XXIII.

1.8K 65 8
                                    

,,Já mám vždy pravdu, lásko

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Já mám vždy pravdu, lásko."

°❤️~💚~🌹~💚~❤️°


2006

Claire a Jasper celý večer nevyšli z pokoje. Jen leželi vedle sebe a občas prohodili pár slov.

Jasper byl rád, že tam byla Claire s ním. Jiní by si možná řekli, že potřebuje chvíli o samotě, jenže on potřeboval svou ženu, která ho dokázala uklidnit.

Brzy ráno někdo zaklepal na jejich dveře a Claire se posadila.

,,Ano?" ,,Potřebujeme něco probrat a bylo by dobré, kdyby jste tam byli." Ozval se z druhé strany Carlisle. ,,Dobře." Přikývla Claire.

Otočila se na Jaspera, který se celou dobu díval na ni. ,,Můžeš tu zůstat. Půjdu jen já, a potom ti vše povím, i když si myslím, že budeš poslouchat." Řekla a nechtěla ho nutit do interakce se zbytkem rodiny.

Claire vstala, vyšla z pokoje a pomalu šla do obývacího pokoje za ostatními. Nikdo se netvářil zrovna nadšeně. Hlavně Edward.

,,Co se děje?" ,,Budeme se stěhovat." Odpověděl Carlisle. ,,Proč?" Ptala se Claire dál a zmateně. ,,Nechci, aby se znovu stalo něco podobného. Nechci Bellu ohrozit a tohle je jediný způsob." Odpověděl tentokrát Edward a Claire zvedla obočí.

,,Kdy odjíždíme?" ,,Už zítra." ,,Měli bychom si všichni zabalit." Doplnila Esme Carlisle. ,,Kam pojedeme?" Zeptala se s povzdechem Claire.

,,Do Denali. Řekli jsme si, že to bude nejvhodnější." Odpovídal Carlisle dál a Claire přikývla, ale tohle brala jako příležitost cestovat jinam. ,,Aspoň budeme s rodinou." Řekla naposledy Clarie, než běžela zpět do svého pokoje.

Když vešla, všimla si, že už Jasper začal balit jejich oblečení, takže Claire došlo, že slyšel celý rozhovor.

,,Zastavíme se zase někde po cestě do Denali?" Zeptala se Claire a posadila se na postel. ,,Malé rozptýlení by se hodilo." Odpověděl.

,,Bude to v pořádku, uvidíš." Ujistila ho. ,,Snad máš pravdu." ,,Já mám vždy pravdu, lásko." Ušklíbla se, vstala a šla k němu, aby ho mohla obejmout.

,,Proč jsi tak vysoký?" ,,Já mám průměrnou výšku, to ty jsi malinká." Řekl a ona se na něj zamračila. ,,Nemrač se na mě, lásko. Přiznej, že jsi malinká." ,,Fajn, jsem malá. Ale nemůžu za to, že mám jen 1,67 metrů." Přiznala a skřížila si ruce na prsou a Jasper se jí zasmál.

,,Dobře, konec. Měli bychom začít balit." Řekl, než pokračoval v balení. Claire taky vytáhla své kufry, které byly pod postelí a začala do nich skládat oblečení a všechny věci.

,,Těšíš se do Denali?" Zeptal se Claire Jasper. ,,Bude to změna, ale ano a moc." Usmála se.

Všechny kufry byly zabalené vcelku rychle na to, že měli tolik oblečení a věcí. Claire se také divila, že se jim to vše vlezlo jen do pár kufrů. Už zbývalo je jen odnést do auta.

Než dali do kufru auta všechny kufry, museli se ještě třikrát vracet, aby mohli odnést všechny.

,,Nevadí, když se s Jasperem po cestě zdržíme?" Zeptala se Claire Carlislea, když už byli všichni v garáži a někteří už seděli v autech.

,,Ne. Myslím, že to teď akorát prospěje." Přikývl Carlisle a objal svou dceru. ,,Uvidíme se za dva dny." Usmála se Claire a nastoupila si do svého auta na místo spolujezdce a vyjeli.

,,Kde se po cestě zdržíme?" ,,Kde by jste chtěla, madam?" ,,Co třeba New Orleans. Zavolala bych mámě, že se zdržíme ještě déle a měli na chvíli čas jen pro sebe." Navrhla. ,,To zní dobře." Řekl Jasper a Claire vytáhla z kapsy telefon, aby mohla zavolat Esme.

,,Děje se něco? Jedeme jen pár minut a..." ,,Neboj se, mami. Jen jsem ti chtěla říct, že se zdržíme déle. Chceme jet až do New Orleans." Řekla Claire. ,,Dobře. Dávejte na sebe pozor." ,,Neboj se, budeme. Potom ti zavolám, kdy přijedeme." ,,Dobře."

Claire to položila telefon podívala se na Jaspera.

,,Víš. Během toho, co jsi telefonovala, jsem si říkal... Co kdybychom je jen navštívili a potom jeli zase jinam?" ,,Myslím, že je to přijatelné." Odpověděla a usmála se.

Jasper vzal Claire za ruku a na pár vteřin se na ni usmál, než musel znovu dávat pozor na cestu.

Cesta do New Orleans naštěstí proběhla bez komplikací. Když vjeli do města, museli si najít ještě nějaký hotel, kde by se mohli ubytovat na pár dnů.

V New Orleans byli týden a Claire se tam velice líbilo. Bylo to město, které žije. Moc času v hotelu netrávili. Byli spíše ve městě, popřípadě v trošku vzdáleném lese na lovu.

,,Už budeme muset jet." Řekla Claire, když ležela na posteli a její hlava vysela z postele. ,,Claire, ty jsi tady ta, která právě nevstává." Řekl Jasper a Claire protočila očima.

,,Budeme v Denali týden a potom pojedeme tam, kam budeš chtít ty." Řekla Claire, když už byli v autě a jeli do Denali.

,,Táta říkal, že i Emmett s Rosalie a Alice se Stefanem budou jen spolu někde jinde a budou Tanyu a ostatní jen navštěvovat." Dodala. ,,No, každý pár bude mít čas jen pro sebe. Taky jsem si říkal, že bychom mohli jet na ten ostrov, na kterém jsme byli, po svatbě." ,,Nejsem proti. Bude tam krásný klid, moře." Usmála se Claire.

Byla ráda, že už byl Jasper v pořádku a nezlobil se na sebe kvůli tomu, že chtěl zabít Bellu. Také byla ráda, že mohli strávit nějakou tu dobu jen oni sami dva.

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)Where stories live. Discover now