Bölüm 9

2.6K 158 32
                                    

Nazlı'dan

Esma son anda Onurun beni eve bırakmasını isteyince tedirgin olmuştum.Yani hiç yalnız arabaya binmemiştik Onurla.Hep bizimkiler olurdu yanımızda.Arabaya bindiğimizde radyoda çalan şarkı takıldı kulağıma daha önce de dinleyip Onur'la bizi hayal etmiştim bu şarkıda.İmkansız olan hayalleri...

Uzanıp açtım radyonun sesini sözlerin başlamasını beklerken onurun kızıl saçlarına baktım.Mavi gözleri yola bakıyordu.Sözler başladığında gözlerimi onur'dan çekip pencereden bakmaya başladım.Şöyle diyordu şarkı;

(Şarkı medyada)

Don't turn away, I need your love
'Cause you're the only one that I've been dreaming of
Don't turn away, don't close the door
'Cause you're the only one that I've been hoping for
Come hold me tight, I need your light
Just come and take me to a place long to be


[Sırt çevirme
Aşkına ihtiyacım var
Çünkü sadece sensin rüyalarımda görmekte olduğum
Sırt çevirme
Kapıyı kapatma
Çünkü sadece tek sensin umut ettiğim
Gel sımsıkı tut beni
Işığına ihtiyacım var
Sadece gel ve götür beni olmayı çok istediğim yere.}

Gözlerimi kapatıp şarkının büyüsüne bıraktım kendimi.Uyku yavaş yavaş beni ele geçirdiğinde şarkının devamını dinleyemedim.Son kez yıllardır sevdiğim adama bakıp uykunun bedenimi esir almasına izin verdim.

Arabanın durduğunu hissettim sonra kaslı kolların beni havaya kaldırdığını.Başımı muhteşem kokan parfümünün en çok geldiği yere gömdüm.Boynuna.Kokusuyla sarhoş olmak istercesine derin derin nefesler aldım.Anlık bir cesaretle mırıldanmaya başladım.

Onur'dan

Uzanıp açtı radyonun sesini.Sonra üzerimde simsiyah gözlerin gezdiğini hissettim.Beni sevdiğini söylemese bile hissettiğim gibi.Kafasını cama çevirince baktım ona.Kafe'den beri nemli olan gözlerini kapatmıştı.Saniyeler sonra düzenli nefes alış verişlerinden ve hafif horlamasından anlamıştım uyuduğunu.Çocukluktan beri arabaya bindiğinde karşı koyamazdı uykuya.Şimdi olduğu gibi saniyeler içinde uyurdu.

Evine vardığımız da uyandırmak istemedim.Arabayı durdurup aşağı indim.Oturduğu tarafın kapısını açıp kucağıma aldım narin bedenini.Kafasını boynuma gömdü.Derin derin nefesler aldığını hissettim.Sonra belli belirsiz bir ses duydum;

"Keşke beni biracık sevsen Onur."

İçimin acıdığını hissettim.Cevap vermeden evlerinin kapısına ayağımla vurdum.

Uzay'dan

Babamın aramasıyla BMW i8 roadster'e binip eve doğru sürdüm.Babam beni çok nadir arayıp bir yere çağırırdı.Şaşırmıştım ve merak içindeydim.Müstakil villaya vardığımda.Mine abla açtı kapıyı.Ona selam verip babamın salonda olduğunu ve yanında bir misafiri olduğunu öğrendim.

Salona geçtiğimde benden biraz büyük babam'dansa yaşça küçük bir kadının babamla karşılıklı oturduğunu gördüm.Gülüşmeleri ben geldiğimde durmuştu.

"Hoş geldin oğlum gel otur."Dedi babam eliyle tekli koltuğu göstererek.

"Hoş bulduk."Dedim en soğuk ses tonumla.

Haftalar sonra görüşüyorduk.Beni aramıştı,muhabbet edecek falan sanmıştım ya da normal baba-oğullar gibi pes,golf falan oynarız diye düşünmüştüm.Ölse daha az üzülürdüm.Hayatta olup bana zerre değer vermemesi zoruma gidiyordu.

"Seni biriyle tanıştırmak istiyorum."Dedi babam karşısında ki kadına bakarak.Beni evlendirmeyi falan mı düşünüyordu?Öyleyse kahkaha atıp çıkardım evden.

Belki Bir gün (gxg)Where stories live. Discover now