19- MP

8.4K 287 19
                                    

Şimdiki zaman ....

Ben:" Taylor?."

Taylor şaşkınca bir bana birde Dean'a bakıyordu gözü başka birşeyi görmüyordu. Deanın vampir olduğu halde gündüz vakti güneşe çıkmasına takılmıştı. Birden pençelerini çıkartarak Deana doğru yürümeye başlayınca Chuck hemen devreye girip Taylor'ı durdurmayı başarmıştı.

Taylor:" Bu nasıl mümkün olabilir? Kahretsin vampirler gündüz nasıl olurda dolaşır?"

Chuck:" Sakin ol. Herkes sakin olsun içeri geçelim orada konuşuruz."

Dean her an saldırcakmış gibi duruyordu taylor'la birbirlerine gözlerini dikmişler birbirlerinden atak bekliyorlardı. Elimle Deanı çekiştirerek eve soktum diğerleri arkamızdan gelirken dean hoşnut olmamış bir tarzda kendi kendine homurdanıyordu

İçeri geçtiğimizde herkes kendini koltuklara burakırken cedric olacaklardan korkmuş vaziyette salonun en ücra köşesinde duran tekli koltuğa oturmuş gözlerini ise bana dikmişti. Konuşma işini devralmak bana düştü " taylor , neden buradasın?" Taylor kaşlarını çatmış bakışlarını bana yönlendirmişti " Elena, cidden bu vampir piçinin gündüz dolaşması benim buraya gelmemden daha önemli bence. neler oluyor!?". Taylor konuşmaktan çok dişlerini sıkarak tıslamıştı. dean dururmu hemen lafa atladı " Vampir piçi ha! bana bak köpekcik doğru düzgün konuş yoksa..." dean devam edeceklen lafını bölmemle gözlerini bana çevirdi " Dean yeter kavga çekemicem açım ve yorgunum sikerim kavganızı. bak taylor sana herşeyi anlatıcam ama az sakin ol olur mu?" Taylor'ın kaşları hala çatık olmasna rağmen başıyla beni onayladığında ona olan biten ne varsa anlattım. Dean için yaptığım frdakarlığı ve bi süre güçsüz olacağımı herşeyimi biliyordu artık. Taylor'ın kötü biri olmadığını biliyordum ama onda birşey vardı ve benim ona güvenmemi sağlıyordu. Taylor duyduklarından sonra elini kısa olan saçlarının arasına dalsırıp kaşıdı birşeyler düşündüğü her hslinden belliydi.

Taylor kısa bi sessizliğin ardından tekrar konuşmaya başladı . " Elena, anlamıyorsun galiba bu çok tehlikeli bi durum heleki diğer kurtların veya vampirlerin bunu duyduklarını bir düşünsene. hepsi senin peşine düşecektir. kurtlar öldürmek için vampirler kanını kurutmak için."
Derin bir iç çektim , taylor haklıydı ama dean'a kıyamazdım aslında işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim. ben düşüncelere dalmışken chuck benim yerime taylor'ı yanıtladı " Bak olan oldu şimdilik bu aramızda kalacak uzamasın bu konu sende kimseye birşey söyleme zaten buradan gidiyoruz."

Taylor kaşlarını çatmış ne diyo bu der gibi bana bakıyordu ben o sormadan devam ettirdim " Taylor başka bi ülkeye gideceğiz pasaportlar kalacağımız yer hepsi ayarlandı , yakşa buradayken daha fazla kalamayız.". Ben sustuktan sonra bi süre sus pus oldular taylor dayanamayıp suskunluğunu bozaz ilk kişi olmuştu. " Madem gidiyorsunuz bende geliyorum bensiz bir yere gidemezsiniz hem kim kim gidiyorsunuz, heee hiç itiraz etmeyin gelmem için haklı sebeplerim var." Taylor dan beklenmedik bir atak gelmişti tabii bu ben dahil olmak üzeere hepimizi şok etti ben tam ağzımı açacakken Dean birden lafa atladı erkek olmasına rağmen kız gibi ciyak ciyak bağırıyordu " Nee !! hayatta olmaz seni iç sevmedim dostum değil seninle aynı evde kalmayı aynı okula bile gitmem."

Bir anlık sinirle dean'a baktım hepimizin adına konuşması sinirlerimi germişti.

Ben:" Dean yeter, hepmiizin adına konuşmayı kes kararları bir tek sen vermiyorsun."

Chuck:" Aynen , hem haklı sebeplerim var diyor ben merak ettim bu sebepleri doğrusu."

Morganna:" Sabahtan beri susuyorum ama kim nereye gidiyor ne yapıyor bir bok aanlamadım biri artık açıklasın şu durumu."

