Νέες συνεργασίες για νέα σειρά μυθιστορημάτων

105 9 5
                                    

Για να πω την αλήθεια ήμουν και είμαι λίγο ανενεργός στο wattpad αυτό το διάστημα και ο λόγος είναι ότι γράφω ένα νέο βιβλίο μαζί με έναν ακόμη συνεργάτη. Το κακό είναι πως δύσκολα θα γράψω πάνω από 1.500 με 2.000 λέξεις την ημέρα στα αγγλικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να δημοσιεύω μυθιστορήματα τόσο γρήγορα όσο θα ήθελα. Για την ακρίβεια χρειάζομαι περίπου δύο με τρεις μήνες για να εκδώσω ένα βιβλίο. Με τον νέο συνεργάτη λοιπόν ευελπιστώ να καταφέρω να εκδίδω κάθε μήνα ένα νέο μυθιστόρημα περίπου 100.000 με 120.000 λέξεις. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρω έχοντας καλώς των πραγμάτων να φτάσω τον στόχο μου και να βγάζω 2.000 ευρώ το μήνα από την συγγραφή.

Από εκεί και πέρα δεν θα το κρύψω πως οι συνεργασίες πάντα είναι δύσκολες. Δυστυχώς όμως είναι και απαραίτητες. Με όσους μιλάω αυτή τη στιγμή και συντηρούνται αποκλειστικά από τη συγγραφή, βγάζω συνήθως ένα μυθιστόρημα κάθε μήνα. Και δεν είναι το γεγονός ότι δεν μπορώ να γράψω 5.000 λέξεις την ημέρα όπως κάνουν οι υπόλοιποι συγγραφείς, αλλά δεν έχω το χρόνο για να γράψω τόσες πολλές λέξεις με παιδί, υποχρεώσεις και οικογένεια. Αν βέβαια έγραφα στα ελληνικά ο στόχος αυτός θα ήταν πολύ εφικτός, αλλά τα αγγλικά με δυσκολεύουν και χρειάζομαι πολύ περισσότερο χρόνο.

Το θετικό με τον συγκεκριμένο συνεργάτη είναι πως είναι καλύτερος από μένα μιας και εκτός του ότι τα αγγλικά είναι η μητρική του γλώσσα, έχει ήδη εκδώσει αρκετά βιβλία και κάποια από αυτά έχουν γίνει δεκτά από εκδοτικούς οίκους. Μία συμβουλή που θα ήθελα να δώσω εδώ είναι πως πάντα θα έπρεπε να συνεργάζεστε (εάν είναι δυνατόν) με κάποιον που είναι πιο έμπειρος από εσάς. Αυτό σίγουρα θα βελτιώσει την συγγραφική και επαγγελματική σας πορεία.

Το καλύτερο όμως μέσα από αυτή τη συνεργασία είναι το γεγονός πως ο συγκεκριμένος συγγραφέας είναι φαν της σειράς μου και έχει ήδη διαβάσει αρκετά από τα βιβλία μου. Με λίγα λόγια γνωρίζει την κοσμοπλασία αρκετά καλά. Να αναφέρω επίσης πως το στυλ γραψίματος είναι το ίδιο με το δικό μου και έχουμε τις ίδιες επιρροές. Μέχρι στιγμής η συνεργασία φαίνεται πως πάει εξαιρετικά και ήδη έχουμε γράψει τις πρώτες είκοσι χιλιάδες λέξεις. Πραγματικά μην το ματιάσω φαίνεται πως πέτυχα το τζακ-ποτ.

Από εκεί και πέρα αποφάσισα να αλλάξω και το στιλ από τα εξώφυλλα μου σε κάτι πιο anime style. Για του λόγου το αληθές αυτά θα είναι τα νέα μου εξώφυλλα για τις επόμενες ιστορίες μου. Πείτε μου αν σας αρέσουν! Ήθελα να θυμίζουν λίγο castlevania. Σε αντίθεση με τα 200αρια που συνήθως πληρώνω για εξώφυλλα, αυτή τη φορά μου κόστισε $40 το πρώτο και $30 τα άλλα δύο.

Πως να εκδώσω το βιβλίο μουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα