XXX.

1.5K 63 4
                                    

,,Pokud chceš dneska večer něco podniknout, musíš připustit, že jsi prohrál

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

,,Pokud chceš dneska večer něco podniknout, musíš připustit, že jsi prohrál."
2006

,,Co když nepřijdou?" Zeptala se Claire Jaspera, když byli spolu v ložnici a oblékali se do sportovního oblečení, ve kterém by mohli normálně trénovat a bojovat. ,,Nevím." Odpověděl jí a potom šli spolu dolů za ostatními.

,,Myslíš, že přijdou?" Zeptal se Carlisle své dcery. ,,Doufám v to. Nevypadali, že by s tím nesouhlasili tak moc, ale nevypadalo to ani tak, že se jim stoprocentně chce. Ale nemyslím si, že to nechají jen tak." Řekla Claire.

Celá rodina, kromě Edwarda, který jel pro Bellu, šla k hranici a začali trénovat než přijdou vlci.

,,Nenech se porazit, zlato." Řekla Claire, když spolu šli bojovat Jasper a Emmett. ,,Neboj se." Řekl Jasper a políbil ji.

Pro Jaspera nebylo zrovna těžké Emmetta porazit. Emmett sice byl silnější, ale Jasper měl výcvik. Když vyhrál, Rosalie se na něj trochu zamračila a Claire do Rosalie trochu strčila loktem.

Všichni se otočili za zvukem auta a viděli, že Edward a Bella už přijeli.

Každý pár se postavil co nejblíže k sobě a čekalo se jen na vlky, kteří přišli pouze minutu po Edwardovi a Belle.

,,Nevěří nám na tolik, aby byli v lidské podobě." Řekl Edward, když si přečetl jejich myšlenky.

,,Jsou tady, na tom záleží." Řekl Carlisle, než šel dopředu. ,,Budeš překládat." Dodal a Edward šel za ním.

,,Vítejte. Jasper má zkušenosti s novorozenci, naučí nás, jak na ně." ,,Chtějí vědět, jak se nováčci liší." Řekl Edward.

,,Jsou o hodně silnější. V tkáních jim koluje jejich lidská krev. Náš rod není nikdy fyzicky silnější, než v prvních sedmi měsících života." Řekl Carlisle a kývl na Jaspera, kterého musela Claire nedobrovolně pustit, aby mohl jít dopředu vedle Carlislea.

,,Má pravdu. Proto je vytvářejí. Armáda novorozenců nepotřebuje tisíce jako lidská, ale ta se jim nemůže postavit. Mám dvě nejdůležitější věci k zapamatování. Za prvé nikdy je nenechte obejmout vás rukama, bleskově vás rozdrtí. A za druhé, nikdy nechoďte do výhodné akce. Na to právě čekají a vy prohrajete." Řekl Jasper a někteří vlci zavrčeli.

,,Emmette." Dodal Jasper a všichni Cullenovi se postavili stranou, aby Jaspera a Emmetta mohli nechat bojovat.

,,Nezdráhej se." Řekl Jasper. ,,To nemá v povaze." Ušklíbl se Emmett a zaútočil první. Nejdříve Jaspera tlačil dozadu a nakonec ho hodil za sebe. Jasper se hladce vyhnul další ráně a Emmetta shodil na zem. ,,Nikdy se nezoptyluj." Upozornil Jasper.

Další šel Carlisle a Edward. Vypadalo to, že Edward vyhrává, jenže zapomněl na velmi důležitou věc. Když byl Carlisle dole, Edward ho přestal hlídat, takže měl možnost podkopnout mu nohy, takže vyhrál Carlisle.

,,Ještě jedna věc. Nikdy se k nepříteli neobracejte zády." Řekl Jasperem a v klidu prošel okolo nich.

Bylo pár další soubojů a jeden z nich měl být mezi Claire a Rosalie.

,,To tu ještě nebylo." Řekla Claire. ,,Vždy jsem snížila sebevědomí jen klukům." Dodala a ušklíbla se.

Pro Claire bylo lehké se Rosalie vyhýbat, aby ji nemohla uhodit.

,,No tak, Rosalie. Snaž se." Řekl Emmett své ženě. ,,Rosalie Claire neporazí. Vždyť Claire zvládla porazit i tebe. Rosalie pro ni bude hračka." Řekl Stefan.

Nakonec Claire stačil jeden krok a Rosalie skončila na zemi a prohrála. Claire k ní natáhla ruku a pomohla jí vstát. ,,Prostě se ti to třeba povede." ,,Uvidíme."

,,Claire, můžeš tam rovnou zůstat." Řekl Jasper, když už chtěla jít bokem. ,,Děláš si srandu, že ano?" Zeptala se Claire. ,,Snad se nebojíš, že prohraješ?" Zeptal se jí Jasper s úsměvem. ,,Ne, protože vyhraju." Odpověděla a začali.

,,Nechce si někdo vsadit?" Zeptal se Stefan. ,,Vsázím na Claire." Řekl Emmett. ,,Jasper." Vsadil Stefan a znovu se podívali na pár.

Nebyl to zrovna krátký boj, chvíli se Claire vyhýbala Jasperovím úderům a Jasper jejím.

,,Vsázím na Clair." Přidal se Edward. ,,Jasper." Řekla Alice. ,,Souhlasím s Alice." Řekla Bella. ,,Claire." Řekla Rosalie a Carlisle i Esme přikývli.

Nakonec se Claire podařilo Jaspera porazit a shodila ho na zem. Když mu podala ruku, vzal ji, ale místo toho, aby vstal, přitáhl si Claire dolů a pod sebe.

,,Pořád jsem vítěz." ,,Neřekl bych. Teď jsi to ty, kdo je v koncích." ,,Pokud chceš dneska večer něco podniknout, musíš připustit, že jsi prohrál." Ušklíbla se Claire a políbila ho.

Jasper vstal a potom pomohl Claire na nohy.

Vlci začali pomalu odcházet a Cullenovi taky. Když Claire a Jasper procházeli kolem džípu, zastavila je Bella, která seděla na kapotě.

,,Claire, Jaspere, víte jistě, že vám nemůžu nijak pomoct?" Zeptala se Claire. ,,Už jen tvá přítomnost, tvůj pach, novorozence rozptýlí.Jejich lovecký instinkt je ovládne a oni zešílí." Řekl Jasper a už chtěli jít pryč, ale Bella je znovu zastavila.

,,Počkejte. Jak to, že toho o nich tolik víš?" Zeptala se Bella Jaspera, který podal Claire svou mikinu a vyhrnul si rukávy.

,,Neměl jsem úplně stejnou výchovu jako mí adoptivní sourozenci." Řekl Jasper.

,,Ty jsou jako mé." ,,Jizvy z války. Výcvik od armády konfederace, byl proti novým zbytečný. Stejně jsem nikdy neprohrál."

,,Tohle se ti stalo během občanské války?" ,,Nejmladší major texaské kavalérii. Major Jasper Withlock. Ani jsem neviděl skutečnou bitvu." Řekl Jasper a trochu se usmál.

,,Dokud?" ,,Jsem nepotkal nemrtvého. Mariu. Když jsem se vracel do Galvestonu po evakuaci kolonie žen a dětí, spatřil jsem je. I hned jsem jim nabídl pomoc."

,,Maria budovala armádu?" ,,Tehdy byly na jihu běžné. Byly to surové boje o území. Maria všechny vyhrála. Byla chytrá, opatrná a měla mě. Stal jsem se jejím zástupcem. Má schopnost ovládat emoce, jí dobře posloužila.

Cvičil jsem nováčky. Nekončící práce, jelikož je nikdy nenechala přežít první rok. Můj úkol byl se jich zbavit. Cítil jsem všechno to, co oni. Myslel jsem, že to co prožívám, je láska. Ale byl jsem jen loutka. Ona tahala za drátky. Nevěděl jsem, že to jde jinak." ,,Co se stalo pak?"

,,Potkal jsem Stefana a Alice. Alice věděla, že přijdu, ovšem. Také věděla, že budeme s Claire spolu." ,,Jo. Nechal jsi mě čekat až moc dlouho." Řekla Claire. ,,Omlouvám se, madam." Zasmál se Jasper a políbil ji.

,,Myslím, že teď půjdeme domů. Potřebuju si dát sprchu a převléct se." Řekla Claire. ,,Ahoj Bello. Uvidíme se zítra." Rozloučila se Claire a i s Jasperem běžela domů.

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)Onde histórias criam vida. Descubra agora