IX.

3.2K 131 11
                                    

,,Teď patříte do rodiny a o rodinu se staráme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Teď patříte do rodiny a o rodinu se staráme."

°❤️~💚~🌹~💚~❤️°

1950

Claire stála na veranďe a čekala. Rosalie, Emmett a Edward šli do školy a Carlisle s Esme si někam po dlouhé době zašli.

Neměla co dělat a také chtěla dát nové trojici prostor. Chtěla, aby si zvykli na nové prostředí a věděla, že bude lepší, když kolem nebude tolik lidí. V jejich případě upírů.

Jakmile si zvyknout na místo, můžou se pořádně seznámit a spojit s rodinou.

,,Jakou jste měla noc, madam?" Přestože byla Claire upír a měla lepší sluch, lekla se, když uslyšela někoho nového. Otočila hlavu a podívala se na Jaspera, který stál za ní a zjevně pobavený její reakcí.

,,Omlouvám se." ,,To je v pořádku." Uklidnila ho. „Také mi nemusíš říkat madam. Stačí Claire." Usmála se a znovu se opřela o zábradlí a Jasper vedle ní.

,,Dobře. Můžu se na něco zeptat?" Začal Jasper a Claire se ušklíbla. ,,Už jsi to udělal, ale ptej se." ,,Jak to, že jste na nás tak milí? Ani nás pořádně neznáte." Zeptal se a Claire se na něj otočila.

,,Ani Esme, Rosalie a Emmetta jsme z počátku pořádně neznali, ale stejně jsme je vzali k sobě." Claire pokrčila rameny. ,,A co Edward?" ,,Byla jsem jeho zdravotní sestra." ,,Pracovala jsi v nemocnici?" Zeptal se zmateně Jasper.

Ta dívka vedle něj byla velmi zvláštní a zatím pro něj byla velkou záhadou. Ale co čekat. Znali se ani ne den a to byl nejdelší rozhovor, který spolu vedli.

Claire nestihla odpovědět, protože se tam objevila Alice se Stefanem.

,,Dobré ráno." Popřála Alice vesele. ,,Dobré. Neposadíme se? Potřebuji s vámi všemi mluvit." ,,Dobře."

Nebudeme si lhát, trojice trochu znervózněla, protože měli strach, že něco provedli, že je nepřijmou, přestože vize Alice říkala něco jiného. A úsměv na tváři Claire ukazoval také něco jiného.

,,Včera jsem mluvila s tátou a probrali jsme pár věcí. Nejdříve se vás chci zeptat. Chcete zůstat s námi?" Všichni i hned přikývli a to s úsměvem.

,,Dobře. Říkali jsme si, že když už by jste chtěli být s námi, bylo by dobré změnit příjmením, pokud vám to tedy nebude vadit. Protože je to něco jako adopce akorát bez papírů." ,,Jakože bychom byli všichni Cullenovi?" Zeptal se Stefan a Claire zakroutila hlavou, protože poznala, že by nechtěl mít stejné příjmení jako Alice.

,,To ne. Všimli jsme si, že ty a Alice jste si trochu blíž a v rodině máme dvě příjmení, protože si ho Rosalie chtěla nechat. A navíc by jste mohli být pár i na veřejnosti. Takže jsme se dohodli, že by si Stefan a Jasper vzali Rosaliino příjmení Hale, protože jste si podobní a Alice by byla Cullenová."

Cullen's First Daughter (Twilight sága/ Jasper Hale)Where stories live. Discover now