Özel Bölüm | Devrim Kadını

43.2K 2.2K 521
                                    

Merhaba, Devrim Kadını okurları ♡

Beren ve Demir sizleri çok özlemişti. Sizleri kavuşturmakta bana düştü. Minik Egehan'ın da olduğu keyifle okuyacağınıza inandığım bir bölümle geldim.

Yks sınavına girecek olan herkese de başarılar. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sizleri seviyorum çiçeklerim. 🌼

Şuraya bir Devrim Kadını emojisi olan siyah kalp alayım. 🖤

Keyifli okumalar.

Devrim Kadını | Özel Bölüm

🖤

"Seni yer, yutarım çocuk!"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Seni yer, yutarım çocuk!"

Hazan'ın sevimli konuşmasıyla güldüm. İki ayını tamamlayan bebeğimiz, minik poposunu havaya dikmiş, balık misali büzmüş olduğu dudaklarıyla teyzesinin kucağında keyif yapıyordu. Gün aşırı Deniz'le birlikte Egehan'ı sevmeye geliyorlardı. Ojeli parmaklarıyla oğlumun odanın sıcaklığından hafif pembeleşmiş olan yanağını narince okşadı. Kıvrımlanan dudaklarıyla göz ucuyla bana baktı. Sevecen sesiyle konuştu. "Demir ağabeyle bunu yemeden nasıl duruyorsunuz ya siz?" Egehan teyzesinin konuşmasıyla kehribar gözlerini araladı. "Şuna bak, aynı babası yahu gözleri." Demir'in gözlerinin rengini almıştı. Hiç şüphesiz buna en çok mutlu olan ben olmuştum.

Deniz gülümseyerek sevgilisine bakıyordu. Muzipçe konuştu. "Bizde evlenelim, bundan üç, beş tane yaparız, güzelim,"

Hazan ona ters bir bakış atınca Deniz bana bakarak, "Haksız mıyım Beren?" diye sordu.

Sırtımı koltuğa yaslayarak ona döndürdüm yüzümü. "Evlenme kısmına kadar haklısın ama üç, beş kısmında sana katılmıyorum. Doğuran biziz sonuçta,"

Masmavi olan gözleri kısıldı ve gıcık bir şekilde bana laf yetiştirdi. "Aman bir kez de tamamen benim tarafımda olsan, incilerin dökülür,"

"Sana ne ulan benim karımın incilerinden!" Demir'in güçlü sesiyle oturduğum yerden hızla kalktım. Ceketini çıkararak içeriye giriyordu. Yanına ulaştığımda kaslı kolunu belime dolayıp bedenlerimizi yaklaştırdı. "Hoş geldin," diye mırıldandığımda dudaklarıma eğilmişti. Gözlerimi irileştirip yanağımı çevirdim. "Ulan Beren," hoşnutsuzca homurdandı ve hemen ardından yanağıma uzun ve ıslak bir öpücük bıraktı. Nefesi tenimi yakıp kavururken kulağıma eğildi ve etkileyici sesiyle fısıldadı. "Niye geldi yine bunlar?"

Ses tonundan ve yakınlığından etkilensemde sözlerini kavradığımda başımı kaldırarak ona kızgınca baktım. "Egehan'ı sevmeye tabi ki, ayrıca çok ayıp,"

"Oğlum nasıl?" dedi bakışlarıyla tenimi severken. Kehribar gözlerinin değdiği her noktam cayır cayır yanıyordu. "Bugün biraz huysuzdu. Teyzesi ve amcasıyla vakit geçirince huzursuzluğunu biraz attı."

DEVRİM KADINIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin