37| jimin, taehyung'a evreni aldı

2.7K 349 380
                                    

Bir şey diycem şimdi aklıma geldi
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Okuduğunuz için, oylarınız için, yorumlarınız için ve EN BÜYÜĞÜ  "AMA SEME BU MU YHAAAa" demediğiniz için. aJansnjajsjajsj şu ana kadar yazdığım bütün fiklerde bu tip yorumlar aldım ama tek bir kişi bile dememiş gerçekten çok teşekkür ediyorum en sevmediğim sohbet çünkü skkdksk şahsi olarak buradan duyurayım, tercihen taehyung'u düşünerek yazarım ama mesela yazdığım ilk smutta jimin'di, çok takıldığım şeyler değil yazarken ve okurken o yüzden sizin de böyle şeylere takılmamanızı umuyorum

Aerosmith-Hole In My Soul

"Canın yanıyor mu?"

Gerçekten de istediğim boş ver dövmesini göğsümün biraz altına yaptırdığımda, Taehyung süreç boyunca kısık gözleriyle beni izlememiş gibi bir de üzerini bandajlarken yüzünü buruşturdu. Bir süre Jungkook'un arkadaşıyla dövmelerle alakalı konuşmuştu, ben o sırada Jungkook'un benimle alay edişlerini dinlemek zorunda kalmıştım çünkü dün gecenin hemen ardından geldiğimiz dövmecide üzerimi çıkarmak zorunda kaldığımda aslında boynumdan çok başka yerlerde de kızarıklık şekiller görmüştük.

"Büyütülecek bir şey değil, cidden," diye güvence verdim ona. Kendisi yaptırmadığı gibi bir de benim yaptırmama söylenecekmiş gibi duruyordu.

"Sinek ısırığı— arı sokması diyelim biz ona," dedi Jungkook. "Binlerce."

"Jungkook!" Taehyung'un yüzünün aldığı şekli gördüğümde Jungkook'a bağırdım. Taehyung bembeyaz olmuştu, her an bayılacak gibi duruyordu.

"Bir insan kendine bunu neden yapar?" dedi.

"Sen de düşünmelisin, eminim hoşuna gidecektir."

"Müşteri kazanmaya çalışıyorsun."

"Belki."

Kazağımı giydim tekrar onlar konuşurken, daha eve adım atmamıştık bile ve ben çok yorgundum. Üstelik halletmem gereken bir şey daha vardı, Taehyung'un doğum günü bu geceden başlıyordu ve hiçbir şey hazır değildi! Jungkook'u yarın Taehyung'u dolu tutması için ikna edebilmiştim ancak acaba Taehyung onunla vakit geçirmek için ikna olacak mıydı? Gizli saklı iş çevirmek çok zordu! Taehyung bana ne istediğini söylese ve ben de onu ödesem olmuyor muydu?

"Şimdi kahve falan içer misiniz? Biraz daha oturalım isterseniz." Jungkook bize teklif ettiğinde Taehyung'a döndüm.

"Aslında... benim bir işim vardı."

Taehyung kaşlarını kaldırdı.

"Yalnız. Yalnız halletmem gereken bir iş."

Taehyung bu defa kaşlarını çattı. Hoşuna gitmediği belliydi.

"Ne işi?"

"Aa..." Gözlerimi yardım dilenircesine Jungkook'a çevirdim, omuz silkti. "Yoongi hyung ve ben..." Jungkook'a bakınca aklıma direkt o gelmişti? Ne yapabilirdim ki? "...hediye alacağız."

Siktir.

"Özel bir gün mü var?" Yemin ediyorum başka biri olsaydı imalı konuştuğunu düşünürdüm ancak Taehyung gerçekten anlamamıştı. Yüzündeki ifadeden belliydi.

"Hayır... ama..."

"Hyung!" Jungkook bir anda bana bağırdığında irkildim. "Bana çaktırmaman gerekiyordu!"

"Ha?"

"Yoongi bana birkaç şey gösterip hangisini beğendiğimi sormuştu, onun için, değil mi?" Jungkook Taehyung'un görmeyeceği şekilde kaşlarını hareket ettirdiğinde anladım.

Someone You Loved | vminWhere stories live. Discover now