XI. (Druhá část)

3.2K 109 7
                                    

,,No dámy, tady Edward je možná nezadaný, ale jak se tak dívám, už dlouho nebude

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

,,No dámy, tady Edward je možná nezadaný, ale jak se tak dívám, už dlouho nebude."

°❤️~💚~🌹~💚~❤️°

1955

Po obřadu to šlo docela rychle. Tedy podle Claire.

Focení s rodinou a přáteli proběhlo hladce, bez žádných komplikací. A také proběhlo gratulováni. Což Claire přišlo velmi únavné. Ne, že by skutečně mohla být unavená.

Jen to bylo pouze to samé a od každého kolem nich.

Potom se všichni přesunuli dovnitř na svatební hostinu, kam už pár lidí nepřišlo, protože to nebyla nejbližší rodina, ale jen vzdálení přátelé.

Hostina už nešla tak moc dobře a podle plánu, neboť upíři váhali s vložením obyčejného jídla do úst, ale Alice a Esme se ujistili, že v jídle, které měli upíří byla přidána aspoň trocha zvířecí krve.

Poté přišly proslovy a přípitek a Claire byla ráda, že proslov neměl Emmett. Teda měl, ale měl ho společně s Rosalie, která ho aspoň trochu krotila.

Claire jinak věděla, že by to nedopadlo dobře.

Ale Emmett a Rosalie nebyli jediní, co si připravili společný přípitek. Také Alice se Stefanem šli spolu. A taky naopak Stefan naštěstí krotil Alice.

A jako první šli samozřejmě Rosalie a Emmett.

,,Jako první bych asi zmínila, že jsme velmi šťastní za Claire a Jaspera a přejeme jim to. Chvíli jim sice trvalo, že se dali dohromady, ale jedna jízda autem vše změnila.

Když už tu také stojím, chtěla bych poděkovat Jasperovi za to, že udělal Claire šťastnou a hlavně poděkovat Claire za to, co všechno pro mě udělala. Za vše, co pro nás udělala, pro celou rodinu.

Nebýt Claire, Emmett by vedle mě nikdy nestál a za to jsem jí vděčná nejvíce."

Další přišla Alice se Stefanem.

,,Já a Stefan jsme šťastní za oba dva. Přejeme jim, aby spolu byli šťastní jako doposud. Což vím, že budou." Řekla Alice a mrkla na pár. ,,Jsme rádi, že zrovna Claire a Jasper se dali dohromady. Už od první chvíle bylo poznat, že se jeden zamiloval do druhého. Bylo to, jak se říká: láska na první pohled."

Jako další a poslední sourozenec byl Edward. Na kterého byla Claire vlastně zvědavá.

,,Tak jako ostatní vám to velmi přeji. Přeji vám, aby jste byli šťastní a spokojení do konce života.

Abych se přiznal, jsem rád, že manžel mé sestry je zrovna Jasper, protože vím, že se k ní bude chovat s úctou a jako k princezně a udělá pro ni cokoliv. Také vím a vidím, jak moc Claire miluje Jaspera a Jasper Claire.

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz