BÖLÜM 19

903 49 6
                                    

Benden mi bahsediyordu? Yüzümde heyecanlı bir tebessüm oluştu. Oda gülüyordu. Daha sonra çenemi tutup yüzümü ona bakmamı sağladı.
Anlamadığım bir şekilde yaklaştık. Ve kendimi onu öperken buldum. Sonunda gerçek öpücüğümü aldım!

Bende yıllarca iz bırakacak bir öpücüktü. Ayrıldığımızda gözlerinde hayatımda görmediğim derecede mutluluk vardı. Ben de istemsizce gülüyordum.
Z-ne yani şimdi beni hiç bırakmayacak mısın?
A-bırakacak halim mi var?
ikimizde salakça gülüyorduk. Umarım yanaklarım kızarmamıştır. Yüzüme düşen saçı kulağımın arkasına attı. Hala sırıtıyorduk.
A-kalk hadi geç oldu
kalktı ve elini bana uzattı. Elini tutup kendimi çektim ve ayağa kalktım. Arabaya doğru ilerledik. Arabaya binecekken arkamı dönüp tekrar mazaraya baktım."Görüşürüz anne" diyip arabaya bindim. Ahmet beni evime bıraktı. El sallayıp içeri girdim. Ve sonunda karmaşık düşüncelerden uzak bir şekilde uyudum.

Bugünnnnn Pazarrr. Dün evdeydim ama bugun de dışarı çıkmayı düşünmüyorum. İrem aradı ve evine gelmemi söyledi. Birşey olduğunu düşünüp hemen evine geldim. Off boşuna yormuş beni. Sadece regl olduğu için saçma sapan şeyler yapıyodu. Bende Ateşle birşey oldu sandım. Hayvan gibi çikolata almış. Şöyle duygu değişimine girmeyen bitek benim heralde.
İ-hoşgeldinn hadi film izleyelim
Z-İrem iyisin dimi?Korkuttun beni.
İ- iyiyim iyiyim sadece annem evde olmadığı için gelmeni istedim
Z-ya boşver film izlemeyi.
İ-tamam o zaman ev işlerinde bana yardım et
Z-buraya kadar geldiğime göre mecburum
temizlik işlerini yaparken Ahmet'in beni öptüğünü anlattım. Rüzgar olaylarını anlatmadım çünkü hatırlamak bile istemiyorum
İ-oha! Hayırlı olsunnnn
İrem beni çok güldürüyor. Ateş'ten falan bahsetti biraz. Arkadaşını eve çağırıyorsun ama ev işlerini yapıyorsunuz harika! Ev işleri bittikten sonra odasına çıkıp bana dertlerini anlattı. İnsanlar hep dertlerini bana anlatırdı eskiden. Sonra da "seninle dertleşmek çok iyi geliyor bana" derlerdi. Aynısını İrem'de dedi. Psikolog falan mı olsam acaba? Babası olmadığı için annesi korumak istiyormuş eskiden. Bu yüzden benim gibi bir kız olmuş. Sert. Ama 2 gün önce tanıştığı çocukla nasıl sevgili oluyor ki böyle sert bir kız? Bu soruyu sordum ona
İ-inan bende bilmiyorum. Ateş beni etkiledi.

sonra aklıma kendim geldi. Bende bana tuzak kurup okula rezil etmek  isteyen biriyle öpüştüm? Sanırım asla normal kızlar olamayacağız. Dertleşme time bittiğinde saat 4 gibiydi. Eve geldiğimde kitap okudum vesaire şeyler yaptım. Sonra spor saatim geldi. Evet kendi kendime spor saati koydum. Ne var bunda? Rahat şeyler üstüme geçirip koşuya çıktım. Bizim Doruk'ları gördüm.
Z-oo Doruk nasılsın?
D- iyi Zeyno sen?
Z-bende iyi
D-Rüzgar'a napmışsın öyle ya. Yüzünü gizlemeye çalışıyor herkesten
Z-sende mi öğrendin?

D-tabi ki beden hiçbirşey kaçmaz

Z-hakketti ama

D-illaki haketmiştir fazla kaşınıyor bu aralar.

Z-haha. Haklısın

D-neyse birkaç işimiz var bugün gelmek ister misin?

Z-yok ya bi süre beladan uzak durim

D-haha bunu sen mi söylüyorsun? Belanın ta kendisi

anılarım yine aklıma geldi. Çok doğru söylüyordu aslında
Z-neyse hadi görüşürüz

D-kendine iyi bak

Z-sende

koşuma devam ederken beklemediğim bişey oldu. Biri bir bezle ağzımı kapatıyordu. Hatta sadece ağzım değil burnumuda kapatıyordu. Elini birkaç kere çektim ağzımda ama en sonunda aldığım koku beni güçsüzleştirdi ve gözüme bir perde indi. Sanki uykuya dalmıştım.



Gözlerimi açtığımda Batı ile Kağan'ı kapattığımız oda gibi bir yerde uyandım.(Batı ile Kağan'ı hatırlamayanlar 2. bölüme baksınlar)

Ellerim  bir sandalyede bağlıydı. Neyse ki ayaklarımı bağlamamışlardı. Ayaklarımı ileri geri oynatıp bağırıyordum. Ama ağzımı da iple bağlamışlardı. Sanki ağzımın kenarı yırtılıyormuş gibi hissediyordum konuştukça. Kimseyi görmüyordum. Yalnızdım sanırım. Çok korkuyordum. Kendimi sakinleştirdim. Daha sonra pantolonumun arka bel kısmına sıkıştırdığım çakım aklıma geldi. Elbette her zaman yanımda çakı var. Ve hep bel kısmına sıkıştırırım. Ellerim arkaya doğru bağlıydı tam çakıyı almak için harekete geçmiştim ki bir ses duydum
?-Sonunda intikamımı alacağım

görünürde kimse yoktu. Ben hala boğuk boğuk bağırıyordum. Ama hiçbirşey anlaşılmıyordu. Karanlıktan birisi çıktı ve elini ağzıma uzattı. İpi çekip çıkardı. Hafif bir düğüm atmışlardı heralde. Yüzü 50 yaşlarında bir adamı andırıyordu. Ki muhtemelen 50' li yaşlarda olması gerek. Mafya babası gibi giyinmiş itici bir insan olduğu yüzünden belli olan bir adamdı. Saçma sapan altın yüzükleri ve kolyesi vardı.
Z-kimsin sen? Benden ne istiyorsun?
klasik kaçırılanların sorduğu soru. İnsan ister istemez bu soruyu soruyordu
?-neden burdasın biliyor musun?

Z-hayır!

birazcık etrafta dolandı ve sorumu cevapladı;

?- Ahmet yüzünden









Geçenki bölümün kısa olduğunu fark etmemişim ilk defa mobilden yazdım çünkü. Kısa olduğu için bu bölümü hızlı yayınladım.

İyi okumalar🖤💖

Boş ver ... (TAMAMLANDI)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora