İnanıyorum

2.3K 129 8
                                    

Havuzun ortasında dururken kollarımı Oğuzhan'ın boynuna sardım. "Biliyor muydun tam bir delisin ve sarhoşken çok saçmalıyorsun." dedim gülerek.

"Deli olduğum doğrudur ama bu deliliğim sadece sanadır. Ve benim o kızla bir ilgim yok." demesi ile kalbimden geçenleri dinledim.

"Sana inanıyorum." dedim gülümseyerek. Bunu demem ile Oğuzhan'ın dudaklarıma yapışması bir oldu.

Oğuzhan'dan ayrılmam ile alınlarımızı birleştirdim ve gülümsedim. "Sanki artık havuzdan çıksanız iyi olacak." diyen Anıl ile bizi şaşkınlıkla izleyen kalabalığa baktım.

Oğuzhan'ın beni kucağına alıp havuzdan çıkması ile kahkaha attım. Oğuzhan'ın kucağında eve girerken kafamı göğsüne yasladım. 

Merdivenler çıkıp benim odama girdiğimizde ikimizin de üstü ıpıslaktı. "Sana sırılsıklam aşık olduğumu kanıtlayabildim mi?" diye soran Oğuzhan'a kahkaha attım.

Oğuzhan beni yatağıma bırakırken "Ben Emirhan'ın odasından giyecek bir şeyler alayım." deyip odamdan çıktı. Ayılmaya başlamıştı.

Bende üstümü değiştirdikten sonra ilk yardım çantasını alarak geri yatağıma oturdum. Oğuzhan da abimin kıyafetlerini giymiş bir şekilde odaya giymesi ile "Gel de yaralarına bakayım koca bebek." dedim.

"Bence benim yüzüme pansuman yapmadan önce senin akmış makyajını silmeliyiz." demesi ile odamdaki aynaya dönüp baktım.

Bütün makyajım akmışken çok korkunç gözüküyordum. "Bence bu halimi gördükten sonra beni bırakırsan seni anlarım." dedim gülerek.

Bu dediğim Oğuzhan'ı da güldürürken masamın üstündeki makyaj temizleme jelimle pamuk alıp yatağa oturdu.

"Şimdi gözünü kapat bakalım." diyen Oğuzhan ile gözümü kapattım. Oğuzhan pamuğa döktüğü jel ile yüzümü temizlerken bir anda dudağıma bir buse kondurması ile gözlerimi hızla açtım.

"Fırsatçı" diye mırıldanırken Oğuzhan bu dediğime kahkaha attı. "Tamam hadi sıra bende" dedim pansuman için ilk yardım çantasından krem çıkarırken.

"Öpmek için mi?" diye soran Oğuzhan'a göz devirdim ve "Pansuman yapmak için" dedim.  "Pansumanı boş versene. Çok yorgunum uyuyalım mı?" diye sordu Oğuzhan.

"Her beraber yattığımızda bir sorun oluyor farkında mısın?" diye sordum gülerek. "Yo" deyip yatağa uzanması ile onun bu bilmezden gelen haline gülerek yanına uzandım.

Nutellalı PizzamWhere stories live. Discover now