♉16.BBTD2♉

1.8K 294 297
                                    

Evveet... Yepyeni bir bölümle daha karşınızdayım gençler. İlk olarak şu duyuruyu yapayım. Pazartesi günleri BBTD2, perşembe günleri BİAİD kitabına yb gelecek. Eğer ki koyulan sınırlar geçilirse yb sınır geçilir geçilmez gelecek.

Sınırımız 150.

İyi okumalar...

ELİF

Arabamın kapısını çarparak aşağı indim ve hızlı adımlarla sete doğru yürümeye başladım. Taehyung set olarak kullandığımız lisenin kapısında beni bekliyordu. Ona yaklaştığımda güneş gözlüklerimi çıkardım ve çantamın içine koydum. O sırada onun yanına gelmiştim.

"Yönetmen içeride bizi bekliyor. Bu soruna bir çözüm bulmamız gerekiyor." başımı sallayarak onun önüne geçtim ve okuldan içeri girdim. Merdivenlerden bir üst kata çıktığımda Taehyung beni kolumdan tutarak durdurdu. "Yönetmen şu sınıfta." ona cevap vermeden söylediği sınıfa girdiğimde yönetmenin öğretmen masasına oturmuş, elinde telefon magazin haberlerine baktığını gördüm. Boğazımı temizlediğimde başını kaldırıp bana bakmıştı.

"Geçin bakalım şöyle" dediğinde Taehyung ve ben onun hemen karşısındaki sıraya geçip oturmuştuk. Yönetmen telefpnunu çevirerek haberi bize gösterdi.

"Ne yapmayı düşünüyorsunuz?" sorusuyla beraber Taehyung'la birbirimize baktık. Ardından Taehyung konuştu.

"Birkaç muhabir toplayıp açıklama yapabiliriz. Zaten başka türlü bu işten sıyrılamayız." ben de başımı salladığımda yönetmen başka bir haber açtı ve bize uzattı.

"Eğer ki bu haber yayınlanmasaydı dediğinizi yapabilirdik." uzanarak telefonu aldım ve yazana baktım.

"Dün akşam saatlerinde birlikte görüntülenen ünlü oyuncu Taehyung ve rol arkadaşı Elif Kara'nın sır gibi geçmişi ortaya çıktı. İkilinin iki sene önce birlikte oldukları ortaya çıktı." sinirle aşağı kaydırdım ve fotoğraflara baktım. İkimizin eskiye dair birkaç fotoğrafı vardı. Ellerimle şakaklarımı ovarak gözlerimi yumdum.

Resmen s*çmıştık ve şu aptal medya sıvıyordu.

"Kusura bakmayın ama ben bu çalışmayı riske atamam."

"Ne yapmamızı istiyorsunuz" diyen Taehyunga yönetmen derin bir nefes alarak geriye yaslandı.

"Sevgili gibi davranın." duyduklarımla hızla ellerimi şakaklarımdan çektim ve gözlerimi açtım. Dalga mı geçiyor bu adam?!

"Bakın, böyle bir ihtinal söz konusu-"

"Elif." lafımı kestiğinde kaşlarım çatıldı. "Eğer ki sizi tanıştırdığımda bana eskiden bir geçmişiniz olduğunu anlatsaydınız, bu konu hakkında medyaya bir açıklama yapar ve böyle bir haberin yayınlanma ihtimalini bile bırakmazdık. Ama siz resmen beni salak yerine koyup sanki yeni tanışıyormuşsunuz gibi yaptınız. Benim nasıl hissedeceğimi düşündünüz mü?" söylediklerinin doğruluğundan dolayı dişlerimi sıkıyordum. Ne yapacağım?

"Yine de sevgili mevzusunu ortaya atmamalıyız. İkimizin de özel hayatları var."

"Taehyung, siz ünlüsünüz. Siz sıradan insanlar değilsiniz. Herkesin gözü sizin üzerinizde. Eğer ki siz bunun önlemini almadıysanız ve medyaya yakalandıysanız, kusur abakmayın ama bunun cezasını ben çekemem. Dediğim gibi diziyi riske atamam. Üstelik sevgili olduğunuz duyurusu diziye olan merakı da artıracak."

Huh... Biri bu adamı boğmamam için herhangi bir neden söyleyebilir mi?

"Bakın, ikimizin de sevgilisi var." diyen Taehyung ile başımı salladım. Yönetmen oflayarka ayağa kalktı.

BTS'in Başı Türklerle Dertte 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin