15.Fejezet

520 26 8
                                    

15.

Amikor leparkoltunk egy lepukkant klub előtt, ami csak kívülről néz ki úgy, ahogy, az ütő is megállt bennem. A rockerek főhadiszállása ez a kis pub, ahova a srácok is lejárnak időnként koncertezni, vagy épp szórakozni.

- Bella...

- Nem mondasz nemet! Nem ezért raboltalak el Scott baba elől!

- Ne babázd le! - vágtam rá. Utálom, ha mást babáznak... - A francba! - kiszálltunk a kocsiból, majd én neki dőltem annak, és a mellemen összefontam a karjaim. - Van egy cigid?

- Andy nem szereti, tudod - megjegyzése ellenére azért adott egyet, s addig néma csendben állt velem szemben, amíg a felét el nem szívtam a méregnek. - Még mindig a legjobb barátod, akármi is történt köztetek - a szemeimbe nézett, mire én idegesen egy nagy adag füstöt fújtam az arcába. - Elsa Coma!

- Nem érdekel, Bells... - nyílt a helyiség ajtaja, s Andyt pillantottam meg, ahogy egy cigit tart a kezében és szétnéz az utcán. Mikor rám pillantott, felvonta az egyik szemöldökét, mint aki nem hiszi el, hogy tényleg itt vagyok.

- Szia - köszöntött, mire furcsán néztem barátnőmre, akit szinte levegőnek nézett. Bell halványan elmosolyodott és gyorsan besietett a pubba. - Figyelj, Elsa, én iszonyatosan sajnálom, amiért annyira hülyén és elutasítóan viselkedtem! Nem tudom mi ütött belém... - meggyújtotta a cigijét, majd közelebb lépett hozzám. Pontosabban előttem állt meg. - Nagyon elbasztam, tudom, de... - idegesen a hajába túrt, majd a szemeimbe nézett. - Könnyebb lenne, ha mondanál valamit - mosolyodott el halványan.

- Hagyom, hogy szenvedj - viszonoztam a gesztust, s egy újabb adag mérget szívtam magamba.

- Kedves tőled - Andy a cigimre pillantott, de végül egy rosszalló pillantás után nem mondott semmit erre vonatkozóan. - Remélem meg tudsz bocsájtani...

- Meg, ha... - nagyot sóhajtottam és eldobtam a csikket. - Ha te pedig nem akadsz ki.

- Min? - felvonta az egyik szemöldökét, s tekintetén látszott, hogy ezerrel zakatol az agya.

- Összejöttem Scottal - mondtam ki egy újabb sóhaj után, majd visszafojtottam a lélegzetem.

Nagyra kerekedett szemekkel elnézett mellettem, nem akart a szemeimbe nézni, és amíg a cigit el nem dobta, meg sem szólalt.

- Oké.

- Ennyi? - kérdeztem meglepetten.

- Te kérted, hogy ne akadjak ki. És amúgy is...

- De... Azt hittem... - annyira váratlanul ért ez az egy szó, hogy leblokkoltam.

- Arra vártál, hogy ellenezzem? Hát, nem fogom. Ha boldog vagy vele, nekem oké.

- Én ezt tudom, és köszi, hogy így állsz hozzá, de... - végül nem mondtam ki a mondat másik felét, és a pub ajtajára néztem. - Innom kell valamit - kikerültem Andyt, a bejárathoz mentem, s a vállam fölött visszanéztem a srácra. - Jössz?

Bólintott. Utolért, majd együtt mentünk be a fülledt levegővel teli helységbe.

Egyből a bárpulthoz léptem, kértem két pohár whiskyt, valamint sört, és a srácok után kezdtem keresgélni. A zene minimálisan szólt, nem ordított és nem volt óriási tömeg, mint általában a hétvégi bulikon.

Andy lehúzta a whiskyét, s én is így tettem. Utána a kezünkbe vettük a sörünket, majd az óriás elkezdett vezetni az asztalokhoz.

A legutolsónál találtunk a srácokra, ahol CC egyből elhúzódott barátnőmtől, mire az nevetve bújt hozzá és valamit a fülébe súgott. Ashley vigyorogva végig mért, amiért egyből levertem neki egy taslit szórakozva és leültem mellé. Jinxx egy sóhaj kíséretében üdvözölt és tovább figyelt a totál részeg Jakere, aki folyamatosan beszélt. Andy az apró helyen, mellettem foglalt helyet, s arra ügyelt, nehogy leessen. Így félig az asztalra támaszkodott, míg másik kezével a kanapé támlájába kapaszkodott.

Felhők Mögött Van Még Napsütés [Andy Biersack FF.]Kde žijí příběhy. Začni objevovat