"22"

30.6K 1K 298
                                    

'B-bu ne' diyerek telefonun ekranını ona çevirdim. Bilinmeyen numaradan gelen mesaja baktı. Baktı. Baktı..............................................

................................................................

Gözlerine kitlenmiş ağlayan kalbim ile vereceği cevabı bekliyordum. Aldatılmışlığın acısını tarif edemeyecek kadar parçalanmıştı benliğim. Onu ne kadar tanıyordum ki hemen inanmış, güvenmiştim. Her mimiğini izliyor bana bunu nasıl yapabildiğini merak ediyordum. Bir insan nasıl sevdiğini söylediği insana ihanet edebilirdi ki.

'Ne var' diye pişkin bir şekilde sorduğu soru üzerine, kalbimi sakinleştirmek için bastırdığım elimle tüm gücümü kullanarak yüzüne tokadı yapıştırdım. Etin ete çarpma sesinden dolayı oluşan sesle gözümden bir damla firar edip, hızlı bir şekilde kucağından inerek arabanın kapısını hızla açıp dışarı çıktım. Aptal, aptal, aptal diye bağırarak yürüyor, bir yandan kendimi kızıyor diğer yandan onun canını acıttığı için elime saydırıyordum. Lanet herif.

Attığım her adım bedenime daha ağır geldiğinde yerimde durdum. Offffffffffff diyerek ellerimi dizlerime yaslayarak ağlamaya devam ettim. Peşimden gelmemesi açıklama yapmamasından dolayı, kendime onu seven kalbime lanet ederken bakışlarıma giren botlar ile buğulu gözlerimi yukarıya doğru çıkardım(Yazardan: Canlarım aynısını yaşadım. Hayatımdan bir kare. Sonunu merak eden özele gelsin. Ahahahhaha:)))) )

'Lanet herif' diyerek karşımda sanki beni aldatan o değilmiş gibi durması üzerine yumruklarımı göğsüne vuruyordum 'n-nasıl y-yaparsın' diye attığım yumruklardan hiç etkilenmemesi ile daha sert vurmaya çalıştım. 'Allah'ın cezası' diyerek vurmaya devam ettiğim halde durdurmuyor, inkar da etmiyordu. Ellerimin acımasından dolayı pes eden vuruşlarım ile ayaklarının dibine çöküp

'neden yaptın' diye sordum. Bir insan neden aldatırdı ki. Sevmiyorsan çıkmazdın bu yola, ama hem seviyorum deyip hem başkasına gitmek. İhanetin affı yoktu, olamazdı.

'Bana bunu nasıl yaptın, yaparsın' diyerek bakışlarımı yere indirmiş, yerde küçük bir alan oluşturan göz yaşlarıma bakıyordum 'B-bunu hem de Deniz ile nasıl yaparsın' diye sormamın üzerine

'yeter' diyerek kolumu tutup yerden kaldırması üzerine 'b-bırak' diye bağırdım. 'dokunma, bırak' diye elimi çekmeye çalışırken kolumu daha fazla sıkıp kendisine çekmesi ile, gözlerimi ona çevirdim. Yanağında hafif kızarıklık tokadın şiddetini gösteriyordu. Avuç içimin yanma nedeni bundandı. Avuç içime lanet ettim canını bu kadar acıttığı için. Bu nasıl bir sevgiydi, bu nasıl böyle büyük bir sevgiydi. Ne zaman böyle oldu, esiri olmuştum.

'B-bırak' diyerek gözlerinin içine baktım. 'Salaksın, Karanfil' demesi üzerine diğer elimle tam tokat atacakken 'O Bir defa olur güzelim' diyerek ellerimi arkamda tutmaya başladı. Hem aldatılıp hem hakaret yemek bünyeme fazlasıyla ağır gelmişti

'Öldüre-ceğim s-seni ,p-parça pincik yapacağım, Bırak!!!' diye bağırmamın üzerine dişlerini dudaklarıma geçirmesi üzerine daha fazla debelenmeye başladım, kollarında. Kafamı çekmeye çalıştırdıkça baskısını daha da fazla artırması üzerine debelenmeyi bıraktım. Kesinlikle dudaklarım koparacakmış gibiydi. Isırığının yerini dili alması üzerine, hiç beklemediğim bir şey yaparak dilini dişlerimin arasında kıstırıp ısırdım. Kopsun dilin.

Kıvrılan dudaklarıyla anladım sonradan yaptığımı, acı değil zevk alıyordu. Yaptığının bilincine varan beynim ile, dili dudaklarımın arasında donmuş kocaman açılmış gözlerimle bakıyordum. Dilimin üzerinde süzülen dili ile kendime gelmemle kafamı hemen ondan uzaklaştırdım. İçime çektiğim nefes, yaptığım davranış sonucu olarak hıçkırık olarak dönmüştü bedenime. Kesinlikle burada utancımdan ölmek üzereydim. Aklımı başımdan almasına, bulandırmasına izin vermeyecektim. Beni aldatmıştı.

KARANFİL(TAMAMLANDI:)))Where stories live. Discover now