Capitolul 10 - Un weekend ravasit II -

955 36 1
                                    

Ziua de sambata fusese destul de aiurea si o lasa pe Karin confuza. Ironia sortii facu in asa fel incat Karin s-o intalneasca pe Maria mai pe seara, cand se duse cu parintii ei la o nunta. Avand in vedere ca fetele nu cunosteau pe nimeni dansara amandoua si se distrara, asta pana cand veni vorba de iubitul Mariei.

-Tu stii cine e Dany?zise deodata Karin.

-De unde il stii tu pe Dany?

-E verisorul lui Angel.

-Poftim!? E ruda cu Angel!?

-Mda... Maria, nu stiai asta?

-Cum s-a intamplat?

-Nu stiu de ce azi a trebuit sa merg cu mama la el si era cu var-su si a venit vorba de tine. De fapt, Angel i-a spus ca v-ati sarutat.

-Dar Angel nu stie ca...

-Esti cu var-su? Acum stie... Uite ce e, te-ai sarutat cu amandoi, nu-i nimic, dar trebuie sa te gandesti ce-i spui fiecaruia.

-M-am sarutat cu Angel ca sa scap de ala din clasa de la el care ma placea! A fost doar o strategie! Nu-mi place Angel!

Karin ramasese cu un zambet ironic pe fata, dar in acelasi timp in mintea ei clocoteau exagerat de multe idei. „Deci Angel nu a sarutat-o pe bune, a fost doar o inscenare pentru mine si nefericitul din clasa de la el. Nu a castigat pariul. Il omor!” – se gandi ea.

-Maria, nici var-su nu e prea diferit de personalitatea lui Angel, asa ca ai grija. Vezi tu ce faci cu amandoi... doar sa stii cum sa vorbesti cu Dany.

-Nu cred ca mai vreau sa fiu cu el. Sunt atatea lucruri pe care nu mi le spune, atatea momente in care nu stiu ce gandeste, in care zice ceva dar stiu ca in mintea lui nu e nici pe departe.

-Atunci Angel?ii spuse Karin pe un ton apasat.

-Nu... Cred ca cel mai bine, nimeni. O sa il las pe Daniel sa creada ce vrea. Nu-mi pasa. Si Angel la fel.

Karin zambi multumita in sinea ei, iar peste putin timp fetele se dusera din nou la dans. A doua zi, duminica, amandoua se trezira pe la 12-1 dupa-amiaza. Programul din acest weekend fusese mult prea incarcat si avea sa mai fie.

Karin cum se trezi, se ridica din pat si se duse in fata oglinzii:

-Hahaha, ce te asteapta, dragul meu! Nici n-o sa stii ce te-a lovit! Auzi, s-o pacalesti tu pe Maria doar ca sa castigi un pariu! Ha! Lasa, ca n-o sa-ti mearga prea mult!

Se aranja cat putu ea de repede si se duse sa manance.

-Karin, unde pleci?o intreba mama ei.

-Ma duc pana la Angel. Trebuie sa ma ajute cu niste teme.

-Pai si caietele?

-Sunt in camera, mama, acum mananc. Apoi ma duc sa le iau si plec.

-Bine, dar nu uita ca maine ai scoala.

-Of, bine!

Asta era tot ce lipsea: maica-sa care s-o bata la cap cu scoala. Era doar clasa a 10-a. Nu e ca si cum ar fi dat bac-ul anul asta. Nu e ca si cum nu avea deja destule probleme. „Dar le voi rezolva curand pe toate” – isi spuse in gand.

Peste o jumatate de ora merse la casa lui Angel. Suna la usa fara nicio nesiguranta, ca si cum intr-adevar ar fi fost iubita lui, ca si cum era obisnuita sa vina pe la el neanuntata (lucru adevarat ce-i drept). Tatal lui raspunse si o pofti in casa. Ii spusese ca ei tocmai ce terminasera de mancat, dar daca ii era foame era poftita la masa, avand in vedere ca sotia acestuia gatise rata la cuptor. Karin refuza politicos, iar tatal lui Angel ii spuse ca baietii sunt in camera sus.

Un strop de iubire intr-un ocean de sarcasmWhere stories live. Discover now