7- MP

17.2K 562 26
                                    

----------

Bara geçtiğimde hemen arkamdan Dean gelmişti ben görür görmez duraksadı sonra koşarak beni kusursuz kaslı kollarıyla sarıp ayaklarım yere değmeyecek şekilde havaya kaldırdı.. "- Elena , seni çok özlemişim neden seni görmeme izin vermediğini anlamıyorum biz aileyiz ikimiz bi aileyiz..  "- Dean seni özledim fakat tehlikeli zamanlardayız ve ben seni yanımda tutarak tehlikeye sokamam zaten iki günde başıma bi ton şey geldi bazı cevaplara ihtiyaım var. Bu yüzden seninle görüşmeyi kabul ettim.

"- Elena dün gece o adamları sen mi öldürdün.? Bak FBI ile çalışan adamlarım var ve bu işin peşini bırakmayacaklarını söylüyorlar bunu bi şekilde çözeriz belki ama senin peşinde olanlar bu haberden sonra bu tarafa üşüşecekler. Tanrı aşkına nasıl bu kadar dikkatsiz olursun?? Onca zaman kaçıktan sonra bu kadar düşüncesiz olmamalıydın Elena. " 

"- Biliyorum ama uzun süre beslenmemiştim onlarda bana saldırınca içimdeki dürtüye engel olamadm bilmiyorum işte bu konuyu kapatalım şimdilik ve asıl meseleye dönelim. Bana anlatacaklarını dinlemek istiyorum Dean."

"- Elena , peşinde bi dedektif var ve çok yaklaştı özellikle dün ki haberden sonra seni çözmesi çok zamanını almayacak. Sahte kimliklerin yaşadığın kaldığın yerler bankadaski paran hepsinden habeeri var. Genç zengin bi genç kızın gelir kaynağını bulmaya çalışıyor belki bulmuştur bile bilemiyorum. Y Çok dikkatli olmalısın Yaksha nın burada olduğunun öğrenmesi an meselesi oldu.

Dean cebinden çıkarttığı  kart viziti uzatttı. Oldukça gergin görünüyordu.

"-Al bakalım bu adam peşinde olan dedektif. Ne yapman gerektiğini biliyorsun.."

"- Dean Teşekkür ederim tek ailem sensin ve benim için önemlisin lütfen dikkatli ol."

"- Elena teşekkür etmene gerek yok biz aileyiz ve seni çok seviyorum keşke izin versende sana yardım edebilsem. İhtiyacın olduğunda beni ara lütfen. He bu arada neden böyle izbe yerlerde takılıyorsun yaşadığın bina bile dökülüyor kızım."

"- Dean dikkat çekmemekten bahsediyorum ne yapayım lüks bi villada mı kalayım ..' Hey ben zengin melezin tekiyim işte buradayım hadi düşmanlarım gelin kabak gibi duruyorum '... 

"-Ah tamam tamam bişi demedim. Acıkmaya başladım hadi ben kaçıyorum"

"-Görüşürüz ben seni arayacağım."

Dean bana bakıp gülümsedikten sonra dışarı çıkıp gecenin karanlığında kayboldu. Elimdeki kartvizite bakıp ne yapacağımı iyice düşündükten sonra garsonun getirdiği viskiyi tek yudumda içtim.  İçkilerin parasını barmen tezgahına koyduğum gibi ayağa kalktığımda barın kokusunu içime çektim tanıdık bi koku burnumun ucuna geldiğinde etrafıma iyice bakındım bu tanıdık koku Chuck 'dan başkasına ait değildi .. Etrafıma iyice bakındım ileride ki koltuklarda okulda gördüğüm kızlı erkekli grupla beraber oturmuş içkilerini içip sohbet ediyorlardı müziğin yüksek ritmine rağmen kahkahaları duyuluyordu. 

Ona bakarken bi ara göz göze geldik o tanıdık gözler Şivamdan başkasına ait değildi o kadar tanıdık tı ki bi an aradan 2000 yıl geçmesine rağmen Şivayı ne kadar özlediğimi fark etmiştim onu ve kıızımı onları bıraktığım geceyi hiç unutamamıştım ama Chuckı ne zaman görsem bi suçluluk duygusu içimi sarıp sarmalıyordu. Beni görünce ayağa kalktı arkadaşlarına birşeyler söyledi ve yanıma doğru yürümeye başladı . Bense bu gece onunla konuşmak istemiyordum arkdamı dönüp bar çıkışını bularak kapıdan çıktım sokağın yokuşuna yöneldiğimde arkamdan " Elena Elena " diye seslendi bir an duraksadım ve arkamı döndüm soğuk bir ifade takınarak  "- Evet?"    "-  Yanına geldiğimi gördüğün halde çıktın ne oldu bi problem mi var?"  "- Seninle ne problemim olabilir Chuck bence arkadaşlarının yanına dönmelisin."  "-Sen iyi misin bu gece birden çıkıp gittiniz birşey olmadı değil mi orda biri bişi mi dedi. Bana söyleyebilirsin."   "- Kimse birşey demedi hem belki sıkıcı olduğunuz için gitmişimdir.." 

Melez PrensesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu