XXI. (Druhá část)

2K 80 4
                                    

,,Měsíc bez sexu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Měsíc bez sexu."

°❤️~💚~🌹~💚~❤️°

2005

Claire šla s Jasperem, Carlislem a Esme a snažili se tak jako Edward, Emmett a Rosalie, odlákat stopaře.

Claire se celou dobu necítila vůbec dobře. Její rodina byla v ohrožení a ona se bála, že se jim něco stane. A to jen kvůli Edwardově hloupému nápadu přivést člověka na upíří baseball, zvlášť, když byli kolem nomádi.

Když Claire začal zvonit telefon, všichni se zastavili a Claire to zvedla.

,,Co se děje?" Zeptala se okamžitě. ,,Potřebuju, aby jsi ty, Jasper a Carlisle okamžitě přišli do Pheonixu a Esme šla za Rosalie pohlídat Bellyného otce." Řekl Edward. ,,Proč? Co se děje?" ,,Bella utekla Alice a Stefanovi a má namířeno za Jamesem do tamního baletního studia." ,,Hned jsme tam." Řekla Claire a položila hovor.

,,Co?" Zeptal se její otec. ,,Máme jít za ním do Pheonixu, kromě Esme, která má jít pomoct Rosalie s hlídáním Bellyného otce. Bella utekla Alice a Stefanovi." Odpověděla Claire. ,,Dobře." Přikývl Carlisle. ,,Buďte v pořádku a vraťte se všichni a celý." Řekla Esme s obavami.

,,Neboj se, mami. Jdeme?" Zeptala se Claire Jaspera a Carlisle a ti přikývli.

Do Phoenixu to byla trošku delší cesta, ale když jste upír a umíte běhat velkou rychle, cesta vám rychle uteče.

,,Kde mají být?" Zeptal se Carlisle, když zpomalili. ,,U nějakého baletního studia." Odpověděla a šli rychle městem. Občas se někoho museli zeptat, ale nakonec ho našli a přišli tam ve stejnou chvíli jako Alice a Stefan a Emmett.

,,Jak vám mohla utéct?" Zeptala se jich okamžitě Claire. ,,Nechali jsme ji na pokoji a šli na recepci. Musela během toho zmizet." Vysvětlila Alice a cítila se provinile. Ne, že by to její chyba skutečně byla. ,,To je vedlejší, musíme jít pomoct."

Všichni vešli dovnitř. A viděli Bellu ležet na zemi a Edwarda, jak držel Jamese u zdi a pod krkem.

Carlisle zastavil Edwarda před další ránou a Edward Jamese pustil a místo něj ho chytil Jasper a Emmett. Alice šla za Bellou a Claire a Stefan byli u Carlislea.

,,Synu, dost. Pamatuj, kdo jsi." Řekl Carlisle Edwardovi, který se na něj otočil. ,,Bella tě potřebuje." Dodal.

Všude po studiu se nesl Bellyn křik a Claire bylo jasné, že ji James kousl. Už byla u dost proměn, aby to poznala jen podle křiku.

,,Carlisle, její krev!" Zakřičela Alice.

,,Tvý bratři a sestra se o něj postarají." Řekl Carlisle Edwardovi, než Stefan, Clarie, Jasper a Emmett táhli Jamese pryč od ostatních a Carlisle s Edwardem šli k Belle a Alice.

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)Where stories live. Discover now