Awww

79 4 0
                                    

Ik werd wakker, mijn nek brandde nog altijd. Max zat naast mij.

'Eumf, sorry, ik heb me even laten gaan' zei hij verontschuldigend. 'Je meent het' zei ik sarcastisch. Elena kwam de ziekenkamer binnen, ze keek vuile naar Max. (Tja, ik kon haar niks kwalijk nemen)

'Ik vind het zo erg' zei ze bezorgd. Ze had een pakje vast. 'Hier om je op te beuren'

'Dat had je niet moeten doen hoor' zei ik. Max had zijn ogen op de grond gericht en pulkte aan zijn trui. Ik nam Elena's cadeau vast en opende het. Er verscheen een verpakking met Pandora erop. Er zat een schattig kettinkje in met de vorm van een engel.

'Dat zal je beschermen, mijn oma heeft het gezegend met haar krachten' zei ze opgewekt. 'Wat lief' zei ik terwijl ik haar een knuffel gaf.

Haar ogen twinkelden, ze kleurden roze. Max zei dat hij eventjes naar buiten ging. Toen hij de kamer had verlaten begon Elena mij als een politieagent te ondervragen.

'Wat heeft Max met jouw uitgespookt' zei ze helemaal in paniek. 'Er is iets wat je moet weten' zei ik. 'Ja ik weet dat jullie een relatie hebben' zei ze. 'Eumf er is nog iets anders' zei ik terwijl ik nerveus om me heen keek. 'Wat dan'

'Max is een.. Vampier'
'Een watte' zei Elena helemaal in de war. 'Ja gisteren heeft hij me gebeten, hij had last van bloeddorst'

'Nicky hij is echt niet goed voor jouw, je was bijna zelf in een vampier veranderd' zei Elena geschokt. 'Je hebt gelijk, maar hij deed het niet expres' zei ik om haar te troosten. 'Tje dat zou er nog aan ontbreken'

Ik stond recht en kleedde me snel om. Het verband om mijn nek was lichtrood gekleurd en mijn pols hing er maar slap bij. Samen met Elena gingen we naar onze kamer. Op de gang kwamen we Jack tegen. 'Wow, wat is er met u gebeurd' zei hij terwijl hij verbaasd naar het verband keek.

'Dat is een lang verhaal' antwoordde Elena in mijn plaats. Jack kwam met ons mee en plofte in de sofa. Nadat Elena heel het verhaal had verteld aan hem bleef hij verward zitten. 'Dat had ik niet verwacht' bracht hij verward uit.

Elena kwam naast mij zitten en omhelsde mij. 'Ik denk dat het beter is dat je Max even niet ziet' zei ze. 'Ik zal het proberen' Ik verdween in de badkamer en aanschouwde de horror. Mijn haar zag er niet uit en mijn make up was uitgelopen. Het verbaasde me dat er nog niemand van mij was weggelopen.

Ik hoorde Elena met Jack praten. Flarden van hun gesprek ving ik op. 'Max... Niet goed' 'directie.. Inlichten' 'gevaarlijk'

Terwijl ik me restaureerde dacht ik na over hun woorden, ze hadden wel gelijk ik had dood kunnen zijn en dan was ik voor de rest van mijn leven ook zo'n bloedzuiger...

MarkedWhere stories live. Discover now