XLIII.

1.2K 62 1
                                    

,,Claire mi říkala, abych jim věřil

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

,,Claire mi říkala, abych jim věřil."

2007

Když další den některým upírův v domě bylo divné, že Claire ani Jasper nevyšli z pokoje, šli je zkontrolovat, ale nebyli tam, byla tam jen poznámka.

Carlisle byl ze své dcery zklamaný, když odešla, ale také mu to přišlo zvláštní. Nikdy by svou rodinu neopustila, zvláště v takové situaci. Všichni v domě byli také zklamaní. Také jim to trošku vzalo naději.

Později toho dne, když se přišlo na to, že je Bella štít, přišli další dva upíři, kteří přišli na pomoc. Ale také jim oznámili, že Aro má také své svědky, a kvůli tomu se sešli všichni upíři v obývacím pokoji.

,,Když Aro chce někoho z klanu, pokaždé se náhle objeví důkaz, že klan spáchal nějaký zločin." Vysvětloval Eleazar. ,,Takže už to udělali?" Zeptala se Bella. ,,Jen párkrát. Proto mi nedošlo, že je v tom systém." Odpověděl Eleazar.

,,Zjevně vždy odpustí osobě, jejichž myšlenky považuje za tajemné." Řekl Carlisle. ,,Každá ta osoba má dar. A proto jim dá místo u stráže." Dodal Eleazar.

,,Takže, mu jde o Alice a o Claire. Nikoho jako jsou ony, nemá." Řekl Edward. ,,Proto musely odejít." Řekla Bella a všem to došlo a některým bylo líto, že sestrám křivdili a mysleli si, že odešli jen pro to, že nechtěly riskovat své životy.

,,A nač potřebuje svědky?" Zeptal se Emmett. ,,Aby rozhlásil, že spravedlnost zvítězí. Následně vyvraždí celý klan." Promluvil poprvé Alistaire.

Amun a Kebi se zvedli a pomalu šli pryč. ,,Benjamine, Tio, odjíždíme." Řekl přísně. ,,A kam půjdete. Myslíte, že se spokojí s Claire nebo Alice? Co když příště půjdou po Benjaminovi? Nebo Zafrině? Kate? A po jiných kdo mají dar." Začal Edward a podívala se na všechny v místnosti.

,,Nejde jim o trest, chtějí posílit svou moc. Ne Carlisle, já vás žádám o boj, nejen kvůli mé rodině, ale i kvůli vaší. Zvolte si jak máte žít." Dořekl Edward pevným hlasem a trochu naštvaně.

Všichni mlčeli a přemýšleli na jeho slovy. Měl pravdu, museli pomoct.

,,Budeme bojovat." Řekl Jacob a vstal z pohovky. ,,Nikdy jsme se upírů nebáli." Dodal.

,,Chceme bojovat." Řekla Carmen za celý klan z Denali. ,,Nebude to můj první boj proti nadvládě." Přidal se Garrett. ,,Přidám se k vám." Řekl Benjamin, ale Amun protestoval. ,,Ne." ,,Dělám, co je správné, Amune. Ty se zařiď podle sebe." Protestoval Benjamin.

,,Půjdeme s vámi." Řekla Senna. ,,I my se přidáme." Pokračoval klan z Irska. I Peter a Charlotte přikývli.

,,Nedalo to tolik práce." Řekl Vladimir. ,,Třeba se boji vyhneme." Řekl Edward. ,,Uvidíme." Řekl Alistaire a odešel.

,,Claire mi říkala, abych jim věřil." Řekl Carlisle, když už v obývacím pokoji zbyli jen Cullenovi. ,,Stydím se za to, že jsem jen přemýšlel nad tím, že nás opustili jen pro to, aby si zachránily své životy." Dodal a povzdechl si a Esme ho vzala za ruku. ,,Všichni jsme si to myslely. A také nás to mrzí." Řekla a trochu smutně se na něj usmála.

,,Doufám, že vše dobře skončí a uvidíme se brzo tak, jak Claire psala." Řekl Carlisle. ,,Stoprocentně to dopadne dobře." Řekl Edward a všichni se na něj podívala. ,,Claire a Alice se určitě domluvili. Neodešly by obě dvě hned ve stejnou dobu, pokud by si nebyly stoprocentně jisté, že to zvládneme." Začal vysvětlovat.

,,Claire je nejsilnější z nás. Potřebovaly by jsme ji, kdyby nás nebylo tolik. Ale když viděla, kolik se nám pokusilo získat svědků, věděla, že to zvládneme, a že není tolik potřebná jako na začátku." Pokračoval a všem to došlo.

Opravdu by je neopustila, kdyby ji potřebovaly. Nenechala by je samotné. Vždy by pro rodinu obětovala svůj vlastní život. A to bez váhání.

(Vím, že tohle bylo opravdu velmi krátké, ale když to není z pohledu Claire, u které bych teď napsala ještě méně slov, moc jsem to nerozepisovala.)

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें