34) Zpět v Bradavicích

861 20 1
                                    


34) Zpět v Bradavicích

kapitola 15+

Oslava Silvestra a Nového roku se protáhla do časných ranních hodin. Hermiona se Severusem odcházeli do svého pokoje kolem druhé hodiny. Chtěli si plně užít prvních hodin nového roku. Nejprve si dopřáli dlouhou společnou koupel. Severus si potom odnesl Miu, jako nejcennější klenot, v náručí do jejich postele. Opatrně ji položil na postel a pomalu ji začal rozbalovat z osušky, do které ji v koupelně zavinul. Stále se jeden druhému dívali do očí a vzrůstající touha se jim v nich zračila ještě více. I Hermiona natáhla svou ruku k ručníku, který měl Severus ovinut kolem beder. Uchopila oba jeho konce a Severuse si s jeho pomocí přitáhla k polibku.

Položil se vedle ní a v polibcích ani jeden neustával. Oba se vzájemně rukama hladili a dráždili. Jejich slastné vzdechy se rozléhaly po místnosti. Nemohli se nabažit svých těl. Doteky byly stále smělejší a smyslnější. Netrvalo dlouhou a Severus se svými polibky dostal až k nejcitlivějšímu Miinému místečku v jejím lůně. Jazykem jej laskal a ona mu svými pohyby vycházela vstříc. Když však do této něžné hry zapojil i své hbité prsty, které přesně stimulovaly ta pravá místečka uvnitř jejího těla, dovedl Hermionu až na samý vrchol rozkoše. Její ruce pevně svírajíc povlečení na posteli, tělo v jedné žhnoucí opojné extázi zmítající se pod jeho rukama a slastné vzdechy, které se jí draly z úst... to bylo přesně to, co chtěl Severus vidět, cítit a slyšet.

Po chvilce, kdy si přilehl zpět k Hermioně se k němu stulila do klubíčka a nechávala doznívat tu rozkoš, kterou jí způsobil. Držel ji v objetí a jemně hladil po zádech.

Pak i ona jemu oplatila stejnou mincí. Od vášnivých polibků si prolíbala cestičku jeho mužným tělem. Neopomněla ani jeho citlivé bradavky. Postupovala jen velmi pomalu k jeho klínu, kde bylo již připraveno jeho ztopořené mužství. Nejprve jej jemně vzala do rukou a svými pomalými pohyby mu způsobovala dostatečnou rozkoš, kterou dával svým zrychleným a hlasitým dechem najevo. Pak mu jej začala dráždit jazykem, a i on byl nucen své prsty zabořit do hebkých přikrývek. Když si však jeho k prasknutí naběhlé mužství vzala do úst a rytmickými pohyby po něm začala přejíždět od špičky až téměř ke kořenu, myslel, že zešílí. Musel Miu strhnout, aby ji předčasně neejakuloval do úst.

Posadil se na posteli a přitáhl si Hermionu do svého klína. Opatrně nasedla na jeho ztopořený úd a ve velmi pomalém tempu dosedala a nadzvedávala se na jeho kopí. Severus ji pevně držel pod zadečkem a v těchto pohybech ji usměrňoval tak, aby oba dosáhli vrcholu společně.

Vyzkoušeli během té noci ještě mnoho poloh, než se svítáním, po několika prožitých orgasmech, usnuli. Oba šťastní, spokojení a unavení po novoročním milování.

Vzbudili se až po obědě. Oba vzájemně propletení svými končetinami. Vstali z postele a šli si dát společnou sprchu. Pak se osušili, oblékli a šli zjistit, zda by mohli dostat opožděný oběd. Překvapilo je, že je dnes nepřišla vzbudit malá Cassie.

V kuchyni dostali stále ještě teplé jídlo, a tak se v klidu najedli. Potom šli zjistit, kde jsou ostatní a co mají na dnešní den v plánu.

Našli je v zimní zahradě při pití kávy. Moc se nemluvilo, všichni byli ještě znaveni noční oslavou.

„Babičko, kde je malá Cassie?" zeptala se Hermiona.

„Ani nás nebyla dnes ráno budit, jak je jejím zvykem," připojil se i Severus.

„Grace je s ní v pokoji. Malá se včera asi nastydla. K ránu dostala vysoké horečky," odpověděla jim. „Zavolali jsme jí rodinného lékaře, bude tady za chviličku."

Nemožné skutečnostíOù les histoires vivent. Découvrez maintenant