BÖLÜM 15

993 48 5
                                    

Yalanımızın iğrenç olmasına rağmen inandılar.İrem'aynı şeyi Zeynep'in üzerine düştü diye Ahmet'i çağırdı.2 saf koşarak malzeme odasına girdi ve bizde kapıyı kapatıp kilitledik.Oraya da bir not bırakmıştık
"BARIŞANA KADAR ÇIKMAK YOK
Sevgiler Zeynep ve İrem"



oraya İrem'in telefonunu koyup benim telefondan izliyorduk.2 güçlü erkek belki de birbirlerine zarar verebilirdi.Ve sessiz bir yere geçip onları izlemeye başladık.

Ahmet'in ağzından

kızlar bizi buraya kapatmıştı.Muhtemelen Zeynep'in planıydı.Ara buluculuk yapmak onun görevi değil!Notu okuyunca Ateş alaycı bir şekilde "harika" dedi.Bende duvara vurdum.İkimizde bir köşeye sinip yere oturduk.Hiç konuşmadık.Onunla anılarımızı düşündüm.Onunla küsmem büyük bir hataydı.Ama birileriyle barışmayı asla düşünmem.Uzun süren sessizlikten sonra sessizliği Ateş bozdu.
At-sanırım barışmadan burdan çıkamayacağız.

omuz silktim.Asla ilk adımı ben atmam.Ve o bunu çok iyi biliyor.
At-beni neden affetmediğini söylicek misin?

A-böyle birşeyin tuzak olması gayet açıkken bana inanmadın.Ve ben bana inanmayan insanları sevmem.Bunu en iyi sen biliyorsun.

At-ama senden o kadar özür dilememe rağmen hala affetmedin beni

A-mezara atılan gül fayda etmez Ateş

At-peki hiç empati kurmayı denedin mi?Bi  kız bizim dostluğumuzu bozdu ve sende bozması için resmen yardım ettin.Zeynep ile öyle bir şey olsa?Ne hissederdin sen?

biraz düşündüm.Dün Rüzgar'ın yanına eğilip kulağına doğru yaklaştığında bile içim çok kötü oldu.Kendimi zor tuttum.Böyle bir tuzak yapılsa sanırım bende aynı şeyleri hissederdim.
At-tuzakta olsa insanı üzüyor.Lan sen benim kan kardeşimsin.O kız geçti gitti.Ama biz küs olsak bile sana bir zarar verirlerse hiç düşünmeden gider intikamını alırım.Tamam haklılık payın var.Ama sence de çok uzatmadık mı?
o kadar haklıydı ki.Yüzümde büyük bir tebessüm oluştu.Kalkmam için elini uzattı.İlk eline sonra yüzüne bakıp gülümsedim.Yüz kaslarım ağrıdı lan.Elini tuttum ve beni çekti kendine.Sonra sarıldık.
A-birdaha gitme lan

At-haha öyle bir niyetim yok.


Zeynep'in ağzından

sonunda barıştılar.Barıştıklarını gördüğümüzde  İrem ellerini hızlıca çırptı.Sonra Ateş Ahmet'in kulağına birşey fısıldadı.Ahmet buna gülmüştü.Ona gülmek çok yakışıyor ama farkında değil.Hemen malzeme odasına koşup odanın kapısını açtık.
Z-sonunda.

At-birde bana sor

Z-neyse hadi bakalım hayırlı olsun.Bidaha küserseniz hiiç umrumda olmaz

A-ara buluculuk yapma gibi bir görevin olduğunu bilmiyordum

Z-hığ.Teşekkür etme şeklin bu mu?

At-teşekkürler Zeynep ve İrem

ben size söylim Ateş İrem'den İrem Ateş'den hoşlanıyor.Sert çocuklarımız birbirleriyle konuşurken utangaç oluyorlar.Hadi bakalım.
Z-neyse biz gidek birazdan zil çalar

A-tamam

diyip ayrıldık.Bahçeye çıkıp hava almak istedik.Çıktığımızda;
Z-Ateş'ten hoşlanıyon mu sen?

İ-ne?N-ne alakası var?

Z-tamam tamam inandım

İ-off çok mu belli ediyorum?

Z-yoo.Bence o da senden hoşlanıyor

İ-öyle mi dersin?

Z-tabi canım."İlk görüşte aşk" resmen. Senin şansını...
İ-haha tamam tamam.

biraz daha konuştuktan sonra zil çaldı.Sınıflara dağıldığımızda yanımda başka bir çantanın olduğunu gördüm.Yanıma başka biri geçmiş.Bi dakka!Yoksa? Derken ilk sınıftan Ahmet sonra hoca içeri girdi.Ve doğru tahmin etmişim.Ateş'le Ahmet yer değiştirmişlerdi.Ahmet yanıma oturdu.Ateş'e lan olm naptıın der gibi sinirli  bir bakış attım.O da omuz silkip önüne döndü.Ders Tarih'ti.Tarih'in benim için tek bir anlamı var.Ezber,ezber ve ezber.Ahmet'e baktığımda bana sinsice bir bakış attı ve gülümsedi.Kendimi tuttum ve derse odaklandım.Dersin yarısını geçtikten sonra hocanın anlattıklarını anlamaya çalışırken kalemimi boynuma götürüp düşündüm.Konuyu aşağı yukarı anladım.Kitabıda biraz okuduktan sonra tamamen iyi anlamıştım ki Ahmet "yapma lütfen" dedi.Bir öğrenci hocaya birşey sorduğundan sınıf o kadarda sessiz değildi.Ne dediğini duydum ama kastettiği şeyi anlamadım.
Z-efendim?

A-şunu yapmayı keser misin?

Z-neyi?

dediğimde eliyle boynunu işaret etti.Sonra anladım ve kalemi boynumdan çekip kaleme baktım.Bişey yoktu.
Z-neden ki?Benim düşünme şeklim  bu

A-o zaman kendine başka bir şekil bul lütfen

acayip şaşırdığım için birşey diyemedim.Amacı neydi?

Ahmet'in ağzından
Zeynep'in yaptığı şeyi görünce onu o kadar çok öpmek istedim ki anlatamam.(kjhghj )kendimi tutmakta zorlandığımda yapmamasını istedim.Çünkü onu öpersem bana bişey olmaz ama muhtemelen bunu derste yaptığım için beni asla affetmezdi.Ve onu kazanmak üzereyken bu riski alamazdım.Ve karşı çıkmadan çekti neyse ki.
Zeynep'in ağzından

sonunda okul bittiğinde çıkışa doğru hayvan gibi koştum.Artık bunu seviyordum.Merdivenden inerken insanları itmek falan baya komikti.Bazıları düşünce çok komik oluyordu.Çıkışa sağ salim geldiğimde.Otobüs durağına gidip otobüse bindim.


Durağım geldiğinde inip yürümeye başladım.Eve yaklaşmışken bir el tarafından çekildim.Elini ağzıma koydu.Tam karşı koyucaktım ki yüzünü gördüğümde içim ürperdi bu Rüzgar'dı!Yine...




Umarım beğenmişsinizdir sizleri seviyom.

iyi okumalar🧡🧸🎻🪐🔥


Boş ver ... (TAMAMLANDI)Kde žijí příběhy. Začni objevovat