Γιατί γράφω τη συγκεκριμένη στήλη στα ελληνικά;

151 11 11
                                    

Παρότι όλα τα βιβλία μου με κάποιες πολύ μικρές εξαιρέσεις πρόκειται για σύντομες ιστορίες, όλα τα άλλα τα έχω γράψει στα αγγλικά. για ποιο λόγο Λοιπόν αποφάσισα να γράψω τη συγκεκριμένη στήλη στα ελληνικά;

Τις προάλλες μιλούσα με μία συγγραφέα από την Σουηδία και μου έλεγε πως παρότι γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, ο λόγος για τον οποίο γράφει στην μητρική της γλώσσα είναι επειδή υπάρχουν κάποιες λέξεις και εκφράσεις που δεν θα μπορούσαν να εκφραστούν διαφορετικά. Επίσης, είναι σχετικά εύκολη η έκδοση Και η διάθεση βιβλίων στη Σουηδία. Να τονίσω πως η συγκεκριμένη κοπέλα γράφει βιβλία φαντασίας. αυτός Λοιπόν είναι και ο λόγος που αποφάσισα να κάνω τη συγκεκριμένη στήλη στα ελληνικά. Θα ήθελα να γράψω ιστορίες φαντασίας στα ελληνικά αλλά γνωρίζω πως το συγκεκριμένο είδος το οποίο γράφω είναι εξαιρετικά περιορισμένο και δεν θα είχε νόημα να γράψω κάτι τέτοιο στα ελληνικά. το είδος που γράφω Δεν το νομίζω να το γνωρίζουν πάνω από 10 με 20 άτομα σε όλη την Ελλάδα. από την άλλη αρκετές φορές αισθάνομαι μπλοκαρισμένος και δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά. η συγκεκριμένη στήλη στο Wattpad με βοήθησε και συνεχίζει να με βοηθάει όταν είμαι μπλοκαρισμένος και δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά. όπως και να το κάνεις σαν τη μητρική σου γλώσσα δεν έχει μιας και την γνωρίζεις πολύ καλύτερα. έτσι Λοιπόν Όταν αισθάνομαι μπλοκαρισμένος και δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά, αποφασίζω να γράψω στη συγκεκριμένη στήλη.

Δεν θα κρύψω πως η συγκεκριμένη στήλη είναι και μία μορφή εξομολόγησης για μένα και οι συζητήσεις μαζί σας με βοηθάνε, όπως επίσης και υποστήριξη σας. στόχος μου το επόμενο διάστημα είναι να καταφέρω να προφέρω και τις λέξεις καλύτερα στα αγγλικά Μιας και η προφορά μου είναι άθλια!

Σε αυτό με έχει η φωνητική πληκτρολόγηση Μιας και προκειμένου το πρόγραμμα να πιάσει τη λέξη που λες πρέπει να την προφέρει σωστά και με προφορά Οπότε σταδιακά βελτιώνεται και αυτό.

Εσείς γράφετε σε άλλες γλώσσες; σε ποιες και πώς σας φαίνεται;

Πως να εκδώσω το βιβλίο μουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα