14- MP

12.3K 404 38
                                    

Dean ile arabaya bindiğimiz zaman dean elindeki balo davteyiyesini inceliyordu. " Elena balo eski tarzda olacakmış kraliyet tarzında maskeli." ona dikiz aynasından çarpık bi bakış atarak arabayı çalıştırdım, " Dean , katılacağımızdan emin değilim yani vampirler ve kurtlar bir arada olacak bu gerçekten tehlikeli hem sadece onlar değil emin ol bir çok cadı ve büyücü pislikler olacak." .. Dean kararsız bir şekilde hala davetiyeyi inceliyordu gözünü davetiyeden ayırmadan konuşmaya devat etti " Elena bizim için özellikle gelmişler farkında değil misin acaba. Gitmezsek ne olacak biliyormusun. Elbette biliyorsun."  Dean konuşurken ona dikiz aynasından boş bakışlarımla bakmaya başladım ne demek istediğimi gözlerimden anlayabilirdi. Chuck ve Cedric ağızlarını dahi açmıyorlardı bi saat kadar arabayı kullanırken herkes yola odaklanmıştı. Yarım saat içinde güneş doğacağı için arabayı son hızımla kullanmaya devam ediyordum Cedric bundan şikayet etse bile Dean'ı sevdiği için çokda ağzını açmıyordu. 

 Nihayet ormanın az dışında kalan Dean ile bana ait olan malikaneye gelmiştik. Dean kapıyı açmış kendini eve atmıştı ben chuck ve cedric hemen arkasından eve girmişti. Dean evdeki siyah perdeleri sonuna kadar çekimekle meşguldü evin içi tamamen karanlık olduğunda ışıkları açmıştı anlaşılan uyumaya niyeti yok gibiydi. Biz hemen kendimizi kanepeye atmış biraz soluk alıyorduk Dean hepimize birden viski doldurmak için koca salona ait bar kısmına geçmiş pür dikkat içkileri dolduruyordu.  Ben deanı izlerken chuck ciddi bir havada konuşmaya başlamıştı  " Elena şimdi ne olacak ne yapacağız?"  ben ne yapılması gerektiğini zaten biliyordum sadece o an bi kere daha düşünüp chuck'a dönüp " Chuck oraya geri dönmen gerçekten çok tehlikeli bir süre hiç değilse dönüşümünü tamamlayana kadar burada kalmalıyız. Peşimizde kimler var tam olarak bilmiyoruz senide tehlikeye atamam."  chuck cevabımdan tatmin olmamış gibiydi ama bozuntuya vermemişti. " Elena balo olayı nedir gecenin bir yarısı önümüzü kesen vampirler var gitmezsek neler olacak?"  Buna verecek cevabım yoktu ben söze atlamadan dean benim yerime cevabını vermişti. " Gitmezsek bunu hakaret olarak kabul edip ordu şeklinde bize saldırırllar olacak olan bu ve elena bunu çok iyi biliyor."  Dean konuşurken bir yandanda elindeki viskileri bize doğru uzatmıştı . Cedric suskunluğunu bozarak. " Lanet olsun ben bir insanım ve sabahtan beri birşey yemedim viski de neyin nesi. Herneyse daha fazla dayanamayacağım ben uyumaya gidiyorum." diyerek hepimizi güldürmüş ve üst kata çıkmak için kalkmıştı. 

Dean hala elindeki balo davetiyesini inceliyordu.  " Dean sabahtan beri o davetiyeyi inceliyorsun. Balo ne zaman ve kaçta?"  dean tek kaşını kaldırarak sırıtmış ve anında cevaplamıştı " Balo iki gün sonra ve saat  21:00 de başlıyor ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor. Vampirler için özel bir oda veriyorlarmış otel gibi ."  Dean baloları severdi ve bu balo içinde heyecanlı gibiydi zaten gitmeme gibi bi şansımız yoktu ama Cedric'i götüremezdik bir insanı oraya sokmak aslanların önüne kuzu atmak gibiydi anında onu parçalar ve kanını kuruturlardı.  " Dean kendin için ve Chuck için bir smokin ayarlasan iyi olur baloya iki tane kavalyeyle katılan tek melez prenses olarak tarihe geçeceğim bir yanımda vampirim bir yanımda kurdum tam bana göre olacak ."   Dean sırıtmakla kalmamış ağzı kulaklarına varmıştı söylediklerim hoşuna gitmiş ve memnun etmişti Chuck ise gözlerini devirerek gülümsüyordu eminim bu son zamanlarda ani yaşadıkları değişen hayat tarzı onu derinden sarsıyordu. Dean içkisini tek hamlede yutup aşağıdaki karanlkık köşeşine çekilmişti Chuck ve ben başbaşa kalmıştık. Onunda dinlenmeye ihtiyacı var gibiydi " Chuck, hadi kalk sana kalacağın odayı göstereyim biraz dinlensen iyi olacak" beni ikiletmeden kalkmıştı ben salondan ilerleyip geniş merdivenlerden çıkmaya başlamıştım oda ardımdan geliyordu. Onunla baş başa kalmak nefesini hissetmek beni heyecanlandırıyor ve ürpeertiyordu neyseki onca yılın verdiği tecrübelerim benim hislerimi kamufle etmemde yardımcı oluyordu. Geniş koridorda ilerleyip tam karşıdaki kapıyı gösterdim . Orası benim odamdı ben o odada sadece onun uyumasını istiyordum. Bana görüşürüz diyerek veda ettikten sonra ona gülüseyerek yanıt vermiştim. Odaya girip kapıyı kapattı. Ben ise doğruca aşağı indim Deanın odasına doğru bi kat daha aşağı inerek onun alt kattaki buz dolabından kan torbası alıp yine orada bulunan ısıtıcıyla kanı ısıtıp içmeye başladım buna ayak üstü atıştırma diyordum kan içmek kendimi güçlü hissetmemde yardımcı oluyordu. Deanın odasının karşısında zindana benzer bir oda daha vardı dolunayda genellikle dean beni buraya kitler dönüşümü tamamlayana kadar çıkartmazdı. Zindana bir bakış attıktan sonra yukarıya çıkıp salondaki geniş koltuğa uzanıp uykunun tadını çıkartmaya başladım....

Melez PrensesWhere stories live. Discover now