21- MP

8.9K 296 35
                                    

Sonunda uçaktan inebilmiştik, yeni ülke yeni hayat şimdilik yeni bir başlangıç. Dean uçakta ki sarışın hostesten zor kopmuştu mini yatak odasından onu çıkarmak epey zor olmuştu. Taylor'ı hiç söylemiorum bile uçaktaki lavabodan çıkan sesleri hiç bi zaman unutamazdım herhalde, Birbirleriyle iyi geçinemeseler bile birbirlerine benzer çok yönleri vardı anlaşılan...

Hepimiz çantalarımızı almış hava limanından çıktmıştık chuck'ın durdurduğu taksiye bindiğimizde Dean ön tarafa taksicinin yanına oturmuş evin adresini söylüyordu ben ise taylor ve Chuck'ın ortasına oturmuş sırtımı Chuck'a yaslamış eve gitmeyi beklyordum, Chuck dayanamayıp kulağıma " Eve gitmek için sabırsızlanıyorum" diye fısıldayınca kıkırdamadan edemedim, Dean ve Taylor aynı anda " Sizi duyduk" diyince kahkaha atamadan edemedim.

Dean:" Sanırım eve biraz daha geç girmeliyim o sesleri duymak istemiyorum."

Taylor:" Kız kardeşimin işi pişirirken ki çıkardığı sesleri bende duymak istemiyorum, sanırım kusucam." derken elleriyle kusmuş gibi hareketler yapınca ona 'sen malmısın' bakışlarımı atmayı ihmal etmedim tabii ki de.

Chuck:" Uçakta yaptıklarınızı unutmadım, özelliklede lavabodan çıkan sesleri , bi an çıkan sesten ve gürültüden dolayı uçak düşecek sandık, yatak odasındaki çığlıkları söylemiyorum bile kadını boğuyorsun sandık."

Dean:" Erkek adamız oğlum ne zannettin. Şimdiden söyleyeyim size eve getirdiğim kızlara karışmak yok oldukça büyük bir ev nede olsa."  Dean bunu söylerken koltuğa oldukça yayılmış ve gerine gerine konuşmuştu. 

Ben:" Ev diyoruz kerhane demiyoruz oraya bebeklerini başka bi yere götürürsün." Ben lafa karışınca Dean ve taylor homurdanmaya  başlamıştı bile.

Taylor:" Eve kız atamıyoz mu yea ohoooooo işimi var."  Dean ve Taylor birbirlerini desteklercesine bi beşlik çaktılar, bunlar kank moduna geçtiler iyice hadi bakalım hayırlısı.

Ben konuyu değiştirircesine" Ne kadar kaldı eve ya sıkıldım bu iki köpeğin arasında." Dean'a yönelik sorumda taylor ve Chuck bana şaşkınca baktılar Dean ise kahkaha atmakla meşguldü, Kahkahasını bastırmaya çalışırken beni yanıtlamıştı " Az kaldı , az kaldı." sonunda kahkahasını bastırmıştı.

Chuck:" Birileride yarı köpek olduğunu unutmuş gibi sanki."

Taylor:" Babam seni iyi yapamamış cidden."

Bol kahkahalı yolculuğumuz kocaman bir villanın önünde durduğumuzda bitmişti, Ev ormana oldukça yakın arka bahçesinde geniş bir havuzu olan oldukça geniş bir villaydı, Ben etrafı incelerken Dean taksinin ücretini ödeyip yanımıza geldi. Zarfın içinden evin anahtarlaını çıkartıp kapıyı açtığında hepimiz sonunda kendimizi evin içine atmıştık.

içeri girdiğimizde içerisin gayet sade ve spor mobilyalarla dizayn edilmiş olduğunu fark ettim içerisinin genel renkleri mor siyah ve beyaz dı. kapıdan girer girmez soldaki oldukça büyük kapı salona açılıyordu salon oldukça büyük mor kanepelerle dizayn edilmiş içinde şöminesi siyah orta sehbahası siyah mini kitplığı dev ekran televizyonu ve mor siyah puflarla rahat bi ortam hazırlamıştı. salonun kapısının çaprazındaki kapı ise mutfağa açılıyordu mutfak siyah mobilyalarla düzenlenmişt büyük bi yemek masası vardı mutfak oldukça büyüktü, yerlerde ssadece siyah halılar vardı eve renk katan tek şey mor ve beyaz duvar kağıtlarıydı, geniş koridorun sonunda yukarı çıkan merdiven ve merdivenin hemen yanındaki aşağıdaki bodruma açılan kapı vardı, Herkez ev gezmeye başlmıştı bile, Yukarıda ise 6 tane oa vardı bi tanesi kahve rengi mobilyaların bulunduğu geniş kütüphane diğer 4'ü bizim odalarımız ve 1 taneside misafir odaı olarak ayarlanmıştı, Dean yine iyi iş çıkarmıştı.

Melez PrensesWhere stories live. Discover now