XXVIII.

1.6K 74 1
                                    

,,Hej! Se svou ženou se neháže

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Hej! Se svou ženou se neháže."

2006


Všichni sourozenci nesnášeli Bellyn návrh spolupracovat s vlky, ale jestli chtěli chránit Bellu a jejího otce, museli se spojit.

Bella je aspoň na dalších pár dnů přemluvila, aby spolupracovali, ale nebylo to moc klidné spojenectví.

Většinu času hlídali Cullenovi, ale vždy pozdě v noci, je vystřídali vlci, aby mohli lovit a mít dost síly, kdyby se vrátila Victorie, nebo další upír.
———————
,,Seattlem se nyní šíří hrůza. Policie je zaskočená nárůstem počtu vražd a zmizení." Claire, Jasper, Carlisle a Emmett sledovali televizní zprávy a poslouchali, co se děje v Seattlu.

,,Teorie se pohybují od krutého nového gangu, po vysoce nebezpečného sériového vraha." Pokračovala reportérka.

,,Zhoršuje se to." Řekl Carlisle Edwardovi, který přišel i s Bellou a vypl televizi. ,,Musíme něco dělat." Dodala Claire.

,,Ani jeden z nás nezpůsobí takovou škodu, jakou popisují. Je jich víc. A jsou neukáznění, nápadní." Řekl Jasper. ,,Novorozenci." Řekl Edward, který si přečetl Jasperovi myšlenky.

Claire se znepokojeně podívala na Jaspera a posunula se k němu blíž, aby ho mohla obejmout.

,,Co? Jako nový upíři?" Zeptala se Bella. ,,První měsíce po proměně." Odpověděla Claire. ,,Tehdy jsme nejvíce neovladatelní. Divocí, šílení žízní." Dodal Jasper. ,,Máš se na co těšit." Ušklíbl se Emmett směrem k Belle.

,,Tyhle nováčky nikdo nevychoval, ale není to náhoda." ,,Někdo buduje armádu." Řekl Carlisle. ,,Teď rozhodně pojedeme do Seattlu." Řekl Emmett a vstal.

,,Vzniká armáda upírů?" Zeptala se Bella. ,,Je vytvořena k boji." Odpověděl Jasper. ,,Jsme jediný klan kolem Seattlu." Řekl Edward. ,,My sami je ale nezastavíme, to dokáží jedině Voltuři. Proč to nechali zajít jen tak daleko." Řekl Carlisle. ,,Možná jsou za tím oni." Řekl Edward.

,,V Itálii jsem četl Arovu mysl. Chce, abych s Alice a Claire přešel k nim. Ví, že nemá šanci, dokud bude naše rodina naživu." ,,Armáda by za něj všechno vyřešila." Souhlasil s Edwardem Jasper.

,,Ne. Tohle by neudělal on. Ano, chce nás do své gardy a ví, že se to stane jen, když bude zbytek rodiny mrtvý, ale tohle by neudělali. Až moc si potrpí na zákony a tohle je trošku v rozporu se zákony. Je za tím někdo jiný, ale Voltuři jim v tom akorát nebrání." Nesouhlasila Claire a Carlisle trošku přikývl, ale nebyl si jistý její teorií.
———————
Nakonec uplynula dalších pár dnů a žádný nebyl zrovna dobrý.

Claire, Jasper a Emmett pořád zkoumali okolí. Kdyby se mohli unavit, už určitě jsou, ale nemohli.

Když se po dlouhé době vrátili zpět, Claire viděla Rosalie, jak si četla časopis, Carlisle zpravoval Belle ruku a Edward se na to díval.

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)Kde žijí příběhy. Začni objevovat