Big Surprise for Gloria

299 48 78
                                    

Gloria: CALUMM

Gloria: SEVGİLİM CANIM AŞKIM BEBEĞİM HAYATIMIN ANLAMI

Gloria: ACİL BANA BAKMAN LAZIM

Calum: Efendim

Gloria: HARRY STYLES İLE AYNI MEKANDAYIM

Gloria:

Gloria: ONUNLA SEVİŞMEME İZİN VERİR MİSİN

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gloria: ONUNLA SEVİŞMEME İZİN VERİR MİSİN

Calum: Sen kafayı mı yedin?!

Calum: ONUNLA SEVİŞMENE TABİİ Kİ İZİN VERİYORUM

Calum: GİT VE ONU AVLA KIZIM

Gloria: Tanrım seni seviyorum

Calum: Şaka yaptığımı umarım anlamışsındır

Calum: Gloria?!

Calum: Siktir hemen buraya gel

Calum: GLO

Gloria: Aw sen beni kıskandın mı?

Gloria: Sadece biraz sohbet edip bir fotoğraf çekindim o kadar

Gloria: Şu an eve gidiyorum

Attığım mesajlarım tek tikte kalırken eve gidene kadar ona yazmamaya karar vermiştim. Burada bulunduğum bir sene boyunca Calum'la bağlarımız hiç kopmamıştı. Londra bildiğim bir şehir olmasına karşılık yalnız olduğumdan oldukça zorlanmıştım. Çoğu zaman yağmurlu olan havadan dolayı uyuyamadığımda görüntülü konuşuyorduk, ona beni uyuttuktan sonra kapatmasını söylesem de uyandığımda karşımda uyuyan Calum ve Duke ile karşılaşmayı seviyordum.

Uzun zaman önce elime geçen ehliyetim ve annemin hediyesi olan arabamla evime geldiğimde oldukça yorulmuştum.

"Merhaba Bayan Morgon."

Dört katlı klasik bir İngiliz apartmanının üçüncü katında dairem vardı. Buraya alışma sürecimde karşı dairemde oturan Bayan Morgon'ın bana çok yardımı dokunmuştu. Kendisi altmışlarının ortasında dul bir kadındı. Kocasını anlattığına göre altı sene önce kanserden kaybetmişti. Ne zaman yalnız hissetsem beni yanına çağırır güzel yemekler yapar ardından da sütlü çay hazırlayıp benimle laflardı. Kendisiyle Calum beni sinir ettiğinde sürekli dedikodusunu yapmak eğlenceli oluyordu.

Mesela geçen gün Calum'u stalklarken etiketlendiği fotoğraflarda bir sürü kız ve Ashton'ın olduğu bir posta denk gelmiş, Calum'a sorduğumda sıradan bir üniversite partisi cevabını almıştım. Bu kadar umursamaz olması sinirimi bozarken Bayan Morgon'ın yanına gidip sinirim geçene kadar söylenmiştim.

"İyi eğlenceler Gloria." bana göz kırpıp evine girdiğinde kaşlarımı çatmıştım. Bazı zamanlar kafası gidebiliyordu.

Camları açıp içeriye biraz hava girmesini sağladıktan sonra odama girip üstüme rahat bir şeyler geçirmiştim. Bilgisayarımı kapıp onu salona bıraktıktan sonra kendime bir kahve yapmak için mutfağa geçtim. Ödev yapmadan önce araba kullanacağımdan pek içmediğim birkaç kokteylin vücudumu terk etmesi gerekiyordu. Kahve makinesini çalıştırıp boynumu ufalamaya başladığımda içeriden gelen seslerle kaşlarımı çattım.

Sassy || HoodHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin