Start all over again?

99 4 0
                                    

Ik stond voor de deur en hoorde dat er iemand achter stond. Mijn hand graaide naar de deur en ik opende hem. 'Hey' Ian zijn ogen keken me nieuwsgierig aan. 'Wat kom jij hier doen' zei ik iets te snel. 'Ik heb spijt nick'

'Ja en ik ben de paus, dat meen je toch niet zeker, eerst laat je me zitten en dan wil je me terug' ik plooide mijn armen over elkaar zodat ik er vastberadener uitzag, dat hielp wel voor geen meter omdat mijn stem piepte.

'Ik weet het, ik had dat niet mogen doen' maar toen kaatste hij terug 'ik ben misschien geen heilige maar jij ook niet, hoeveel vriendjes heb jij al gehad he' nu stonden zijn ogen brutaal. 'Wat?!' Ik stond daar verbaasd naar hem te staren en gooide per slot van rekening de deur in zijn gezicht. 'Au' Die zijn neus ging nog even pijn doen..

'Wat een douchebag' zei Elena. 'Eerst komt hij hier zielig doen en dan..' 'Ik weet het' Ik ging zitten op de bank en Moonie kwam onder mijn bed vandaan. 'Miauwww' moonie was luidruchtig aan het mauwen. 'Als dat kats is voor idioot heb je gelijk Moonie' en ik nam de pluizebal in mijn handen. Ze keek me aan met haar intelligente oogjes.

Elena ging naast me zitten en trok een gek gezicht. 'Laat je niet doen, hij draait uiteindelijk wel bij en daarbij zoo leuk is hij ook weer niet' ik moest lachen en maakte me klaar om weg te gaan. Vanavond was er een grote fuif in Wolka. Elena ging mee en was volop haar make-up aan het doen.

De laatste fuif was nog met Ian geweest in Algor, dat was nog slechts een herrinering. Mijn ogen straalden, met dank aan Elena's dure make up en nepwimpers. Zelf had ze een cleopatra lijntje boven haar ogen getekent en diamantjes langs haar gezicht. Ze zag er beeldig uit met haar witte jurk van Gucci. En daar stond ik in mijn paarse jurk van de h&m met luipaardprint.

'Eumff' Elena schraapte haar keel en wees vol afschuw naar mijn jurk. 'Dat mormel trek je toch niet aan' lachte Elena. 'Heb jij een beter idee' zei ik. 'Misschien' haar mondhoeken verdwenen in een glimlach. Ze opende een kast vol, maar echt OVERvol met kleren, jurken, jeans enzovoort.. 'En waar komt dat opeens vandaan!' lachte ik verbaasd. 'Gewoon, het is een hobby zoals dansen' zei ze met een verontschuldigende blik. Ze toverde een nachtblauw jurkje uit haar kast met pareltjes en kraaltjes afgewerkt. 'Passen' beveelde ze terwijl ze me geamuseerd aankeek en naar de badkamer wees. 'Oke baas'

Na een minuut of twee kwam ik tevoorschijn uit de badkamer. 'Wauw, dat is echt beeldig' zei ze stralend. We deden onze hakken aan en gingen toen naar Jack zijn kamer. Wij klopten aan en zagen hem uitgedost in een donkerblauw pak mét das.

Elena sloeg haar arm over hem heen en zo gingen we naar de parking waar Max ons opwachtte. Hij zag er mooi uit, zijn haar was wild omhooggezet en hij had een zwart pak aan. Ik ging naast Max zitten en Elena en Jack zaten vanachter. De motor draaide en Max vertrok.

We komen eraan.

MarkedWhere stories live. Discover now