25- MP

5K 200 40
                                    

----

Onu daha sağlıklı göreceğimi düşünmüştüm,  bu şekilde değil üzeri kanlar içerisinde görmemeliydim.

Dean ve Taylor babamı içeri alırken ben donmus bir ifadeyle chuck'in elini tutmuş ondan destek alıyordum.

Bizimkiler babamı içeri taşırken ben ve Chuck onları arkalarından takip ediyor ne yapacağımızı bilmiyorduk.

Üst kattaki Chuck için hazırlanmış odaya babamı taşıyıp yatağın üzerine bıraktılar.  Dean odanın içinde bulunan banyoya yönelip gözden kaybolurken Taylor babamın baş ucuna geçip üzerindeki kanlı kıyafetleri çıkartmaya başladı , Chuck hemen dolabı açıp taylora verebileceği kıyafet lere bakmaya başlamıştı bile , bense öylece durmuş onları izliyordum.

Dean banyodan 1 kova suyla çıkıp geldiğinde hemen yatağın baş ucuna çöküp babamın kanla kaplı vücudunu temizlemeye başladı.  Kimse konuşmuyor herkes yaptığı ise odaklaniyordu.  Taylor Chuck ın verdiği eşofman takımını babama  giydirmeye çalışırken benim odadan çıkma zamanımin geldiğini anlamistim.

Babamın kaldığı odanın yan tarafında bulunan odama girip yatağımin üzerine çöktüm,  babama benziyordum bu kesin ve netti annemi bilmiyordum ama babama benzedigim oradaydı,  sanırım Taylor da kendi annesine benziyordu çünkü babam tıpkı benim gibi esmerdi.  Daha fazla öylece duramazdim. Hemen üzerime sortumu tişört umu giyinip spor ayakkabıları mi geçirerek odadan çıkıp yan odaya geçtim,  Taylor yatağın baş ucuna çektiği tekli koltukta otururken Chuck dolaba yaslanmis Dean ise yatağın karsisinda bulunan çifti koltuğa cokmustu.

Ben:" Ne zaman kendine gelir sizce?"

Taylor:" Emin değilim. Çok kan kaybetmiş olmalı buraya gelmeden önce hirpalanmis gibi."

Dean:" Elena, belki senin kanın ise yarayabilir. Bence denemekten zarar gelmez."

Taylor:" Evet. Daha önce işe yaramisti."

Ben:"  Tamam ama bence birimiz yiyecek birseyler hazirlayalim, uyaninca acikacaktir muhakkak."

Chuck:" sanırım bunu ben halledebilirim. "

Chuck odadan çıktığı zaman ben yatağın yanına yaklasmistim bile , tirnaklarimi çıkarıp bilegimi uzun bir çizik attıktan sonra yara kapanmasin diye tirnagimi orada tutmaya devam ettim , bilegimi babamın tam dudaklarinin üzerine götürdüğüm zaman akan kan dudaklarinin arasından kaymaya başladı. 

Boğazında yutkunduguna dair ses çıkınca tirnagimi bilegimden çektim ve yara kazanmaya başladı.  Dolunay yaklaştıkça guclerime kavuşmaya başlamıştım sanırım.  Babamın hareketlenmesiyle Dean bile yerinden firlayarak yatağın baş ucuna geldi. Yavaş yavaş hareketlenmesiyle başlanmış ve açılan yaraları kapanmaya başlamıştı,  yüzündeki izler ve morluklar duzeldikce ne kadar yakışıklı bir adam olduğu daha net belli oluyordu.

Gözlerini açtığında, gözleri ilk Taylor'ı buldu. Taylorin gözleri dolmuş babama bakıyordu öylece.

Taylor:" Baba! "

Babam:" Evlat , gözlerin mi doldu yoksa bana mı öyle geliyor."

Taylor gülerek babama sarildiginda kendimi bir an için fazlalık gibi hissettim. Babamda onun sarilisina karşılık verdiğinde Taylor ona destek olup yatakta doğrulamasına yardım etti. Taylor geri cekildiginde babamın gözleri bir benim birde Dean ın arasında gidip geldi. Sonra Taylor'ı dönüp :

Babam:" yanlış mı görüyorum Taylor yoksa o kız .! Tanrım benim kızım! .

Babam bir anda olduğu yerden doğrulup beni kucağına aldığında kendimi yuvamda gibi hissettim.  Beni nasıl tanimisti ki , hiç bir fikrim yoktu. Ama beni tanıması hoşuma gitmişti.

Melez PrensesWhere stories live. Discover now