachen waren, oproep aan alle mensen. Steel nooit het speelgoed van een man; zijn auto..

Max greep naar het portier maar dat gaf niet mee. 'Zijn dat eens nette dieven, ze maken míjn auto op slot!' Riep Max uit en hij onderdrukte een scheldwoord. 'Dus als mijn hersenen goed meewerken zitten onze autostelers ne pizza te eten'

'Goed opgelet' zei Elena die door het raam naar 2 oudere mannen met bendetattoos tuurde.

Jack was de eerst die in beweging kwam, met hem valt niet te sollen. Tenzij je een gebroken neus ofzo wilt. Hij stapte de pizzaria binnen en de bel boven de deur rinkelde luid. De 2 dieven hadden alleen oog voor hun pizza. Tja van autostelen word je moe en hongerig. Ik wist wel dat Jack speciale krachten had maar hij had er nog nooit iets van tegen ons gezegd.

Hij stapte rustig naar de 2 mannen toe, die argwanend begonnen te worden. Door het glas zag ik dat hij iets tegen hen zei maar ik hoorde het niet omdat daar een radio opstond die voor ruis in mijn oor zorgde. Opeens zag ik een verandering in de mannen hun gedrag.

Hun pupillen vergrootten maar verkleinden toen onmiddellijk weer naar hun gewone grootte. De oudste van de 2 haalde langzaam een bosje sleutels uit zijn leren jasje en overhandigde dat aan Jack.

'Wat?' Was het enigste dat ik kon uitbrengen. Max keek me aan alsof ik iets idioots had gezegd. 'Wist jij dat nog niet, Jack heeft het vermogen om mensen dingen te laten doen die voor normale mensen onmogenlijk lijken. 'Nee toch' zei ik sarcastisch 'dat had ik nog niet door hoor!' Max glimlachte en zag er terug rustig uit.

Jack verliet met een sierlijke pas de pizzeria en gooide de sleutels naar Max die ze moeiteloos opving. 'Nailed it' riep hij uit en toen begon iedereen te lachen. En Elena kuste hem en zei 'voor de held van vandaag' Jack keek haar lachend aan 'zonder jouw wisten we niet eens waar de auto stond en toen kuste hij Elena.

Ik en Max stonden er bijna wortel te schieten. 'Bijna klaar?!' Riep Max uit. Toen bloosde Elena en ze stapte lachend in de auto terwijl Jack haar als een hondje achterna liep. Max startte de motor en eindelijk konden we naar huis..

MarkedWhere stories live. Discover now