2- MP

21.6K 828 36
                                    

İlk dersin başlamasına henüz 45 dk vardı Amy le beraber kantine geçmeye karar verdik o oturacak bi yer ararken bende gazete dergi ve milkshake almaya gittim geri döndüğümde amy çoktan oturmuş telefonuyla uğraşıyordu. Bende yerimi aldıktan sonra gazeteyi açıp okumaya başladım 3. sayfada boydan boya tek bi cinayet haberi yer alıyordu haberin başlığı ESRARENGİZ CİNAYET  haberi okumaya başladığımda dün akşamki olay aklıma gelmişti gazetede gördüğüm resimler dün akşam öldürdüğüm adamların ta kendisiysi ana beni asıl düşündüren 100 yıldır beni arayan düşmanlarımın bu haber üzerine peşime düşmeleriydi çünkü haberde öldürüş şeklime kadar herşey yazılıydı bir vampir veya kurt adam bunun normal bi cinayet olmadığını anlar ve peşine düşerdi bunu çok iyi bilmeme ragmen hata yapmıştım onca zaman saklandıktan sonra kendi kendimi ifşa ediyordum.. 

tam düşüncelere dalmışken amy lafa daldı

-ee elena bu akşamki parti de ne giyeceksin he unutmadan jamie beni almaya gelecek daha sonrada seni almaya geleceğiz ne tatlı değil miiiğğğğ..?

- Amy ne giyeceğimi bilmiyorum zaten fazla özenmemi gerektirecek bişi yok alt tarafı içip içip sarj,hoş olup sevişen ve kusan insanlarla dolu bi parti olacak bence pek de önemli değil... ayrıca jamie hiç ilgimi çekmiyor ondan hoşlanmadığımı biliyorsun yinede senin için geleceğimm..

bu konuşmanın ardından ders saatimizin geldiğini fark edip salona geçtik konuları artık ezbere bildiğim için pek ders dinlemeye niyetim yoktu karakalemle resim çizmeyi sevdiğim için beyaz defterimi çıkartıp çoktan çizmeye başlamıştım öğrenciler salona giriş yapmaya devam ediyordu birden yanıma bi çocuk oturdu bu çocugun sabah bana çarpıp sonrada özür dilemeden uzaklaşan züppe olduğunu fark ettim oda beni tanımıştı ben dalmış çizmeye devam ederken birden konuşmaya başladı

- vayy ezik görünümün altında ressam falan yatıyor galiba ufaklık bence daha dikkatli olmalısın sabah pek sakardın benden özür dilemedin ama olsun seni affediyorum..

birden şaşırdım bu gerizekalı ne diyordu böyle benimle dalga falan mı geçiyordu birde ufaklık demişti 2000 yaşındaki bi meleze .. gerçi nerden bilebilirdi ben 2000 yıl önce 20 yaşındaki bedene hapsolmuş bi melezim herneyse içimden konuşmayı bıraktım ve ona döndüm

 -Bana ufaklık diyorsun ama sanırım aynı yaştayız aynı sınıfta olduğumuza göre benden büyük oldugunu pek sanmıyorum ayrıca sabah bana çarpan sensin bana bi özür borcun var ama önemli değil bu tür şeylere takılmayalı uzun zaman oldu. 

suratıma bakıp biraz düşünür gibi oldu ve

- İki yıldır bu okulda kaydım var bazı nedenlerden dolayı dondurdum ve bu sene tekrar başladım ezik ayrıca bu okulda bi popüleritem var o yüzden fazla konuşmasak iyi olur adımın senin gibi tipi bozuk bi kızla anılmasını istemem 

o an biraz şaşırdım sonra sırıttım bu çocuk tam bi gerizekalıydı ders başlamıştı amy benim önümde jamie ile birlikte oturuyordu ders iyice sıkıcı bi hal almaya başlamıştı ve ben yine geçmişi düşünmeye başlamıştım .. Benim pek de temiz olmayan geçmişim:

- Elenor az önce konuşulanları duydum neler oluyor beni neden istiyorlar.?

- Sita otur ve sana baştan herşeyi anlatayım .. Bunca zaman seni ben büyüttüm ve seni çok çok sevdiğimi biliyorsun . Annen Kalika ve baban Mitra normal insanlar değillerdi annen cadı baban ise kurt du birbirlerini çok seviyorlardı ve annen sana hamile kaldığında çok mutlu oldular annen sen daha doğmadan adını vermişti bi kızı olacağını biliyordu doğumuna çok az kalmıştı ve annen korkuyordu senin nasıl bi varlık olacağını bilmiyordu ve sen daha onun karnındayken sana büyü yapmaya başlamıştı aslında bi kurt olarak doğacağını baban da bende çok iyi biliyorduk ama anneni ikna etmesi çok güçtü .. Annen sana yaptığı sayısız büyü ardından tükenmeye başlamıştı kanı her geçen gün çekiliyordu doğaya karşı gelmişti ve büyüsü ters tepki vermişti sen daha onun içindeyken bi melez oldun hem kurt hemde vampir olarak doğdun sen doğarken annen öldü baban yıkılmıştı seni kucağıma aldım ona verdim seni görünce daha kötü oldu baban seni bi süre hiç görmek bile istemedi sana baktım kendi kızım gibi biraz büyümeye başlamıştın 2 yaşındaydın kaldığımız kabileye bi gece baskın oldu kurtlar sürüsü senin varlığından haberdar olmuş ve bi melez soyuna engel olmak için  seni öldürmeye karar vermişlerdi babanın ailesiydi ama babanı dinlemediler bile baban apar topar seni bana verdi tek başına onlarla savaştı ve kaybetti seni alıp götürdüm buraya geldik seni her yerde aradılar ama bugün buldular ve geri dönecekler. Sita sen çok güçlü bi kızsın ve kimse gibi değilsin senden istediğim buradan gitmen ve kendini kurtarman kimsenin seni ele geçirmesine izin verme .. vampir soyu ve kurt soyu ayrıdır ve sen ikisinide barındırıyorsun hiç bi güç kendinden daha güçlüsünü yanında istemez onlar sana zarar vermeden buradan git..


üzerinden onca zaman geçmesine rağmen bunları çok iyi hatırlıyordum birden dersin bittiğini anladığımda kendime geldim amy bana seslenip hadi kızım gelsene artık bahçeye çıkıyoruzzz dediğinde defterimi kalemlerimi toparlayıp peşinden onu takip ettim.. Hava güzeldi güneşliydi melez olduğum için beni güneş sadece yoruyordu normal bi vampir gündüzleri dışarı çıkamazdı benim en iyi yanım 20 yaşından sonra yaşlanmamam ve güneşe çıkıyor olmam aynı zamanda bi kurt olduğumn için çok iyi koku alabiliyordum ama etrafımdaki hiç bir kurt benim kokumu alamazdı melez olduğum için kokum beni ifşa etmiyordu..

Bahçede otururken etrafı kesmeye başlamıştım ve o an birini gördüm hatta birilerini 3 ü erkek 2 si kız olmak üzere 5 kişilik bi grup du biraz karanlık bi grup onlardan iyi enerji alamıyordum içlerinden birini tanır gibi olmuştum o tarafa daha yoğun bakınca amy birden ciyaklamaya başladı 

- Kızımm derse falan giresim yok bak jamie de bana katılıyor hadi çıkalım biraz dolaşırız bişiler içer alış veriş yaparız daha akşam parti var hem.. 

-Amy ben alışveriş yapmam biliyorsun siz jamie ile gidin bende eve geçeceğim zaten sıkıldım burada ( amy onay veririp gözlerini devirerek yanımdan kalkıp uzaklaştı) 

bende o gruba tekrar bakabilmek için etrafımı taradım ama yoklardı. kulaklıklarımı takıp ayağa kalkmıştım  yürümeye başladım ağaçlık alan dan geçerken  biri kolumdan yakalayarak ağzımı kapattı o an göz göze gelmiştikk..

-Devamı gelecek :)

 

Melez PrensesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin