BÖLÜM 1

5.7K 116 45
                                    

Selam, ben Zeynep. Annem yok, babam işkolik ve alkolik bir manyak. Notlarım kötü olduğundan babam beni özel liseye yazdırdı. Kendisi şuan yurt dışında çalışıyor ve çok sert birisi. Annem beni hep korurdu ama şuan yok. Masraflarımı babam ödüyor. Beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum.



Sabah erken kalkıp okula gitmek için hazırlandım. Bu zamana kadar "yeni gelen kız" hep ben oldum. Ama artık alıştım. O bakışlara ve önyargılı olmalarına. Kahvaltımı edip otobüs durağına doğru yürüdüm. Akbilimi çıkardığım an otobüs geldi. Akbilimi basıp en arkaya geçtim. Durağıma geldiğinde otobüsten inip yokuş aşağı yürüdüm. İşte ordaydı. Okul tam karşımdaydı. Okula girip sınıfımı bulmaya çalıştım. Bir hocaya"11 / C nerde acaba?"diye sordum . Tarif ettiği yere gittim. Mini etekli kızlar ben yürürken fısıldaşıyorlardı.Sınıfa girdim.Herkes bana bakıyordu. Tam camın orada bir köşede boş bir yer bulup oturdum. Burayı sevmiştim. En arkaları hep severim. Etrafıma bakınırken içeri bir erkek girdi. Herkes bana acıyan, alaycı gözlerle bakıyordu. O erkek yanıma yaklaşıp sıraya vurdu ve " yerimden kalk!" diye bağırdı.

Z-Reis sakin adam gibi uyarsaydın kalkabilirdim 

? -Ben senin reisin değilim sen yenisin galiba ne bu samimiyet

hafif sinirlenmiştim ve,

Z-Kusura bakma ağız alışkanlığı, yoksa sende benim reisim olacak üst düzey seviye yok

kaşınıyor muydum? Sanırım evet.

? -Ama aşağısı üst olmuyor
yaklaşarak kulağına fısıldadım

Z-Ama aşağısı insan oluyor fazla üstler egoist oluyor o kadara gerek yok dimi?

Yüzüne baktım sinsi bir gülüş yapıp başka sıraya geçtim. Normalde insanlara bulaşan biri değilim ama bana bulaşılırsa acımam!O hala ayakta kalıp bana bakıyordu.Daha sonra hoca geldi ve "Ahmet yerine otur lütfen" dedi.Adı Ahmet'miş.Daha sonra hoca "arkadaşlar aramıza yeni birisi katıldı.Tanıt kendini" dedi. Ben Zeynep" diyip lafı uzatmadan oturdum.

Zil çaldı bende okulu dolaşmak istedim.Ama biri kolumdan çekip bir odanın içine soktu.Bu Ahmet idi.Üzerime doğru yürüdü ve beni duvara sıkıştırdı. Ne yapmaya çaılışıyordu?! "sen farklısın" dedi.O anda cebindeki anahtarı fark ettim.Bir adımını tam arkaya atmışken hızlı bir manevra ile ben onu duvarın arasına aldım. Cebindeki anahtarı alıp onu odaya kilitledim.Bağırmaya başladı.Zil çalır çalmaz kapı altından anahtarı fırlattım.Sınıfa geç geldi.Hoca onu azarladı.Bende ona bakıp güldüm.İntikamını alacaktı.Bunu biliyordum.



Eve geldiğimde biraz dinlenip atıştırmalık şeyler yedim.Günlük antremanlarımı yapıyordum.Son kez şınav çektim.Pencereden baktığımda ilginç birşey fark ettim.Pencereye açıp anlamaya çalıştım ama anlamadım.Işığı kapatıp baktığımda kırmızı bir nokta gördüm.Bu bir kameraydı!Bunu fark ettiğimden 1dk sonra Ahmet zili çaldı.Açtığımda hemen eve girdi.Kesinlikle bişeyler oluyordu.Biraz sarhoştu.

Z-çık evimden!

A-sakin ol kara bela.

Z-ne işin var burda?

A- amma soru sordun be

Dedi ve bana doğru gelmeye başladı.Bende geri geri gidiyordum.Herşeyi anladım.Bütün planını.Çakı koleksiyonuma yaklaşıp bir çakı aldım

Ahmet'in ağzından

  Bu kız bu kadar deli olamaz.Neden o çakıyı aldı şimdi?Bana Zarar veremez heralde.Diye düşünüyorken açık Pencereden fırlattı çakıyı.Ve tam kamerama isabet etti.


İyi okumalar canlarım inş beğenirsiniz seriyi 🖤

Boş ver ... (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now