De dáte?

86 4 1
                                    

5 voor 6

Ian kan hier elk moment zijn. En die gedachte maakte mij alleen maar zenuwachtiger. Ik deed mijn lippenstift met kersenkleur op en wierp een snelle blik in de spiegel.

Mijn jurk ( van Elena 👍) paste perfect alleen had ik een probleem om met die rode stilletos te wandelen. Bij mijn eerste poging was ik tegen de muur beland, en dat was niet voor herhaling vatbaar.. Toen had Elena haar catwalk kunsten laten zien, en me geleerd hoe ok moest stappen, lopen, en zelfs slenteren. 'The devil is in the details' wierp ze met toe met een grijns.
Ik knikte vriendelijk, ik heb geen flauw idee wat die zin betekende.

Klop klop

Ian

'Wow' zei hij toen ik de deur opende. Zijn ogen gleden over mijn lichaam en ik voelde mijn wangen blozen. Ik glimlachte en kon hetzelfde over hem zeggen. Hij had een wit hemd aan een zwarte smoking die hem beeldig stond en hij leunde met zijn gespierde bovenarmen tegen de deurpost.

Elena verscheen opeens naast mij en zei met haar gespeelde moederstem 'op tijd thuis zijn he Nick, geen dingen doen die ik ook niet zou doen!' Zei ze met een glimlach en omhelsde me snel. Ondertussen had Ian een wtf blik op zijn gezicht en keek bezorgd naar mij alsof Elena een geschifte gek was. Ik stelde hem gerust met een subtiel handgebaar.

'Jaja, we zullen braaf zijn' lachte ik naar haar en ik deed dicht terwijl Elena me nog altijd me een geamuseerd gezicht aankeek. 'Tot strakjes'

'Is ze altijd zo, eumfh.. speciaal?'
'Jup'

Het was al zo lang geleden dat ik alleen bij hem was geweest. Ik had hem eigenlijk gemist, maar was veel te trots om dat te zeggen..

'Euh Nicky, ben jij der nog?' Hij keek me aan met zijn blauwe ogen, even had ik het gevoel dat ik erin verdronk.
'Wat zei je?' Vroeg ik toen ik besefte dat ik al een tijdje aan het dromen was.

'Waar jij naartoe wil gaan?' Vroeg hij, terwijl zijn ogen me aandachtig aankeken.

'Eigenlijk wil ik gewoon bij jouw zijn' zei ik snel in de hoop dat hij het niet gehoord had.

'Wat' nu verscheen er een glimlach op zijn gezicht.

Hij had me gehoord.

'Naar de cinema is goed' zei ik toen. 'Komt in orde' en hij opende het portier van zijn nieuwe auto.

Er hing een geur van vers leer, en iets van Hugo Boss wat wel bij hem paste.

Ik plofte rustig neer in de zwarte zetels, op de achterbank lagen tijdschriften van auto's en er hing een geurverfrisser van palmbomen. Origineel, er ontbrak alleen nog een hoelahoepende vrouw..

'Gordels om' en hij klikte mijn gordel vast. Hij startte de auto en vertrok met een ronkende motor, zijn gloednieuwe banden maakten strepen op de asfalt toen hij met gierende banden vertrok.

'Mooie auto, hij past bij jouw' zei ik.
Hij keek me niet gespeeld niet begrijpend aan 'dus.. Ik lijk op het sportmodel van BMW?'

'Eigenlijk wel' en ik wierp hem een speelse blik toe die hij met een sexy glimlach beantwoorde.

Na een kwartiertje waren we aangekomen bij de bios. Hij stapte uit en gentleman dat hij was opende hij de deur. 'Dankje'

'Welke film wil jij gaan kijken' En hij streek een lok achter mijn oor. Ik bloosde bijna maar toen zei hij 'ben zo terug' en hij wandelde naar het snoepkraam. Net op tijd want mijn gezicht was bijna zo rood als een tomaat, rustig Nicky je kent hem al lang genoeg, het is maar een date..

Ik voelde een hand op mijn schouder en draaide me om 'met of zonder suiker' en hij haalde 2 dozen popcorn tevoorschijn met zijn vrije hand.

'Met' lachte ik en hij duwde me de doos in mijn handen. 'Dus welke film gaan we nu kijken?' Vroeg hij terwijl hij me indringend aankeek. 'Zolang het geen fifty shades of grey is, is het oke voor mij' grijnsde ik. 'Misschien insurgent'

'Jah, dat zijn trouwens mijn lievelingsfilms!' Bracht ik hyperventilerend uit als een duracel konijntje. 'Oke dat wordt ie dan'

Nadat we ticketjes hadden gekocht zocht Ian een plaats. Hij leidde me naar de achterste rij. Er waren nog een paar koppeltjes aanwezig en hier en daar een gezin met hun kinderen.

Toen de film begonnen was merkte ik dat Ian steeds subtieler opschoof, naar mijn richting.. Eerst viel het niet zo op want naast hem zat een redelijk gespierde gast die iets meer dan 1 plaats nodig had, maar nadat hij de ik-doe-alsof-ik-geeuw-maar-eigenlijk-slaag-ik-mijn-arm-rond-jouw-schouders truc had toegepast begon ik het te merken.

Niet dat ik het erg vond, integendeel.

Hij keek me aan en plaatste een hand tegen mijn wang. Ik zag de contouren van zijn gezicht en zag dat hij me aan het aanstaren was. 'Ian ik..'

'Ik heb je zo gemist' maakte hij mijn zin af en kuste me op de mond alsof we duizenden jaren van elkaar gescheiden waren, maar elkaar na een grote zoektocht terug hadden gevonden. Zijn mond vond snel de plaats van mijn nek en hij overlaadde me met kusjes van zijn zachte lippen.

Vraag me niet hoe de film geïndigd is, want het enigste wat ik gezien heb die avond was Ian zijn gezicht 👍

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik hoop dat jullie mijn verhaal leuk vinden, en nogmaals bedankt voor jullie votes en steun, dat betekent echt veel voor mij☺️

We hebben eindelijk 3000 lezers bereikt! Woehoe 👏

Nu het vakantie is zal ik waarschijnlijk meer proberen te uploaden, zeker nu al die examens achter de rug zijn *zucht*

Laat weten wat jullie er van vinden en nogmaals bedankt!
Bye bye 💖

MarkedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu