3. Bölüm

10.2K 394 284
                                    

Çok geç geldi. Kusura bakmayın :((

Sabah uyandığımda ilk işim telefonumu almak ve saate bakmak oldu. Saat 12.23 olmuştu. Yine çok uyumuştum. Ateş'den mesaj gelip gelmediğine baktığımda mesaj gelmediğini görmek moralimi bozmuştu. İnsan bir Günaydın yazar ya!

Odun işte, ne olacak?

Moralim bozuk bir şekilde ayağa kalktım ve diş fırçamla diş macunumu elime alıp kapıya doğru ilerledim. Gamzeler'in gittiğini düşündüğüm için üzerimi değiştirmemiştim.

Kapıyı açtığımda yataklardan birine oturup bağdaş kurmuş bir şekilde televizyon izleyen Ateş'i gördüğümde gözlerim şaşkınlık ve korku içinde kocaman açıldı.

Ateş beni fark ettiğinde kocaman sırıttı. Tam o an üzerimde flamingo desenli şort takımım olduğunu fark ettim. Üzerimde normal bir şort veya askılı olsaydı sorun etmezdim fakat üzerimdeki biraz çocuksuydu. Lanet olsun!

Ateş gözleriyle beni bir güzel süzerken, "Yakışmış," dedi. "Yanımdayken hep böyle giyinebilirsin güzelim." Söylediği Güzelim kelimesine sevinmek yerine, sinirle elimdekileri ona fırlattım. O gülerek attıklarımı havada yakalarken, "Öküz!" dedim.

Elindekileri yatağın üzerine koyduktan sonra ayağa kalktı ve yanıma geldi. "Amma uyudun be kızım!" dedi. "On birden beri uyanmanı bekliyorum." Belimden tutup beni kendine çekti ve yüzünü boynuma gömdü.

Gülümseyerek kollarımı boynuna dolarken, "Seni özledim..." diye fısıldadı Ateş. "Kokunu özledim..." Boynumdan öptükten sonra kendini geri çekti ve gülümseyerek gözlerime baktı.

"Nasıl girdin içeri?" diye sordum.

Gururla gülümseyerek, "Temizlikçi abladan odanın kartını aldım," dedi.

"Kadına ne deyip kandırdın?"

"Odamın kartını kaybettim de, rica etsem yedek kart varsa kapıyı açabilir misiniz? dedim. Ama abla sonradan kartı aldı. Moralim çok bozuk bu yüzden."

Büyük bir kahkaha attım ve parmak uçlarımda yükselip yanağından öptüm.

"Ya Gamzeler odada olsaydı?" dedim geri çekildiğimde.

"Sevgilime geldim derdim," dediğinde gülümsedim.

"Biz sevgili miyiz?"

Ateş kaşlarını çatıp, "Değil miyiz?" dedi. "Dün iki kere öpüştük ya!"

"Birinde sen öptün."

"Birinde de sen öptün."

"Karşılık vermeseydin o zaman."

"E sen de karşılık vermeseydin o zaman." Tartışmamızın akşama kadar süreceğini fark ettiğimde ellerimi havaya kaldırdım ve, "Ateşkes!" dedim. Ardından yatağın üzerinden diş fırçamı ve diş macunumu aldım. Arkamı döndüğümde Ateş'le burun buruna geldik.

"Sevgili değil miyiz lan biz?" dedi. "Sevgili olmadığımız için mi öpüştük?"

"Bir kere," diyerek işaret parmağımı hesap sorar gibi salladım. "Sen bana çıkma teklifi bile etmedin." Mesaj olarak çok güzel bir mesaj atmıştı fakat ben bir dişiyim. Bunu yüz yüze ve romantik bir şekilde yapmasını istiyordum.

"Tek sorun bu mu?" dediğinde kafamı salladım. Gülümseyerek alnımdan öptüğünde gülümsemeden edemedim.

"Bu akşam benimsin o zaman," dedi.

"Pekâlâ," dedim. Ardından yanından geçtim ve, "Şimdi izin verirsen, işlerimi hâlledeyim ve çıkalım," dedim. Kafasını salladığında banyoya girdim.

Bay Sevgilim (Bay Odun 2)Where stories live. Discover now