Morgannanın son sözlerinden sonra planı ele alan kişi ben olmalıydım kimse sağlıklı bir karar veremiyordu. Deana baktığımda kendi köşesine çekimiş kendi kendine küçük çocuklar gibi homuranıyordu. Gzlerimi ondan aldığım zaman planı anlatmaya başlamıştım.:

" Şimdi şöyle yapıyoruz. Taylor geçerli nedenleri olduğunu söylüyor eğer bizimle paylaşırsa bize katılıyor. Onun dışında Ben Dean Chuck ve eğer gelmek isterse Morgnna Yurt dışında başka bir hayata yeni kimlikler pasaportlarla birlikte olmak üzere orada bizim için tutulacak bir eve yerleşip lise sondan başlayacağız yani herşeyi tekrar baştan alacağız anlaşıldı mı?"

Dean kendi kendine homurdanırken chuck hemen lafa atladı " ne! liseyi yeniden okuyamam tanrım , iyi bir üniversiteye geçmek için ne kadar çalıştığımdan haberin varmı senin?". Konuşmaktan çok gürlemişti adeta gözlerimi devirmemle oturduğum yerden ona doğru afif eğilerek " chuck , farkındamısn bilmiyorum ama yaşlanman durdu bu hayatı hep bu şekilde sürdüreceksin, benim kaç tane üniversite bitirdiğimden haberin varmı senin? " Chuck' da dean gibi hımurdanarak geriye yaslandığında konuşmaya devam ettim " evet taylor, seni dinliyoruz, geçerli sebeplerini bizimle paylaşmalısın."

Taylor derin bir nefes alarak boğazını temizledi, hafif durakladığını fark etmiştim, söyleyeceği şey çok önemli olmasaydı buradaki sürüsünü bırakıp biZe katılmak istemezdi çünkü hiç bir kurt kolay kolay sürüsünü bırakıp onlardan kopamazdı.

Taylor hala konuşmamıştı ama ben meraklanmaya başlamıştım gözlerimi devirerek nefesimi verdim ve " hadi be adam söyle artık ne söyleyeceksen." dedim , taylor başını sallayıp konuşmaya başladığında hepimiz pür dikkat onu dinliyorduk.

Taylor:" Elena, ben birşey öğrendim, bak bu sana saçma gelebilir ilk duyduğumda banada saçma gelmişti ama bilmiyorum işte nasıl söyleceğimdrn emin değilim sadece bana inanmanı istiyorum." dedi ve derin bir nefes alarak devam etti. " Elena , biz kardeşmişiz"

Duyduğum şeyle donup kalmıştım, ne kardeşi bu nasıl olurdu böyle birşey olsa bilirdim, ben ailemin tek çocuğuydum bu imkansızdı " yalan söylüyorsun, ben tek çocuktum benim kardeşim olamaz." dedim. sesim gayet soğuk ve net çıkıyordu.

Taylor gözlerini gözlerime sabitleyip konuşmasına devam etti " Aynı anneden değiliz elena annelerimiz farklı, bunu bana büyük annem söyledi bi kardeşim olduğunu hatta melez olduğunu biliyordum ama o kişinin sen olduğunu baloda öğrendim, babamız seni çok aradı ama bulamadık hep izini kaybettirmeyi başardın ve birde yakşa var.". Yakşanın ne ilgisi olabilirdi ki benimle ilgili herşeyi biliyordu , peki ve babamın yaşadığını? bunu biliyorsa neden söylememişti ki?. duru bir sesle onunla konuşmaya devam ettim . " Ne yani yakşa? yani bunu yakşa biliyormuydu?". Taylor kafasını sallayarak onayladı " Yakşa biliyordu o bencil piç kurusu hiç bir zaman sana ulaşmamızı istemedi. Hastalıklı bir orospu çocuğundan farkı yok elena."

Ben hala duyduklarımı tam olarak hazmedememiştim, diğerleride benim gibi şok olmuştu kafamı çevirdiğimde hepsinin suratında aynı ifade vardı, şaşırmışlardı hem kardeşim olmasına hemde babamın hayatta olmasına.

Peki bundan sonrası ne olacaktı? babam yakşa kardeşim aşkım. Gün yüzüne çıkmamış gerçekler ve yapılan gübahlar. Sevdiğim adamın düşmanlığını kazanıp diğer gerçeklerle baş etmem ne kadar kolay olabilirdi bilmiyordum. bildiğim tek şey içimdeki gücü tekrar kazanıp ayakta durmaktı . en önemlisi babamı bulup bazı şeylere netlik kazandırmalıydım.

Birden ayağa kalkıp diğerlerine yöneldim

" Gidiyoruz hazırlanın." dedim

..................

Melez PrensesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin