OLVASHATÓ A MÁSODIK ÉVAD

282 6 4
                                    

Köszöntök mindenkit újra itt, szépségeim!❤️

Tudom, eléggé elhúztam a történet folytatását, de a mai nap a WP amúgyis olyannyira kedves volt hozzám, hogy már huszadszorra kezdem el írni ezt is, szóval idegbe gyüttem Móni... De vágjunk is bele.

Örömmel jelentem be, hogy hamarosan találkozhattok megint szeretett, s kevésbé szeretett szereplőinkkel egyaránt, a Felhők Mögött Van Még Napsütés c. könyvem folytatásában, az Összetört Szívekben.

A második kötetben, úgy mint az előzőben, szintén minden szerdán új résszel kedveskedek majd - legalábbis erősen próbálkozok -, hogy ismét együtt örüljünk, bulizzunk, és esetleg szenvedjünk a főszereplőinkkel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A második kötetben, úgy mint az előzőben, szintén minden szerdán új résszel kedveskedek majd - legalábbis erősen próbálkozok -, hogy ismét együtt örüljünk, bulizzunk, és esetleg szenvedjünk a főszereplőinkkel. Egyetlenegy újítás lesz, hogy minden fejezethez kapcsolódni fog egy zene, ami megy az adott történésekhez, hangulathoz. Szerintem érdemes lesz ezeket is figyelni!

Este legyetek telefon vagy gép közelben (és ne csak a tanulás miatt ;), ugyanis ünnepélyesen is elstartol az első fejezet az üj kötetben.

Addig is, egy kis ízelítő; fülszöveg, valamint apró részek a már kész fejezetekből:

Az álló vízbe már belekavartak. Szakítottunk Harryvel, összejöttem sok bonyodalom után a legjobb barátommal, a legjobb barátnőm cserben hagyott, meghaltak a szüleim, és még csak most jön a java.

A szerelmedért, az életed értelméért bármit megtennél. De magaddal már nem így vagy. Nem nézed a saját érdekeid, csak hogy Neki jó legyen. Ez baj, mert nem ő fogja élni az életedet, hanem te magad. És én megtettem. Önző módon mertem magamra gondolni. Eltaszítottam azokat az embereket magamtól, akiket a legjobban szeretek, és ezzel majdnem a saját vesztem okoztam. Ám őszintén... Ha vele maradok, ugyanúgy fájdalmas lett volna a lét. S bár így még nehezebb, megígérte, hogy akármi történjék, ő itt lesz velem.

De mi lesz akkor, ha nem tarja a szavát?

Magam elé meredtem, miközben a karomat a falnak támasztottam és ráhajtottam a fejem. Felhívom őt, nem hagyom, hogy tereljen és elmondok neki mindent. Meg tudom csinálni. Mennie kell."


„- Búcsúzkodni jöttem - levette a süsüjét a fejéről, és rám nézett. - Szarul esett, hogy tegnap faképnél hagytál, egy rohadt szia nélkül. De ne aggódj, most bepótlom a búcsút. Nagyon is (...)"


Remélem minden rendben van veletek! Ha van kedvetek mesélhettek is, hogy kivel mi történt az elmúlt napokban vagy hetekben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Remélem minden rendben van veletek! Ha van kedvetek mesélhettek is, hogy kivel mi történt az elmúlt napokban vagy hetekben.🖤

Továbbra se felejtsétek;
Legyetek rosszak, sziasztok!❤️🖤

Továbbra se felejtsétek;Legyetek rosszak, sziasztok!❤️🖤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Petra

Felhők Mögött Van Még Napsütés [Andy Biersack FF.]Where stories live. Discover now