XVIII.

2.3K 79 1
                                    

,,Lepší polštář, než třeba nějaký tvrdý předmět

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Lepší polštář, než třeba nějaký tvrdý předmět."

°❤️~💚~🌹~💚~❤️°

2005

Bylo krásné slunečné počasí a nikdo z Cullenových nemusel chodit někam mezi lidi. Teda spíš hlavně nemohli, když se jejich kůže na slunci třpytí.

Kdo byl nejvíce nadšený, byla Claire.

Nemusela do školy a nemusela vypořádat s nepříjemnými teenagery. Mohla být doma se svou rodinou, popřípadě na lovu.

Claire možná měla také trochu více energie, než obvykle a měla veselou náladu.

,,Dobré ráno, rodinko. A krásný slunečný den." Popřála Claire, když seskákala schody do obývacího pokoje. Všichni se na ni pobaveně podívali a někteří se zasmáli.

,,Nejlepší nálada, jakou jsi kdy měla za poslední dva týdny." Řekl Stefan a všichni přikývli. ,,To proto, že je krásný slunečný den a zároveň volno." Pokrčila rameny. A nejen to. Nemusela se vypořádat se zvědavou Bellou, která chtěla až moc vědět jejich tajemství a byla přímo posedlá Edwardem.

Později toho dne Claire a Emmett hráli videohru, při čemž závodili s autu a Claire prohrávala. Jenže Emmett podváděl a místo domluvené trasy, to bral zkratkami. Navíc v tom byla Claire příšerná a ovládání vůbec nerozuměla.

Neuměla to a stále se u toho rozčilovala.

,,Přísahám, že jednou už se opravdu neudržím, Emmette." Vyhrožovala Claire. ,,Co by mi mohly udělat ty tvé malé ručičky." Zasmál se a Edward, Stefan a Jasper s ním. Jasper se to sice snažil zadržet, jenže selhal. I když věděl, že jeho žena je silná dost. Navíc nemusela být tak silná jako Emmett, využívala své rychlosti a také mrštnosti a obratnosti.

,,Nezapomeň, kdo je v tomto domě nejsilnější a že jsem starší jak ty." Řekla Claire. ,,Měl by jsi ji poslouchat. Pamatuješ, jak tě jednou porazila během šesti minut." Ozval se Jasper.

Nakonec to Claire vzdala, protože už na to neměla nervy. Hráli jen kluci a ona se dívala.

Claire seděla před Jasperem a opírala se o něj, zatímco on seděl na zemi vedle Stefana a ruce měl před Claire, aby mohl hrát.

,,Nechápu to. Jak s ním můžete hrát?" Zeptala se Claire. ,,Protože my vždy víme co dělat, když podvádí." Vysvětlil jí Jasper. ,,A co jako?" ,,Podvádět taky." Ušklíbl se a dal jí pusu do vlasů, aniž by odtrhl oči od obrazovky.

,,Vy kluci jste neuvěřitelní." ,,A vy holky komplikované." Oplatil Stefan a všechny ženy v pokoji se na něj zamračily.

,,Ženy a muži se přece musí nějak rozlišit." Řekla Rosalie. ,,A neodděluje nás náhodou velikost prsou a zadku?" Zeptal se Stefan. ,,Myslím, že ty si dlouho nesáhneš." Zasmál se Edward, když si všiml Alice a jejího výrazu.

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)Where stories live. Discover now