Party on..

113 4 0
                                    

Het was ondertussen al donker geworden en heel de parking stond vol met auto's en was fel verlicht door de neonborden met reclame. We stapten uit en wandelden binnen, de muziek was luid en mijn lichaam trilde mee op de beat. Zo luid dus.

Max nam me bij de arm en loodste me door de mensenmassa. En jack deed hetzelfde bij Elena. Hier en daar kwam ik een oude bekende tegen die me begroette. Samen met Elena gingen we naar de toog om ons van drinken te voorzien. We kwamen met 4 bekers gevuld met bier terug en voegden ons terug bij de massa.

Er werd Animals van Martin Garrix gespeeld en Max begon marginaal te dansen, ik moest mijn lach inhouden om niet in tranen uit te barsten. De avond was nog maar pas begonnen en Elena lag al zat in Jack zijn armen. Met die 2 kon ik nu niets aanvangen dus draaide Ik me om naar Max die me vastnam.

'Je ziet er mooi uit' zei Max die verliefd in mijn ogen keek. 'Wat' zei ik alsof ik hardhorig was, ik hoor het hem graag zeggen. 'Grapjas' zei hij. De dj was al aan zijn 4 de energiedrankje begonnen en zijn energie werkte aanstekelijk, hij zwaaide wild mee op de beat en speelde Freaks. Hij was in de twintig en had een kort bruin kapsel in piekjes onhooggezet. Om zijn nek hingen van die gouden kettingen die je ook op de kermis terugvond.

Elena strompelde al dansend naar ons toe 'Heey partypeople, dj Elena is in the house' ik wisselde een snelle blik met Max en ik vroeg me af aan haar hoeveelste pint ze al zat. 'Gaat het nog' vroeg ik bezorgd aan haar. 'Met mij?' Vroeg ze verbaasd, haar haar was door elkaar gehaald en ze wankelde. 'Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld' zei ze met een dronkemansblik. 'Tuurlijk' gaf ik haar gelijk en samen met Max ondersteunden we haar naar de uitgang.

Jack kwam ons oók dronken achterna gestrompeld. 'Hela, wat doen jullie' riep hij en ik rook de bierlucht al op een afstand. 'Deze prinses heeft haar schoonheidsslaapje nodig' overtuigde Max hem met een knipoog. Jack die boos was dat het feestje al zo snel voorbij was liep ons mokkend achterna.

'Max waar stond onze auto?' Vroeg ik terwijl ik de parking in me op nam. 'Die stond achter die boom..' En hij wees naar een oude eik met daarachter een lege parkeerplaats. 'Verdo..' 'Hoe kan dat nu, de auto was toch op slot' zei ik verbaasd. 'Dat dacht ik ook' gromde Max. 'Wacht daar ligt iets' zei Elena die een portemonnee opraapte. Ze sloot haar ogen en ging kaarsrecht staan. Voor stomdronken te zijn dacht ze nog verassend goed na, ik lag waarschijnlijk dan al lang tegen de grond te praten..

'Ik voel iets, er waren twee mannen' zei ze terwijl ze haar hoofd fronste en de portemonnee bijna platkneep. Iedereen hield zijn adem in, zelfs Jack die nu pas besefte dat hij dronken was. En me een verontschuldigende blik toewierp met zijn blauwe ogen die in het maanlicht op een bruisende zee leken.

'Het is nog maar pas gebeurd, ze zijn eerst bij de pizzeria gestopt om iets te eten. 'Wacht bedoel je "De pizzahut van oom Tom" want die is hier maar 500 meter vandaan' zei ik hoopvol. Max kwam dichter bij me staan en deed zijn vest uit die hij over me hing. Het begon aardig fris te worden en het feit dat Max een gentlemen is staat vast.

'Ja en ze zijn er nog' met die woorden opende ze haar ogen en gingen we in looppas op weg naar de pizzeria. Max zijn ogen stonden wild en samen met Jack wandelden zij op kop. We leken op een groepje feestgangers die net te horen hadden gekregen dat de zomervakantie was afgeschaft en die zo snel mogelijk de school wilden platbranden..

MarkedWhere stories live. Discover now