XXI.

2.3K 74 0
                                    

,,Je pozdě, Edwarde

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Je pozdě, Edwarde."

°❤️~💚~🌹~💚~❤️°

2005

,,Bouřka, bouřka, bouřka." Křičela Claire po celém domě a radovala se. ,,Bude baseball, baseball, baseball." Pokračovala nadšeně.

,,Claire, uklidni se. Ješte nejsi ani převlečená." Řekl Jasper, který šel za ní do obývacího pokoje, kde všechny objímala a oni se Claire smáli.

,,Když máš tu dobrou náladu... Můžu se tě na něco zeptat?" Zeptal se Edward opatrně a celkem váhavě. ,,Ptej se." Povzdechla si Claire, ale nepřestala se usmívat.

,,Nevadí, že jsem pozval Bellu?" ,,Ne, nevadí. Možná bych se jí měla i omluvit." Přikývla a šla zpět do pokoje, aby se mohla převléct.

Oblékla si černé legíny, tmavě modré tričko s dlouhým rukávem, přes to si oblékla bílou košili s černými pruhy a obula si bílé tenisky.

Oblékla si černé legíny, tmavě modré tričko s dlouhým rukávem, přes to si oblékla bílou košili s černými pruhy a obula si bílé tenisky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Popadla svou vlastní baseballovou pálku a běžela zpět do obývacího pokoje, kde už na ni čekala celá její rodina. Tedx téměř celá.

,,Kde je Edward?" Zeptala se. ,,Už jel pro Bellu." Odpověděla Esme a Claire přikývla.

,,Už víte jaké budou týmy?" Ptala se dál Claire. ,,Ne, rozhodně se až na hřišti." ,,Rozděluji!" Vykřikla okamžitě Claire.

Claire téměř vždy rozdělovala svou rodinu do týmu. A vždy tak, aby to bylo spravedlivé, přestože někdy někdo tak jako tak podváděl

Celá rodina se dostala na kraj lesa a Claire se postavila před celou rodinu.

,,Fajn, jde se rozdělovat." Řekla Claire a ušklíbla se. ,,Esme, budeš téměř jako vždycky na čtvrté metě a budeš rozhodčí. A první tým bude tvořit Edward, Emmett, Alice a Stefan. A Alice bude nadhazovat. Takže Rosalie, Jasper, tati, jdeme jim nakopat zadky."

Claire, Carlisle a Rosalie, se pak začali hádat, kdo půjde první na pálku.

Zrovna, když se rozhodlo, že Rosalie půjde na pálku, ozval se zvuk motoru a Claire se otočila směrem k džípu, ve kterém seděli Edward a Bella a blížili se k nim.

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)Where stories live. Discover now