🚫DİKKAT SİNCAP ÇIKABİLİR🚫

1.7K 120 191
                                    

❌DÜN BU BÖLÜMÜ GÖRENLER AŞAĞIDAKİ EDİT KISMINDAN OKUMAYA DEVAM ETSİN❌

Canlarım, ballarım, çikolata sütlü ayranlarım, bazı ajanlarım bana haber uçurdu. Birileri benim haberim olmadan benimle konuşmuş, benim haberim olmadan insragram hesabımı ona vermişim (ki sosyal medyayı kullanmıyorum), benim haberim olmadan sevgili yapmışım(T_T) ve yine benim haberim olmadan bu hayalet sevgilim benim wattpade girmeme izin vermemiş.

wHaT?

Gerçekten verdiğim ilk tepki buydu. Bunların hepsini o şizofren arkadaş kendi ufak beyninde kurmuş. Ya Allah aşkına, kaç yaşına geldim ve bu saçmalığı yapacak sevgili en fazla 13.5 yaşında falan olur ciddiyim. Sevgilim wattpade girmeme izin vermiyor ne arkadaş daha tutarlı bir yalan bul bari. Hayır corona oldu yazar dersen daha mantıklıydı görünce sinirlerim bozuldu gülmeye başladım. O değil siz de inanmışsınız yani nasıl inanırsınız bu yalana benim bal kabaklı turşularım. Öyle bir sevgilim oldu diyelim, bana wattpad kullanamazsın derse zaten totoşuna tekme atarım hadi kapı orada kardeşim derim.

Huh... Neyse konumuz benim hayalet sevgilim değil şimdi. Asıl konumuz yalancı, iftiracı, dolandırıcı ve benimle konuştuğunu hayal eren bu şizofren olan arkadaşımızın sizi kandırmaya teşebbüs etmesi. Onun tüm bu özelliklerini bir araya topladığımda sizde biraz acıdınız öyle değil mi? İster istemez üzülüyor insan. En başta çok üzerinde durmadım, yazıktır uğraşmayalım bu tatlış ufaklıkla dedim ama burada kandırılan bir sürü insan var. Bu nedenle sizden istediğim şey şu, lütfen bölüm sonuna bırakacağım hesabı şikayet edin. Arkadaşlarınıza da söyleyin herkes şikayet etsin ve bu küçük taklitçi arkadaşımızın hesabını kapatalım. Onun hesabının kapanması karşılığında da aşağı bıraktığım yazıya devam edin.

Şimdi asıl konumuz olan kitap konusuna gelelim. Arkadaşlar 1 senedir elektrikler olmadığı için yazamadım
.
.
.
Tamam bu inandırıcı değildi sksjsjsb

Pizzanın arasına fıstıklı baklava sıkıştırdıklarım, şimdi şöyle ki BBTD kitabına hiç bölüm yazmadım o nedenle beni dövebilirsiniz skshshh

Durun durun vurmayın bir haberim daha var. BİAİD kitabında baya bir bölüm biriktirdim. Aslında kitabı Ağustosun sonuna kadar bitirmeyi ve o civarlarda her gün bir bölüm şeklinde buraya atmayı planlıyordum ama bu şizofren arkadaş yüzünden erkenden hesabıma giriş yapmak zorunda kaldım. Söz vermiyorum ama (çünkü söz verdiğimde tutamıyorum dkdjdj) eğer kitabı Ağustos sonuna kadar bitirebilirsem, ilham perilerim beni yalnız bırakmazsa tamamlayacağım ve her gün bir bölüm şeklinde atacağım.

BBTD kitabına gelirsek BİAİD bittiğinde ona devam etmeyi planlıyorum çünkü iki kitap yazmaya çalışınca konular birbirine girdi, kim ne onu unuttum ve zorlandım açıkçası. Bir daha da iki kitap birden yayınlamak gibi bir işe kalkışmamayı planlıyorum. Zaten şuanki güncel olan kitaplarım dışında dayanamadım 2 kitaba daha başladım (biliyorum biliyorum aptalım). Bir anlık gaz ve aklıma gelen müthiş kurguları yazmaya başlamazsam çatlardım o yüzden özürlerimi sunuyorum. Ha o iki kitabı yayınlayacak mıyım şuanlık değil. Sadece yazıyorum ve sonunu getirebileceğime inanırsam onları da paylaşırım efenim.

Sizi aptal yerine koyan tatlı arkadaşımızın instagram hesabı şu

Sizi aptal yerine koyan tatlı arkadaşımızın instagram hesabı şu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bir arkadaşımdan rica ettim o ufaklıkla inatagramdan biraz sohbet etti. Konuşmaları da atayım size

 Konuşmaları da atayım size

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Eğer bu hesap kapanırsa keyfim yerine gelecek ve BİAİD serisine daha çok yazacağım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Eğer bu hesap kapanırsa keyfim yerine gelecek ve BİAİD serisine daha çok yazacağım. Yani lütfen o güzel, pofuduk ellerinizi bu arkadaşın hesabını şikayet ederek kullanın.

Hesabı kapandığı an dediğim gibi daha çok çalışacağım.

Eveeet... Her şeycikleri açıkladığıma göre ben gidiyorum. Kendinize iyi bakın ve maskelerinizi takmayı unutmayın.

EDİT❌

Yav arkadaşlar, dün paylaştığım hesaplardan biri instagram biri wattpad hesabıydı hatırlıyorsanız. Wattpad hesabının sahibiyle konuştum. Olay tamamen şundan ibaret. Beni merak ettiği için burcuky111 adlı arkadaşımın instagram hesabına girmiş ve onun takipçilerinden beni aramaya başlamış. Daha sonra orada nur adına birini bulmuş ve ona mesaj atmış. Bu nur isimli güzel arkadaşımız da evet o benim tarzı şeyler söylemiş.

Huh...

Arkadaşım beni neden arıyorsunuz yav. Merak edin beni ama aramayın. Bakın olay nereden nereye geldi. Her neyse kısacası wattpad sahibinin hiçbir suçu yok. O yüzden wattpad hesabından şikayetinizi çeker ve kıza zorba cümlelerle baskı yapmazsanız mutlu olurum. Kızın hesabını aşsğıya bırakıyorum.

koreyegidecum

Her iki hesapla da konuşmadığım için bu tamamiyle benim suçum. Hatamı telafi etmek için bugün içinde BİAİD kitabının sıradaki bölümünden bir iki kesit paylaşacağım instagram hesabımdan. Hesabı da şuraya bırakıyorum efenim.

vaveylai_ruhl_wattpad

Son olarak şunu söyleyeyim. Arkadaşlar burcuky111 de benim gibi uzun süredir yazmıyordu ve benimle beraber yazmayı plalıyordu. Ancak şifresini bir türlü bulamadık onun şifreyi unutmuş. Şifreyi bulduğu an o da wattpade girecek. Size böyle söylememi istedi.

Neyse çok konuştum yine kendinize dikkat edin.

Hepinize BTS'li günler🐒🐿️

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 08, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

BTS'in Başı Türklerle Dertte 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin