Lets talk

111 4 0
                                    

Ian stapte naar mij toe, hij droeg een zwarte smoking. 'Ik heb je zo gemist' zei hij terwijl hij me in mijn nek kuste.

'Ik miste jouw ook' zei ik met een raar gevoel in mijn buik. 'Mijn moeder is terug bij bewustzijn en is aan het revalideren' zei hij trots.

'Dat is supergoed nieuws, ik ben blij voor jullie' Ian was veranderd, hij was niet meer zo speels, door het ongeval met zijn moeder was hij veel serieuzer geworden. Zijn ogen keken dof. 'Gaat het wel met jouw' Zei ik bezorgd.

'Ik ben oké, ik ben gewoon een beetje groggy van al die ziekenhuizen' zei hij vluchtig.

'Je ziet er prachtig uit' smilede hij, terwijl zijn ogen over mij gleden. Hij zag er opeens gelukkiger uit. 'Dankje, jij ook' glimlachte ik. Vanuit mijn ooghoeken zag ik Max naar mij kijken, hij wist dat ik een vriendje had maar hij was wal jaloers.

'Ik moet iets zeggen' zei Ian terwijl hij met zijn ogen naar beneden keek.
Wat zal het zijn dacht ik bij mezelf.
'Bij mijn moeder lag nog een meisje haar vader, die een werkongeval had gehad'

'Wat erg, maar waarom vertel je me dit alles?' Zei ik nieuwsgierig. 'Eumff, toen ik een biertje te veel op had hebben we samen ge...' Mijn hart klopte sneller. Oké ik was ook niet helemaal eerlijk geweest maar ik had het tenminste niet gedaan.

'We zijn al een maand samen' zei hij beschaamd. 'Wat lief van jouw om dat net op mijn verjaardag te zeggen' zei ik gekwets terwijl ik wegliep van hem en naar Elena ging. 'Wacht' riep hij nog tevergeefs maar ik liep door.

Ik legde mijn hoofd op Elena's schouder en er rolde een traan over mijn wang. 'Ohh Elena, wat is er' zei ze bezorgd terwijl ze me aandachtig aankeek. 'Ian.. Heeft.. Me bedr... Ogen..' zei ik door mijn tranen heen.
'Wat vreselijk, trek het je niet aan. Er zijn er ander en beter. Kijk maar naar hem' zei ze terwijl ze naar de lansleraar wees die shirtloos de Macarena aan het doen was. Ik moest erom lachen, wat een gekkie.

'Als hij zoiets doet is hij jouw niet waard' zei ze kortaf. 'Eumf, ik ben ook niet altijd eerlijk geweest' biechte ik op. 'Vertel op' zei ze nieuwsgierig terwijl ze mij op de bank trok. 'Ik heb met max gekust' Dat deel van Jack liet ik bewust weg. 'Echt' zei ze terwijl zr glunderde.
'Hij is zoo knap' zei ze. 'Ik wou dat ik met hem had gekust' zei ze vrolijk.

Max keek naar mij en kwam naar ons toe. 'Nieuwe danspasjes aan het proberen' zei ik terwijl hij naar ons toekwam. 'Hahaa, altijd hè' zei hij charmant. 'Wees zo lief om een shirt aan te trekken' fluisterde ik. 'Dat moet niet hoor' zei Elena schattig. Max moest lachen.

Nadat we taart met bosbes smaak hadden opgegeten, gingen we dansen. De dj draaide Animals van maroon 5, Max kwam naar me toe. 'Mag ik' zei hij galant terwijl hij zijn hand uitstak. 'Jup, maar eet me niet op' zei ik sarcastisch.

Hij trok me dicht tegen zich aan. Ik hoorde zijn hart kloppen. 'Je ziet er prachtig uit' fluisterde hij in mijn oor. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder.

'Weet de school het al van ons' zei ik nieuwsgierig. 'Nope, maar ik denk dat ze het wel snel zullen weten, de halve school gaapt ons aan..'

Toen mijn feest gedaan was ging ik wandelen in de tuin van de school. Het was al donker en de maan schitterde aan de hemel. De frisse lucht deed me goed. Ik voelde de wind door mijn haren blazen.

In de verte zag ik een gestalte wegschieten achter een struik. Wtf. Dat is raar. Ik ging bij de vijver zitten en keek naar de vissen. Die zwommen vrolijk cirkeltjes. Ik gluurde terug naar de bosjes en zag niemand meer..

MarkedWhere stories live. Discover now