Meet My Sister

605 58 65
                                    

"Cassandra istemiyorum!"

Luke, Cassandra'nın elini iterken hepimiz gülmüştük.

Kızlarla onların yanına geldiğimizde Cassandra biraz eğlenmek istediğini o yüzden Luke'a makyaj yapacağını söylemişti. Luke buna hala karşı çıkarken Calum ile koltuğu kaplamış bir şekilde yayılmıştık.

Diğer çiftimiz Michael ve Leah'nın yaptıklarını çözememiştim. Michael yere oturmuş kafasını koltukta oturan Leah'nın bacaklarına yaslamış birbirlerine gülüyorlardı.

Salaklardı.

"Sadece parlatıcı süreceğim Luke, niye bu kadar büyüttün ki?" Cassandra dudak büzerek ayaklanırken Luke bıkkınca nefes verip onu tekrardan yanına çekmişti.

"Hadi ama dostum güzelliğine güzellik katmak istemez misin?" Calum hala direnen Luke ile dalga geçerken büyük bir kahkaha atmıştım.

"Kes sesini sürtük."

Calum kafasını kafama yasladığında gülümseyerek ona biraz daha sokuldum "Sana da makyaj yapalım mı?"

"Bebeğim makyaja ihtiyaç duymayacak kadar kusursuzum." eliyle yüzünü gösterdiğinde tombul yanaklarına bir öpücük bırakmıştım.

Sanırım bu ego benden bulaşmıştı.

"Ne yani sen bize çirkin mi demek istiyorsun?!" Leah Calum ile olan muhabbetimize karşı koltuktan atlarken Michael ile uğraşmaktan bizi nasıl duyduğunu anlamamıştım.

"Yarası olan gocunur diyorum."

"Sevgilime çirkin diyen insanın eski sevgilisinin Becky gibi biri olması çok ironik." Michael'ın soktuğu lafla o ikisi birbirlerine çakarlarken ayağa kalkıp alkışlamaya başlamıştım.

"Senin benim tarafımda olman gerekiyor Gloria."

Bu laf karşısında Calum'u destekleyemezdim.

Calum söylenmeye başladığında eski pozisyonumuza geri dönmüştük.

"Luke dudağını yalama!" Cassandra'nın çığlığıyla tekrar ilgi odağımız onlar olurken Luke elindeki parlatıcıyı sallıyordu "Tadı çok güzel."

Cassandra duyduğu şeyle "Sanırım dudaklarıma daha çok bundan sürmeliyim." diyip Luke'un elinden parlatıcıyı alıp çantasına atmıştı.

Bunların ilişkilerine bakınca bizimkisi çok normaldi. İkimiz de fazlaca tembeldik ve bir aradayken sadece yatıyorduk. Şikayetçi değildim.

"Aman tanrım bu kız da kim?!" Ashton gözlerini Luke'un üzerinden almayarak verandaya adımını attığında Luke okkalı bir küfür savurmuş Michael ise gülmekten kızarmıştı.

Cidden çevremdeki insanlar normal değildi ama onları seviyordum.

"Neredeydin Irwin?" ona yastık atarak sorduğumda yastığı havada yakalayıp tekli koltuklardan birine oturmuştu.

"Anne Irwin beni özlemiş." cevabına sıcakça gülümseyip oturur pozisyona geldiğimde aklıma birden babam ve annem gelmişti.

Calum ile beraber olduğumuzu onlara söylememiştim ve annem fazla dert etmeyecek olsa da babamın tepkisini pek kestiremiyordum.

Harold Wilkins biraz değişik biriydi.

"Saçların çok yumuşak." saçlarımı örmeye çalışan Calum zihnimdekilerden arınmamı sağladığında sesimi çıkarmadım. Biri saçımla oynadığında mayışırdım, bu huyumu çok sevdiğim söylenemese de Calum ile uyumayı seviyordum.

Sassy || HoodHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin