Yeni bölümden önce duyuru.

2.5K 132 34
                                    


Bunu dikkatle okuyun! !!!

Oncelikle yazdığım hikaye hakkında abuk subuk şeyler söylüyorsunuz mesaj falan atıyorsunuz. Begenmeyen siktirip gider okumaz arkadaş zorla mi okutuyoruz anasını satayım . Bu hikaye ye başlamadan önce vampir hikayelerini okudum baktım salak saçma şeyler yazılmıştı masum genç kızlar falan fistan. Ulan bu kız vampir yüzlerce yıldır yaşıyor bunun masumlugumu kalır arkadaş biraz mantıklı düşünün yüzlerce yıldır yaşıyorsun ama namuslusun , yok öyle birşey , bu yüzden olması gerektiği gibi yazıyorum bunu çünkü böyle düşünüyorum.

Elena yüz yıllardır yaşıyor masum bi kadın değil güçlü gerektiği zaman şeytan olan bi kadın bu onun doğasında var istediği ile sevisir istediği yere gider , aynı zaman da onca zaman yakşa ile yaşamış biri yani, onun tek farkı değer verebilmesi.

Hikaye de ki karakterlere isim koyuyorum yok ordan yok burdan aldın diyosun, napiyim bu ismi yakistirdim koydum yani . Adamın ağzını bozarsiniz yeminle .

Bu hikaye de cinsellik var arkadaş bunu okuyosan hala yeterince büyümüşsün demektir, cinsellik var olmaya da Devam edecek, adamın asabini bozmayin.
Şimdi birde küfür ediyo falan da dersiniz beni iyice sinir edersiniz, ediyorum edicem etmeye devam edicem.

Hikayeyi severek okuyan arkadaslara teşekkür ediyorum . Sözüm sizlere değil çok bilmişlere.

Severek okuduğunuz sürece bende aksatmamaya çalışacağım.

Yeni bölümü düzenleyip yarın paylaşacağım.

Hikayeyi önemseyen seven arkadaşlar, teşekkür ederim.

Sevgiler
Mathillda.

Melez PrensesWhere stories live. Discover now