ÖZEL BÖLÜM1-

25.1K 983 654
                                    

Merhabalar Karanfil kokulularım :)

Nasılsınız :)

Ben çok kötüyüm çünkü dün bütün gün hesabıma erişim yapamadım :(

Çok şükür şuan sorun yok:)

İlk özel bölümle karşınızdayım. +18 kısmı belirttim minnaklarım atlayın orayı ablanız sizi seviyor :)

Karanfil ve Kahve ayı için her kes şuraya bir kalp koysun :)

Umut ile keyifli okumalar:)

......................................................

Yorgunluktan ağırlaşan artık açılmayan gözlerimle isyan bayraklarımı çekmiştim. Huzurlu bir uykunun koynunda sevdiğim adama sokulmuş tenimde gezinen elleriyle rüyalar alemine geçiş yapmıştım. Hep böyle oluyordu uzun zamandır. Ya saçlarımı seviyordu ya da arsız bedeni tenimi. Sonunda ise saatlerce süren deliksiz bir uyku.

'Seni çok seviyorum Karanfilim' diye fısıldamasıyla

'bende kahve ayımı çok seviyorum' diyerek vücudumda bulunan son gücümle dudaklarımı tenine bastırdım. Şimdi tamamlanmış rahat rahat uyuyabilirdim.

İnsan hiç uyudukça uyumak hiç uyanmamak ister miydi? Şimdi o şekildeydim fakat buna engel olan birileri uykumun açılmasını sağlamıştı. Saçlarımın ucunda ki baskıdan uyanmış olsam da gözlerimi açmamaya yeminli gibi sıkı sıkıya yummuş gelen gülme seslerini dinliyorum. Huzurun bir diğer şeklide bu olmalıydı.

'Aşkım babam, anne kızacak' diye söylenen güzelime zıt

'Yok çiçeğim çok sevecek' bıyık bölgemde ki kaşıntıyı hissediyordum. Ne yaptığını merak etsem de asla oynadıkları oyunu bozmaya niyetim yoktu.

'Ama baba bıyıklı anne mi olur bak oda senin gibi oldu' diye söylemesiyle

'Ne güzel işte güzelim artık iki tane baban var' daha fazla dayanamadan tebessümümü gizleyip gözlerimi araladım. Açtığım gözlerimle karşımda iki tane acı kahveye görmemle zorda olsa kaşlarımı çatıp rolüme iyice odaklanarak

'Ne oluyor diye sordum' Murat tebessümle şakağıma dudaklarını bastırıp beni kendimden geçirirken Karanfilim ellerini havaya kaldırıp

'Aşkım annem valla babama söyledim yapma diye o yaptı. Yoksa benim çizdiğim kediyle çok tatlıydın' yaptığı açıklama çatık kaşlarımı düzeltirken Murat

'İspiyoncu seni' diyerek Karanfili kucağına çekmesiyle gıdıklamaya başladı

'Yok dur aşkım babam dur' çığlığı ve kahkahası bütün evi inletirken tebessümle izliyordum kusursuz tabloyu.

'Yok durmak Karanfil hanım' diyerek dudaklarını da devreye koymasıyla bu eşsiz melodinin ezgisiyle banyoya gitmek için doğrulurken hafif dönen başımla birkaç saniye gözlerimi kapattım. Murat, Karanfil ile ilgilendiği için fark edememişti. Yoksa şuan hastane yolu görünüyordu bizlere.

Derin nefes alıp gözlerimi açtığım da kendimi daha iyi hissettiğim için sessiz adımlarla banyoya ilerledim. Aldığım derin nefeslerim ciğerlerime ulaşmıyordu sanki. Korku vardı içimde anlamlandıramadığım. Aslında adlandırdığım fakat kabul edemediğim.

Korkuyordum. Kendimden çok kaybedeceğim şeylerden. Derin nefes alıp açtığım banyo kapısını kapattım. İlerledikçe bir hüzün kaplıyordu yüreğimi. Ellerim benden bağımsız gittiği göbeğimle onu hissetmekten korktuğumu hissediyordum.

KARANFİL(TAMAMLANDI:)))Where stories live. Discover now